Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_downwardPasaules čempionāts hokejā 2017

Jūrmalas valstspilsētas dome ceturtdien, 29. jūnijā, nolēma slēgt Jūrmalas Sporta skolas hokeja programmu. Vecāki pret programmas slēgšanu iebilda un neizslēdza iespēju domes lēmumu apstrīdēt tiesā. Jūrmalas domes vairākumam šis nodoms bija, maigi sakot, vienaldzīgs, jo – graut nenozīmē celt. Gluži tāpat kā notika ar divām Jūrmalas bibliotēkām – Bulduru un Asaru – tās pērn tika iznīcinātas par spīti iedzīvotāju protestiem.
30.jun 2023 Elita Veidemane
Šodien plkst.9.30 pirms Jūrmalas domes sēdes Jūrmalas jauno hokejistu vecāki ar savām atvasēm piketēs pret hokeja programmas slēgšanu Jūrmalas Sporta skolā, informē Nacionālās apvienības (NA) pārstāve Laima Melkina.
29.jun 2023 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas hokeja izlase nākamā gada pasaules čempionātā spēlēs Ostravā B apakšgrupā un atkal tiksies ar Zviedriju un ASV, kuras apspēlēja ceļā uz šī gada bronzas godalgām.
28.jun 2023 Ziņu aģentūra LETA
Kad Latvijas hokeja izlase gatavojās savam pasaules čempionāta "bronzas" mačam, Jūrmalas vadība nolēma sarīkot sporta svētkus, aicinot līdzjutējus vērot vēsturisko spēli uz lielā ekrāna jūras krastā. Sociālajos tīklos daudzi jūrmalnieki to nodēvēja par ņirgāšanos un cinismu. Tam bija ļoti pamatots iemesls.
28.jun 2023 Gaļina Moločkova, speciāli “rus.nra.lv” 
Ceturtdien, 29. jūnijā, pulksten 9.30 pirms Jūrmalas domes sēdes Jūrmalas jauno hokejistu vecāki ar savām atvasēm piketēs pret hokeja programmas slēgšanu Jūrmalas Sporta skolā.
26.jun 2023 Portāls nra.lv
Latvijas Hokeja federācija vietnē "Facebook" publicējusi aizkustinošus patiecības vārdus visiem Latvijas iedzīvotājiem. Ieraksts zibenīgā ātrumā izpelnījās cilvēku ievērību.
10.jun 2023 tautaruna.lv
Pasaules hokeja čempionāta laikā šogad maijā viesnīcu pakalpojumi salīdzinājumā ar aprīlī Latvijā sadārdzinājās vidēji par 32,2%, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) dati.
9.jun 2023 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas hokeja izlases panākumi pasaules čempionātā hokejā turpina saviļņot ne tikai izlases spēlētājus un valsts iedzīvotājus, bet arī cittautiešus. Par to konferences laikā Somijā pārliecinājās NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra direktors Jānis Sārts.
9.jun 2023 tautaruna.lv
Sensacionālā spēle, kurā Latvijas hokeja komanda pārspēja Zviedrijas valstsvienību, kas ļāva mūsu sportistiem piedalīties Pasaules čempionāta pusfinālā un vēl sensacionālākā spēlē uzvarēt ASV komandu, ir devušas labu ideju kādas preces mārketinga kampaņai.
7.jun 2023 tautaruna.lv
Sagaidot Latvijas hokeja komandu pie Brīvības pieminekļa, Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns bieži gozējās kameru priekšā un dalīja savus autogrāfus, radot sajūtu, ka viņš personīgi būtu devis ieguldījumu mūsu hokejistu uzvarā. Fani ir nesaprašanā, kādi nopelni ir Smiltēnam?
7.jun 2023 tautaruna.lv
Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers pirmdien palika ārpus pieteikuma arī otrajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa finālsērijas spēlē, viņa pārstāvētajai Vegasas "Golden Knights" komandai svinot uzvaru.
6.jun 2023 Ziņu aģentūra LETA
Raidījums ēterā šodien pulksten 10.00. Tajā piedalīsies Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš, sporta žurnālists Armands Puče, hokejistu Ralfa un Renāra Freibergu tēvs Ralfs Freibergs, Latvijas hokeja federācijas prezidents Aigars Kalvītis. Raidījumu vadīs Vladislavs Andrejevs.
6.jun 2023 Neatkarīgā
Latvijas vīriešu hokeja izlase pagājušajā nedēlā Rīgā pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā pieveica Zviedrijas valstsvienību, pirmoreiz vēsturē iekļūstot pusfinālā.
3.jun 2023 tautaruna.lv
"Twitter" publiskotas fotogrāfijas, kurās mūsu izcilais vārtsargs Artūrs Šilovs redzams savas karjeras pašā sākumā. Kopā ar viņu arī Artūra pirmais treneris.
2.jun 2023 tautaruna.lv
Fanojot par Latvijas hokeja izlases panākumiem un medaļām, vēl viens iemesls priekam ir faktā, ka pašas medaļas ir izgatavotas Latvijas uzņēmumā "Geka". Līdz ar to medaļas ir atgriezušās valstī, kur tās radītas.
2.jun 2023 Portāls nra.lv
Šodien plkst.18 Ventspilī pie koncertzāles "Latvija" tiks sumināti Latvijas hokeja izlases spēlētāji - ventspilnieki Uvis Jānis Balinskis un Artūrs Šilovs, kā arī viņu ģimenes, informē pašvaldība.
2.jun 2023 Ziņu aģentūra LETA
Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) sagatavojusi valdības lēmuma projektu par 576 717 eiro piešķiršanu Latvijas hokeja izlasei un Latvijas Hokeja federācijai (LHF), kas ir divreiz vairāk nekā plānots iepriekš.
31.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
Krievijā pazīstamie hokejisti Vjačeslavs Fetisovs un Aleksandrs Koževņikovs, kuri iepriekš atklāti glaimoja Krievijas prezidentam Vladimiram Putina, ļoti nervozi un pat dusmīgi reaģēja uz Latvijas izlases iegūtās bronzas pasaules čempionātā, raksta dialog.ua.
30.mai 2023 Portāls nra.lv
"Tik Tok" ir ievietots video no mūsu komandas spēles pret ASV, kurā redzams arī Latvijas prezidents Egils Levits. Laikā, kad līdzjutēji ir sacēluši īstu vētru, prezidents ar neizteiksmīgu seju lēnām sit plaukstas un kaut ko meklē kabatās.
30.mai 2023 tautaruna.lv
Cilvēki, uz pleciem uzklājuši Latvijas karogu, uz sejas uzkrāsojuši karoga siluetu, savu auto durvīs sastiprinājuši karogus – šī straume plūst uz Brīvības pieminekļa pusi. Ļaudis, kuri nepazīst cits citu, sveicinās un smaida, gaiss pārpilns pavasara un prieka. Mēs dodamies uz Rīgas sirdi, kur tiksimies ar Latvijas valstsvienības hokejistiem, kuri tūlīt atlidos no Tamperes, atvedot līdzi bronzas uzvaru, kas patiesībā ir zelta vērtē.
30.mai 2023 Elita Veidemane