grillēšana

Vakar, 14:03
Idejas nākamajai dienai – bez ēdiena izšķērdēšanas un ar gardu rezultātu, kopā ar “TheKitchn.com”.
16.mai 2020
Šefpavārs Normunds Baranovskis atklāj, kā pagatavot grilētas cūku ribiņas. Būs garšīgi!
19.aug 2018
Gaļas grilēšanas popularitāte Latvijā pieaug, savukārt grilēšanas sezona - ar katru gadu tikai pagarinās. Lielākā pašmāju gaļas pārstrādes uzņēmuma “Forevers” eksperte kvalitātes vadības jautājumos Taisija Gromova skaidro, pēc kādiem principiem gaļu izvēlēties, marinēt un pagatavot, lai tā ir sulīga un garšīga, grila ballītei neliekot vilties!
9.jun 2018
Sulīgi izcepta gaļa, zivs vai dārzeņi ir katra grilētāja lepnums, un Santa Maria BBQ skolā apkopoti daudzi knifi, lai pie grila pavadītais laiks tiešām sniegtu gandarījumu un gardu maltīti, iesaka jaunais un talantīgais pavārs Haralds Saušs.
26.mai 2017
Vasaru mēdz dēvēt par grilēšanas sezonu, taču tas ir visai nosacīti, jo lielākie grilēšanas entuziasti to nepārtrauc nevienā gadalaikā, savukārt citiem sezona sākas un beidzas ar vienu pikniku. Grilētu produktu cienītāji apgalvo, ka šis ēdienu gatavošanas veids esot veselīgāks nekā cepšana uz pannas, jo grilējot produktu poras noslēdzas un tie patur sevī visas vērtīgās vielas. Nereti grilēšana prasa arī īsāku laiku nekā citi ēdiena gatavošanas veidi.
4.jun 2016
Latvijas Grilēšanas savienība šovasar rīkos pirmo Latvijas atklāto grilēšanas čempionātu, aģentūru LETA informēja LGS pārstāve Zane Dzalbe.
22.mai 2011
Kādam vīrietim Zemgalē sestdien neveiksmīgi beigusies gaļas cepšana brīvā dabā, informē Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD).
26.feb 2011
Kabeļtelevīzija Kanādā piedāvā saviem klientiem kanālu, kurā nepārtraukti visu diennakti tiks demonstrēta vistu grilēšana.