Plovs ir viens no populārākajiem ēdieniem dažādās pasaules virtuvēs, taču tā variācijas spēj pārsteigt pat izsmalcinātākos gardēžus. Un dažas receptes var būt diezgan labvēlīgas ķermenim.
Sagatavojiet šo ātro desu, kabaču un rīsu ēdienu tikai 20 minūtēs. Aromāts, garša un bauda - tas ir ideāli piemērots, ja vēlaties kaut ko ātru un vienkāršu.
Plovs, šašliks, čebureki vai aromātiskā šurpa - uzbeku nacionālās virtuves ēdieni, kas pēdējā laikā strauji vairojuši popularitāti Latvijā. Gada laikā restorāna "Čaihana Sato" apmeklētāji notiesājuši 9470 porcijas plova, kura izgatavošanā patērēti 1500 kg īpašas šķirnes rīsi un 2200 kg jēra gaļas. Atzīmējot gada jubileju, 21.septembrī no plkst.12.30 līdz 14.30 restorāns "Čaihana Sato" gaida ciemos visus rīdziniekus un pilsētas viesus, kas vēlas sasildīties ar aromātisku jēra gaļas plovu, kas pasniegts karsts tieši no čuguna katla.