Tējkanna

4.dec
Vai zinājāt, ka dzēriena garšu var ietekmēt arī trauks, kurā vārīts ūdens? Dažreiz šķiet, ka aromāts ir plakanāks, reizēm – rūgtāks, bet citreiz dzēriens kļūst negaidīti garšīgs. Patiešām - tējkannas materiāls, vecums un pat tas, cik bieži tā tiek tīrīta, būtiski maina ūdens garšu. Un tas nozīmē – arī tējas vai kafijas galarezultātu! Kāpēc tā, skaidro “Real Simple”.
17.mar
Kaitinošo kaļķakmeni, kas izveidojas tējkannā, var būt sarežģīti notīrīt, taču ir kāds ātrs un vienkāršs veids, kā atbrīvoties no šīm spītīgajām nogulsnēm, uzvārot vienu - dabīgu! - lietu, raksta “express.co.uk”.
23.jūl 2024
Ātrs un drošs veids, par kuru jūs pat nezināt, bet ko ir pārbaudījušas mājsaimnieces. Kaļķakmens tējkannā ir problēma, ar ko saskaras daudzas mājsaimnieces. Viss ūdens, filtrēts vai nefiltrēts, satur zināmu daudzumu sāļu, metālu un oglekļa dioksīda.