\\Video
Komentāri / Policija izmeklēs krievu distanču slēpotāja rīcību Pasaules kausa stafetes sacensībās
 

15 komentāri

KKartupelis ar mugurkaulu
 
Kopš kura laika dzīvnieki piedalās cilvēku sporta sacensībās???
26.janvāris 2021, 0:17 Atbildēt
IIvo
 
Es arī brīnos, ko tos krievijas bioatkritumus pielaiž pie cilvēku sacensībām..
26.janvāris 2021, 6:29 Atbildēt
kkrauklits
 
soms bija paņēmis labāko trajektoriju. visu cieņu. krievs gāja garām pa "slikto" trajektoriju un izskatījās ka būtu apdzinis. tad soms sāka pievērt arī slikto trajektoriju, kas ir garantēts
nesportiskais krimināls. talāk jau krievs izlika sportiskās dusmas. policija var atpūsties. konkrētais soms konkrētājā situācijā izdarījās kā einus.
26.janvāris 2021, 0:56 Atbildēt
JJaniss
 
Karalis Boļšunovs, kurš distancē nevarēja atrauties no kaut kāda Soma,finišā centās apslētot pa labā koridora labo malu ,jo gribēja maksimāli izmantot aerodinamisko efektu.Bet tur vietas maz. Varēja dzīt pa kreiso brīvo koridori.Dusmas baigās,ka nevarēja aiziet no Soma,kā no stāvoša jau distancē un vēl neļāvās zaudēt finišā pašam Karalim.
26.janvāris 2021, 2:55 Atbildēt
DDubultstandarti dubultmorāle
 
Bet tas zilais pats ir smerdelis kurš pimais aizlida priekša krievam , gļevulis kurs nemak zaudet godīgā cīņa ,bet no krieva puses neredzeju nekadu pārkapumu jo ,iespejams zilais provokators , vinam kaut ko iemeta acīs un viņš vienkārši neredzēja kur brauc .Reāli ta uzvarētājs bija krievs !
26.janvāris 2021, 3:27 Atbildēt
IIvo
 
Reāli pirmais ir tas kas pirmais šķērso līniju..Krievu cūka šķidri aptaisijas..vietējās tagad kviec..
26.janvāris 2021, 6:26 Atbildēt
EEiropas kauna traips
 
Tā domu snerdeļa rīciba bija noziedzīga , gļeva tas bija tas pats ,kad auto vaditajs braucot pa otro joslu ar mazaku atrumu kā atļauj celu satiksmes noteikumi , pēkšņi izgriestu savu auto priekšā vadītajam ,kurš brauc pa savu joslu ar atļato ātrumu garām ! Ta soma rīciba bija noziedziga dzenot lieka atrumā slepojošo krievu barjerā un tur patiešām policijai ir javeic izmeklēšana !
26.janvāris 2021, 5:13 Atbildēt
IIvo
 
Redz tev atkritumam nepielec,ka soms rīkojas pēc noteikumiem..viņš bija priekšā un izvēlējās trajektoriju..auto sacīkstes ir tā pat..krievi cūkas, un rīkojas kā cūkas
26.janvāris 2021, 6:24 Atbildēt
IIvo
 
Krievu cūka līdz sezonas beigām ir jādiskvalificē..arī PČ tas mēsls nedrīkst startēt
26.janvāris 2021, 6:20 Atbildēt
JJovo
 
soms saņēma pēc nopelniem , apsveicu Boļšunovu !
26.janvāris 2021, 8:03 Atbildēt
VVajadzēja
 
jau test , kad soms nelaida garăm !
27.janvāris 2021, 8:04 Atbildēt
AAndris
 
Nezinu vai esmu akls, bet krievs jau no paša sākuma slēpoja aiz soma un vispār negribēja viņu apdzīt nen labās ne no kreisās bet pilnīgi pārbraukt pāri kā tukšai vietai jo redz karalim traucēja. Pirms finiša uzbrauca no aizmugures somam virsū un patraucēja, pēc tam kā neandertālietis izvicinājās ar nūjām, beigās vispār bez komentāriem. Tāds ir jāliek cietumā un jādiskvalificē uz visu mūžu. Vispār kāds viņš karalis, tad kad pēdējā pasaules kausa posmā atgriezās norvēģi krievi ir nostādīti savās vietās, to tad arī nevar pārdzīvot.
26.janvāris 2021, 11:58 Atbildēt
ZZane X
 
Dzīvnieks uzbruka somam! :)
26.janvāris 2021, 14:43 Atbildēt
FFigaro
 
Ja soms ta izdaritu tad tas butu pareizi pareizi krievs darīja un vel tam somam konkreti pa purnu jasadod.
28.janvāris 2021, 10:11 Atbildēt
KKā tad
 
krievi ir atsevišķas civilizācijas pārstāvji. Lai sacenšas (kaujas) savā starpā. Kāpēc gan viņus būtu jālaiž kopā ar cilvēkiem?
29.janvāris 2021, 0:29 Atbildēt