Grieķu mērce, ko tradicionāli gatavo no jogurta, gurķa, ķiploka un piparmētras, ir lieliska kopā ar svaigiem dārzeņiem, maizi, čipsiem, krekeriem un citām uzkodām. Šī “BBC Good Food” recepte tiek slavēta kā "svaiga un vienkārša", un receptes autors Bārnijs Desmazērijs saka, ka to ir "lieliski pasniegt kopā ar grauzdētu pitas maizi vai lēni sutinātu jēra gaļu".
Šī klasiskā kartupeļu pagatavošanas recepte nāk no Grieķijas, un tā piešķir kartupeļiem izsmalcinātu citrona un oregano garšu, kā arī krēmīgumu un īpašu aromātu, raksta “Business Insider”.
Pat iesācējs kulinārijā var tikt galā ar šo recepti - pārliecinieties paši. Musaka ir sātīgs sacepums, kas pagatavots ar baklažānu, maltās gaļas un bešamela mērces kārtām.