Sestdiena, 11.maijs

redeem Karmena, Manfreds, Milda

arrow_downwardPasaules čempionāts hokejā 2017

Latvijas hokeja izlase sestdien plkst.17.20 ar maču pret Poliju sāks dalību 2024.gada pasaules čempionātā un laukumā svarīgu lomu spēlēs arī 26 gadus vecais aizsargs Kristaps Zīle.
Vakar, 16:00 Krišjānis Kļaviņš
2024. gada Pasaules čempionāts hokejā ir jau 88. Pasaules čempionāts. Tas notiek no 2024. gada 10. maija līdz 26. maija Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā.
Vakar, 12:25 Portāls nra.lv
Latvijas vīriešu hokeja izlases sastāvā pasaules čempionātam sākotnēji pieteikti tikai 18 hokejisti, vēsta valstsvienības pieteikums turnīram.
Vakar, 10:50 Ziņu aģentūra LETA
Šodien ar četrām spēlēm Prāgā un Ostravā sāksies 2024. gada pasaules čempionāts hokejā.
Vakar, 9:00 Ziņu aģentūra LETA
Viens no “brīnuma uz ledus” jeb Latvijas bronzas medaļu galvenajiem veidotājiem 2023. gada pasaules čempionāta bija valstsvienības kapteinis Kaspars Daugaviņš, kurš varonīgi aizvadīja visu čempionātu ar vidusauss iekaisumu un riskēja zaudēt dzirdi ar vienu ausi. Daugaviņš saglabāja dzirdi, bet Latvijas izlase sasniedza visu laiku augstāko rezultātu pasaules meistarsacīkstēs – trešo vietu. Pirms šī gada čempionāta sākuma Čehijā “dzelzs cilvēks” piekrita ekskluzīvai intervijai portālam “nra.lv” uzreiz pēc emocionālās uzvaras noslēdzošajā pārbaudes spēlē ar 8:0 pret Norvēģiju.
Vakar, 7:20 Krišjānis Kļaviņš
Pagājušā gadsimta septiņdesmitajos un astoņdesmitajos gados Helmuts Balderis hokeja laukumā bija kā Jēzus, kurš spēja staigāt pa ūdens virsmu. Neatkārtojama slidojuma un nūjas tehnika, ātrums, bet galvenais – Baldera spēja saprast situāciju ledus laukumā un sekundes simtdaļas laikā pieņemt pareizo lēmumu turpmākajai epizodes attīstībai.
9.mai Krišjānis Kļaviņš
“Mēs esam Latvija ” ir enerģiska un iedvesmojoša dziesma, kas aicina visus Latvijas hokeja līdzjutējus apvienoties un atbalstīt mūsu izlasi šajā turnīrā. Dziesmas vārdi atspoguļo Latvijas hokeja garu – vienotību, cīņasspēku un lepnumu par savu dzimteni.
8.mai Portāls nra.lv
Lai Rīgas iedzīvotāji un pilsētas viesi varētu sekot līdzi Pasaules čempionātam hokejā un Latvijas vīriešu hokeja izlases spēlēm, Doma laukumā no 10. maija notiks čempionāta tiešraižu publiskā skatīšanās, informē Rīgas pašvaldības Komunikācijas pārvaldes Ārējās komunikācijas nodaļa.
8.mai Portāls nra.lv
Latvijas vīriešu hokeja izlases sastāvā dalībai pasaules čempionātā pietaupītas vietas Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēlējošajiem vārtsargam Artūram Šilovam, uzbrucējam Teodoram Bļugeram un aizsargam Uvim Balinskim, otrdien preses konferencē paziņoja valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš.
7.mai Ziņu aģentūra LETA
Savainojuma dēļ ar izlasi kopā vairāk netrenējas Andris Džeriņš. Tāpat ar valstsvienību treniņus neturpinās Rihards Marenis. Paldies par darbu, vīri," mikroblogošanas vietnē "X" raksta Latvijas Hokeja federācija.
6.mai Portāls nra.lv, Ziņu aģentūra LETA
Latvijas vīriešu hokeja izlase sestdien "Arēnā Rīga" ar graujošu uzvaru pār Norvēģiju noslēdza pārbaudes spēļu sēriju pirms pasaules čempionāta, Rihardam Bukartam izceļoties ar trim gūtiem vārtiem.
4.mai Ziņu aģentūra LETA
Latvijas vīriešu hokeja izlase piektdien Rīgā priekšpēdējā pārbaudes spēlē pirms pasaules čempionāta ar rezultātu 0:1 (0:0, 0:0, 0:0, 0:1) papildlaikā zaudēja Norvēģijai.
3.mai Ziņu aģentūra LETA
Latvijas Hokeja federācijas (LHF) komanda šodien hokeja draudzības spēlē pārliecinoši ar 11:2 uzvarēja Saeimas komandu. Kā aģentūru LETA informēja parlamenta Preses dienestā, Saeimas komanda šo uzvaru LHF novēlējusi kā ceļamaizi Latvijas izlasei gaidāmajā pasaules čempionātā hokejā Čehijā. Saeimas komandu uz draudzības spēli bija aicinājusi Latvijas Hokeja federācija.
3.mai
Latvijas Hokeja federācijas (LHF) komanda šodien hokeja draudzības spēlē pārliecinoši ar 11:2 uzvarēja Saeimas komandu.
3.mai Ziņu aģentūra LETA
Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas pirms gaidāmā pasaules čempionāta piektdien papildināja uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).
3.mai Ziņu aģentūra LETA
Kādas ir Latvijas izlases izredzes uzvarēt šī gada hokeja čempionātā? Viens no Latvijas hokeja izlases stabilākajiem aizsargiem pagājušā gadsimta deviņdesmitajos gados un šī gadsimta ievadā Normunds Sējējs intervijā “Neatkarīgajai” uzsver, ka treneriem skaidri jānorāda, kurš būs valstsvienības pirmais vārtsargs. Viņaprāt, Latvijai grupa pasaules čempionātā ir labvēlīga, arī spēļu kalendārs. Pārbaudes spēlēs pirms čempionāta N. Sējējs problēmas pamanījis izlases nespējā realizēt vārtu gūšanas iespējas un spēlē skaitliskajā vairākumā. Bet līdz čempionātam vēl ir laiks – pirmā spēle Latvijai 11. maijā pret Poliju.
3.mai Krišjānis Kļaviņš
Vārtsargs Kristers Gudļevskis papildinās Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas ceturtdien, bet no trešdienas kopā ar valstsvienību vairs netrenējas vārtsargs Ivars Punnenovs un uzbrucējs Toms Andersons, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).
1.mai Ziņu aģentūra LETA
Uzbrucējs Ronalds Ķēniņš savainojuma dēļ šopavasar nepievienosies Latvijas vīriešu hokeja izlasei, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF).
1.mai Ziņu aģentūra LETA
Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlase otrdien pēc Slovākijas izlases graujošas uzvaras nodrošināja vietu pasaules U-18 čempionāta ceturtdaļfinālā.
30.apr Ziņu aģentūra LETA
Latvijas vīriešu hokeja izlases treniņnometnei pievienojušies uzbrucēji Raivis Ansons un Miks Indrašis, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF).
30.apr Ziņu aģentūra LETA