Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Lauras Rizoto dzīve gadu pēc uzvaras "Supernovā"

© Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency

Pirms gada par pašmāju dziesmu konkursa «Supernova» uzvarētāju kļuva un tiesības pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā ieguva latviešu izcelsmes brazīliešu dziedātāja Laura Rizoto (24). Sarunā ar »Vakara Ziņām« Laura atklāj, kas viņas dzīvē mainījies pēc starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa, kurā viņa palika aiz fināla svītras.

Izmanto visas iespējas!

Laura Rizoto stāsta, ka beidzamā gada laikā no Ņujorkas ir pārcēlusies uz Losandželosu, kur darbojas kā dziedātāja un dziesmu autore. «Losandželosa ir izklaides industrijas epicentrs, kas sniedz lieliskas iespējas un kontaktus mūzikas nozares profesionāļiem,» viņa paskaidro. Losandželosā dzīvo cilvēki, kas Lauru ir iedvesmojuši darboties mūzikas industrijā. Laura Rizoto neslēpj gandarījumu, ka šajā laikā jau paspējusi sadarboties ar vairākiem talantīgiem dziesmu autoriem un mūziķiem. Viņa stāsta, ka pārcelšanās uz Losandželosu ir viens no vērtīgākajiem lēmumiem, ko jebkad savā dzīvē ir pieņēmusi: «Gan Ņujorka, gan Losandželosa ir brīnišķīgas pilsētas, bet ar atšķirīgiem dzīves stiliem. Losandželosā dzīve norit mierīgāk.»

Lauru priecē, ka šajā pilsētā gandrīz visu cauru gadu ir saulains laiks, brīnišķīga daba, skaistas pludmales un krāšņi saulrieti. Savukārt Ņujorku viņa nodēvē par multikulturālisma centru: «Metropolē teju uz katra stūra ir kāds pārsteigums. Ņujorka ir pilsēta, kurā dzīvība kūsā divdesmit četras stundas diennaktī.» Dziedātāja stāsta, ka viņas īstās mājas ir tur, kur pati darbojas muzikāli un mitinās viņas ģimene. Rizoto mājas sajūta ir kā Ņujorkā, tā Losandželosā, kā arī Riodežaneiro un Rīgā. Ar atvērtu sirdi un prātu viņa vēlas izmantot visas iespējas, ko sniedz dzīve. Kā saka dziedātāja - dzīve ir diezgan liels piedzīvojums.

Pilnu publikāciju lasi jaunākajā "Vakara Ziņas" izdevumā vai www.vz.lv