Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: 10 lietu, kas raksturo Kristīni Virsnīti

© Privāts arhīvs

Nu jau vairākus svētdienu rītus skatītāju iemīļotais dzīvesstila raidījums «Māmiņu klubs» vērojams televīzijas kanālā «STV Pirmā!», un to pēc garākas pauzes atkal vada divu bērnu – Amēlijas un Kaspara – māmiņa Kristīne Virsnīte. Jaunais raidījuma formāts pārsteidz ar interesantām sarunām par ģimeni, vērtībām, vaļaspriekiem, bērniem un nebūt nav domāts tikai vecākiem ar maziem bērniem. Tādēļ šoreiz desmit lietu rubrikā iepazīstinām ar dzīvespriecīgo raidījuma vadītāju.

Stipri sieviešu stāsti

«Mani iedvesmo stipru sieviešu stāsti. Sievietes, kuras uzdrīkstas un dara, par spīti dažādiem stereotipiem un aizspriedumiem. Tas mani ne tikai iedvesmo, bet arī raksturo. Esmu pārliecinājusies, ka arī es esmu stipra sieviete. Reizēm, kad liekas, ka nevari, bet redzi, ka kāda cita var, tad saņemies un izdari,» par spēcīgām sievietēm stāsta Virsnīte.

Ceļošana

Kristīne Virsnīte stāsta, ka viņu aizrauj ceļošana, un to TV raidījumu vadītājas talanta cienītāji var arī vērot viņas sociālās saziņas vietnes «Instagram» profilā. Visvairāk Kristīni iepriecina mirkļi, kad kabatā ir reālas ceļojuma biļetes. Svešo zemju iepazīšana viņu iedvesmo un palīdz atklāt, cik krāsaina un interesanta patiesībā ir pasaule. Kristīne ceļojumos allaž dodas kopā ar vīru Kasparu un bērniem.

Darbs

Kristīne ir darbaholiķe, bet tajā pašā laikā spēj apvienot bērnu audzināšanu ar darba pienākumiem.

Viņa atzīst, ka raidījuma «Māmiņu klubs» jaunais formāts sagādā neticami lielu gandarījumu, kas sevī ietver tikšanās ar aizraujošiem un interesantiem cilvēkiem.

Bērni

TV raidījumu vadītāja stāsta, ka bērni viņu iedvesmo. Kad jaunās sievietes dzīvē ir grūti brīži, bērni ir tie, kas palīdz saņemties un pārvarēt grūtības. Amēlijas un Kaspara dēļ Kristīne ikreiz no jauna ceļas kājās, iet un dara. Ilgus gadus arī Kristīnes darbs ir saistīts ar mammu un bērnu pasauli.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv