Vasara atnāk ar saules piepildītiem vakariem un svaigiem zaļumiem - ir laiks atklāt jaunas garšas! Izmēģināsim trīs viegli pagatavojamas un pārsteidzošas pesto versijas, izmantojot rukolu, pētersīļus un spinātus. Šie zaļumi piešķir klasiskajam pesto jaunas krāsas un iederas gan salātos, gan grilētos ēdienos. Ar receptēm dalās “Allrecepes.com” eksperti.
Tomāti ir pelnījuši atzinību vairāk nekā tikai atbalsta elements, kas iemests salātos vai sagriezts burgera vai sviestmaizes virspusē. Šis saldais un sulīgais dārzenis ir labs pats par sevi, ar vasarīgu, saules noskūpstītu garšu, kas to pārvērš gan pamatēdienā, gan piedevā, gan vieglajā, atsvaidzinošajā uzkodā.
Lielbritānijas karalis Čārlzs III iecienījis sviestmaizes, kuras viņam gatavo karaļnama pavāri. Ar vienu īpašu karaļa recepti dalās “TikTok” autors “matta_of_fact”, nosaucot to par "karalisko sviestmaizi”.