Cepšana

19.okt
Mēs bieži domājam par to, ko ēdam, bet ne vienmēr – kā mēs to pagatavojam. Tomēr tieši pagatavošanas veids var būt izšķirošs, lai ēdiens būtu gan garšīgs, gan veselīgs. Dažādas metodes ietekmē gan uzturvielu daudzumu, gan garšu un pat to, cik viegli ēdiens sagremojas. Kādu metodi izvēlēties, iesaka “Martha Stewart”.
29.nov 2024
Jaunā pētījumā atklāts, ka gaisa cepšanas iekārtas, kas tirgū pieejamas ar anglisko nosaukumu “airfryer”, izdala tikai nelielu daļu no iekštelpu gaisa piesārņotājiem, ko rada citas gatavošanas metodes, piemēram, cepšana uz pannas.
29.mai 2023
Vai var izcept kūku vienlaicīgi nesasmērējot cepamtrauku? Izrādās, ka var! Atliek vien veikt pāris darbības un jums nebūs jāraizējas par veidnes mazgāšanu!
30.dec 2018
Tev patīk našķoties un palutināt sevi ar dažādiem kārumiem? Taču no augļu klāsta priekšroku dod āboliem un tie visvairāk tev iet pie sirds? Tad netērē lieki laiku un pagatavo sev, savai ģimenei un draugiem debešķīgu ābolu pīrāgu. Garantējam, ka roka tā vien stiepsies pēc vēl viena gabaliņa.