Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko par Porzinģa "melno svītru" saka astroloģe

© AFP/Scanpix

Basketbolistam Kristapam Porziņģim šogad paliks 24 gadi. Astroloģijā šo vecumu saista ar Jupiteru, kurš liek izvērtēt plānus, apzināties savu sociālo lomu, vietu un statusu. Kaut gan astroloģijā Jupiteru dēvē par «lielo labdari», tas var arī sastrādāt dažādas negantības. Tēlaini izsakoties – ja nedari dzīvē to, kas jādara, tad drīz vien «sēdēsi peļķē».

Sportista individuālajā astrokartē (kosmogrammā) dominē Uguns stihija - tas nozīmē: liela enerģija, dinamika, dažkārt arī iespējama pārsteidzība. Turklāt ir spēcīga Lauvas zodiaka zīmes ietekme. Pozitīvā nozīmē tas ir līderisms, sportā mērķtiecība, arī vēlme būt uzmanības centrā. Par Lauvām arīdzan saka: lūdzu nekaitināt! Mēness novietojums Svaru zodiaka zīmē liek visai jūtīgi uztvert citu cilvēku izteikumus, un šis apvienojums rosina uz eksplozīvu rīcību.

Šobrīd Kristaps Poziņģis ir dzīves periodā, kad jāpārvērtē, kas ir paveikts, kurp virzīties tālāk. Patlaban nedod un arī tuvākajos gados nedos miera jautājumi: Kas es esmu? Kurp eju? Kādi ir mani mērķi? Tas izriet no Plūtona kombinācijām - rodas daudz jautājumu, uz kuriem pašam sev jārod atbildes. Šādi periodi katra cilvēka dzīvē iestājas ik pa laikam. Viens no risinājumiem - sākt kaut ko mācīties, lai paplašinātu redzesloku. Ja vien noslogojums sportā to atļauj.