“Pēc tam, kad esam apmeklējuši divpadsmit Eiropas valstis, lai izpētītu dažādos Ziemassvētku tirdziņus, mums jāatzīst, ka negaidījām, ka Latvijas galvaspilsēta Rīga būs tik maģiska,” video aprakstā sajūsmināti raksta ceļojumu blogeri Deivs un Treisija no Kanādas.
Londonā bāzētā sabiedrisko attiecību aģentūra "Fazze", kas ir saistīta ar Krieviju, Vācijas un Francijas blogeriem un influenceriem piedāvājusi samaksu, lai viņi savus sekotājus informē par vairāku simtu cilvēku nāvi, kas it kā esot izraisījusies pēc vakcinācijas ar "BioNTech/Pfizer" Covid-19 vakcīnu, otrdien ziņoja britu laikraksts "Guardian".
Ēdienu blogeris Pipars piedāvā recepti mutē kūstošām siermaizītēm, kas garšos kā maziem, tā lieliem. Pieaugušajiem patiks maizīšu ātrais pagatavošanas laiks un veids, kā nemanāmi maizītē paslēpušies spināti, kurus ir tik būtiski iekļaut pašu mazāko ēdienkartē.
Lai izaudzētu savus garšaugus un dārzeņus, nav nepieciešams mazdārziņš vai zeme laukos – nelielu dārzu ir iespējams ierīkot arī uz pilsētas dzīvokļa balkona vai palodzes. Trīs pazīstamas latviešu Instagram satura veidotājas – “Našķoties” Zane, Ieva Reinholde un Dace Alpa – piekrita IKEA aicinājumam un dalās pieredzē, kā pielāgot savu dzīvojamo telpu vai balkonu zaļumu audzēšanai.
Starp Pulāras omletes baudītājiem vienaldzīgo nav, vieniem tā ārkārtīgi garšo un tie saka, ka tā ir katra iztērētā eiro vērta (Pulāras omlete šajā viesnīcā maksā 38 eiro bez piedevām, ar piedevām aptuveni 50-70 eiro atkarībā no sezonas), citiem tas šķiet negaršīgākais ēdiens pasaulē. Šī recepte, protams, ir mana versija par slaveno Pulāras omleti, cenšoties rezultātu maksimāli pietuvināt oriģinālam. Atzīšos, ka man Pulāras omlete garšo vienīgi ar bagātīgām piedevām. No plikas "Pulārietes" gan atteiktos. Bet tas ir mans subjektīvais vērtējums.
Vairums Latvijas iedzīvotāju (73 %) uzskata, ka Covid-19 izplatības laikā influenceriem komunicētais saturs būtu jāpielāgo atbilstoši valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas noteikumiem un Veselības ministrijas rekomendācijām, liecina sabiedrisko attiecību aģentūras Golin Rīga un kompānijas Norstat Latvija organizētā aptauja.
Pēc Lieldienu svinībām daudzos ledusskapjos visticamāk atrodami vairāki olu iepakojumi, vai jau novārītas olas garlaikojas ledusskapī un tā vien gaida, kad tās liks lietā, lai pagatavotu gardu un sātīgu pusdienu uzkodu. Populārā ēdienu blogere Anna Panna dalās ar divām ļoti vienkāršām receptēm, ko pagatavot pusdienās darba dienas dunā, vai arī gardu muti notiesāt brīvdienu brokastīs kopā ar ģimeni.
Ēdienu blogeris Kaspars Virsnītis, kurš nesen kopā ar ģimene atgriezies no 2 mēnešu gara piedzīvojuma Āfrikā un šobrīd kopā ar sievu Kristīni Virsnīti un diviem bērniem #paliecmājās laiku aizvada radot interesantas un vēl neredzētas receptes, kuras lielu atsaucību guvušas sociālajā vietnē “Instagram”.
“Mīļās, dāmas, neuztraucieties! Uzkrāsoties var arī mikriņā! Neviens tam īpašu uzmanību nepievērsīs,” saka Latvijā pieprasītā meikapa māksliniece Dita Grauda. Viņa atzīst, ka mikriņā vai trolejbusā to izdarīt nav tik ērti kā mājās pie spoguļa, taču izdarīt būtiskāko var arī neraugoties uz transporta līdzekļa šūpošanos.
Līdz ar pavasara iestāšanos, siltums, gaišums un krāsas ienāk arī mājas vidē. Uzņemot viesus vai kopīgi ieturot maltītes ar ģimeni, svarīgs ir ne tikai tas ko liek galdā, bet arī tas, kā tas ir noformēts un dekorēts un kādas sajūtas raisa. Iedvesmojošas un radošas, sabiedrībā zināmas personības dalās savos ieteikumos par pavasarīga galda klāšanu, atklājot un nodemonstrējot šīs sezonas tendences.
Blogere Zane Eniņa savā vietnē Mugursoma.lv dalījusies ar padomiem, kā sagatavoties pirmajai jogas nodarbībai, kas gaidāma jau nākamjā dienā. Esi gatavs!
Ar ieteikumiem, kā veiksmīgi iesaistīt ģimeni kopīgā maltītes pagatavošanā un baudīšanā, plānojot laiku un veicinot kopā būšanu, dalās gardēde, kulinārijas blogere un divu bērnu mamma Signe Meirāne.
Lai gan modernās ēšanas diētas izceļ svaigu zaļumu un īpaši sabalansēta uztura nozīmi, latvieši ir un paliek aizrautīgi kartupeļu ēdāji. Reti kura brangāka maltīte iedomājama bez šī sātīgā dārzeņa, kas iet pie sirds gan gaļēdājiem, gan veģetāriešiem un vegāniem.
Latvijas "jūtūbere" Anete Ozoliņa, kuras aizraušanās ir mode, savā Youtube kontā dalījusies ar padomiem un ieteikumiem gadu mijas svētku tērpu izvēlei.
Mēs - Zane un Krista, blogu Mana pasaku pasaule un Narrative of Beauty autores - aizvadītā gada garumā esam izmēģinājušas daudz un dažādus kopjošās un dekoratīvās kosmētikas produktus. Tie bijuši ļoti atšķirīgi - gan pavisam neitrāli, gan tādi, ar kuriem īsti nebija “pa ceļam”, gan tādi, kas patiesi pārsteiguši, iepatikušies un ir uz palikšanu mūsu vannas istabu plauktiņos. Arī mūsu sekotājas bieži uzdod jautājumus - ko mēs iesakām? Kas ir tāds, ko TIEŠĀM vērts izmēģināt? Un tādēļ arī tapa šis TOPS - tajā dalāmies TIKAI ar pašu LABĀKO!
Mēs - Zane un Krista, blogu Mana pasaku pasaule un Narrative of Beauty autores - aizvadītā gada garumā esam izmēģinājušas daudz un dažādus kopjošās un dekoratīvās kosmētikas produktus. Tie bijuši ļoti atšķirīgi - gan pavisam neitrāli, gan tādi, ar kuriem īsti nebija “pa ceļam”, gan tādi, kas patiesi pārsteiguši, iepatikušies un ir uz palikšanu mūsu vannas istabu plauktiņos. Arī mūsu sekotājas bieži uzdod jautājumus - ko mēs iesakām? Kas ir tāds, ko TIEŠĀM vērts izmēģināt? Un tādēļ arī tapa šis TOPS - tajā dalāmies TIKAI ar pašu LABĀKO!