šokolādes cepumi

Vakar, 12:03
Nav nekā labāka par siltu, tikko ceptu šokolādes cepumu aromātu. Šī recepte apvieno saldumu un sāļumu - nelielā jūras sāls piegarša izceļ šokolādes garšu un padara cepumus īpaši baudāmus. Pagatavošana ir vienkārša, un sastāvdaļas atrodamas gandrīz katrā mājā. Ar recepti dalās “BBC Foods”.
17.jan 2021
Šķidrums, kurā ir konservētas pupiņas vai zirņi, parasti tiek izliets. Taču šo šķidrumu, ko sauc par aquafaba, var izmantot kulinārijā kā olu baltuma aizstājēju. Neviens no tiem, kuriem devu garšot šos cepumus, nespēja uzminēt visas sastāvdaļas. Šokolādi un mandeles lielākā daļa sagaršoja, bet, kad teicu, ka tajos ir arī šķidrums no konservēto zirņu burciņas, gandrīz visi neticīgi grozīja galvu.