Šogad bezmaksas televīzijas skatītāji var redzēt jau ierastos Latvijas Televīzijas (LTV) kanālus LTV1 un LTV7, bet Modern Times group (MTG) rādītos LNT un TV3 nomainījuši trīs jauni kanāli.
„Diskusijas par sastāva komplektāciju nebija vienas dienas jautājums. Būtiskākais bija izvēlēties pareizos cilvēkus, lai izveidotu labu komandu, kas ne vienmēr nozīmē meistarīgāko spēlētāju iekļaušanu sastāvā,” pēc Latvijas izlases sastāva nosaukšanas saka Latvijas izlases galvenais treneris Teds Nolans.
Strauji tuvojoties noteiktajam beigu termiņam, sastāvu Soču ziemas olimpiskajām spēlēm nosaukušas Somijas, Slovākijas, Norvēģijas un Austrijas hokeja izlases.
Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Teds Nolans ir paziņojis sastāvu februārī gaidāmajām Soču ziemas olimpiskajām spēlēm, vēsta Latvijas Hokeja federācija.
Aizsargs Sandis Ozoliņš pārstāvēs Latvijas hokeja izlasi februārī gaidāmajās Soču olimpiskajās spēlēs, liecina aģentūras LET Arīcībā esošā informācija.
Gatavojoties pēc mēneša gaidāmajām ziemas olimpiskajām spēlēm Sočos, Krievija otrdien sākusi vienu no lielākajām drošības operācijām olimpiādes vēsturē.
Vairs tikai mazliet ilgāk par mēnesi jāgaida līdz ziemas olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijai, kas 7. februārī tieši pulksten 20.14 pēc vietējā laikā sāksies Krievijas Melnās jūras kūrortpilsētā Sočos.
Starptautiskās olimpiskās komitejas (IOC) prezidents Tomass Bahs oficiālā paziņojumā komitejas mājaslapā pēc nesenajiem teroraktiem Volgogradā izteica līdzjūtību Krievijas tautai un izteica uzticību Krievijas spējai sarīkot drošas ziemas olimpiskās spēles, kas jau februārī paredzētas Sočos.
Valsts prezidenta Andra Bērziņa lēmums apmeklēt ziemas olimpiskās spēles Sočos ir vērtējams pozitīvi, - Valsts prezidenta klātbūtne var būt zināms stimuls sportistiem labākiem sasniegumiem, - LTV raidījumā "Rīta panorāma" sacīja Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Aldons Vrubļevskis.
Lari arī Krievijas sinoptiķiem nav bažu par sniega pietiekamību Soču ziemas olimpisko spēļu vajadzībām, lielas problēmas var radīt sniega lavīnas un slikta redzamība.
"Protams, ka viņš Olimpiādē spēlēs. Man par to nav šaubu. Man pietiek ar sarunu, kas mums bija pēc kvalifikācijas turnīra. Es viņam ļoti ticu, un viņš ļoti tic man," Lipmans piektdien izteicās sarunā ar medijiem. "Publiski viņš negrib spēlēšanu pirms laika apstiprināt, taču man kā federācijas prezidentam par to nav šaubu."
Šovakar 20:30 Latvijas hokeja izlase aizvadīs savu otro pārbaudes spēli pret Vācijas valstsvienību, kura vakar tika pieveikta pēcspēles metienos ar 4:3.
Pēc Latvijas hokeja izlases pārbaudes spēles ar Vācijas valstsvienību iespaidos par spēli dalījās mūsu komandas vārtsargs Edgars Masaļskis. Latvijas izlases pirmais numurs joprojām ir bez kluba, taču apstiprina, ka tuvākajā laikā kaut kas mainīsies.
Eiropas Komisijas viceprezidente Viviana Redinga, Francijas prezidents Fransuā Olands, Vācijas prezidents Joahims Gauks, Igaunijas prezidents Tomass Hendrikss Ilvess – ar katru dienu amatpersonu saraksts, kuras neapmeklēs Soču olimpiskās spēles, kļūs arvien plašāks.
Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (V) neplāno apmeklēt ziemas olimpiskās spēles Sočos, aģentūru LETA informēja premjera preses sekretārs Mārtiņš Panke.
Latvijas Valsts prezidents Andris Bērziņš apmeklēs Soču Olimpiādes atklāšanas ceremoniju. Tikmēr, piemēram, Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess neapmeklēs Soču ziemas olimpiskās spēles, un kā iemeslu ir minējis aizņemto darba grafiku.
Vācijas valsts prezidents Joahims Gauks svētdien paziņojis, ka boikotēs ziemas Olimpiskās spēles Sočos, tādā veidā paužot savu protestu pret cilvēktiesību pārkāpumiem Krievijā.