Vēlies ātru, veselīgu un vizuāli pievilcīgu maltīti, kas priecē gan acis, gan garšas kārpiņas? Šīs krāsainās salātu bļodas apvieno kraukšķīgus dārzeņus, sulīgus citrusaugļus un grauzdētus riekstus, radot perfektu harmoniju starp garšu, tekstūru un vitamīniem. Ideāli piemērotas vieglām pusdienām, uzkodām vai pat kā vakara maltīte. Ar recepti dalās “BBC Good Food”.
Ikvienam ir gadījies – atver ledusskapi, bet tur esošās salātu lapas izskatās pavisam skumji. Kraukšķīgā svaiguma vietā tās ir kļuvušas mīkstas, savītušas un nešķiet piemērotas ēšanai. Tomēr nesteidzies tās izmest – ir kāds vienkāršs un pārbaudīts triks, kas ļauj atjaunot to sākotnējo kraukšķīgumu! Viss, kas Tev nepieciešams, ir bļoda ar aukstu ūdeni, ledus un citrona šķēlītes, iesaka “thekitchn”.
Kad pavasaris mostas ar pilnu sparu, daba piedāvā ne tikai skaistumu acīm, bet arī vitamīniem bagātu pārtiku - savvaļas augi, kurus ikdienā bieži uzskatām par nezālēm, var kļūt par īstiem dārgakmeņiem mūsu virtuvē. Dosimies nelielā pastaigā dabā un savāksim sastāvdaļas vienkāršiem, bet gardiem un veselīgiem pavasara salātiem kopā ar “Allrecipes”.