Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_downwardEirovīzija 2013

Antra Stafecka neapšaubāmi bija arī viena no visglītāk ģērbtajām Eirovīzijas konkursantēm, tāpat perfekts bija arī viņas dziedājums, bet dejošanā meitenei līdzīgu vispār nebija.
26.feb 2013 Anita Umbraško
«Dziesmas2013» fināliste Samanta Tīna bija viena no galvenajām favorītēm konkursā, taču beigu galā viņai nācās samierināties ar otro vietu. Ievērību gan viņa vienalga guva– ar savu fantastisko figūru.
25.feb 2013 Anita Umbraško
Vakar,24. februārī, Rīgā bija ieradusies zviedru horeogrāfe Adrienne Abjörna, lai strādātu pie grupas "PeR" kustībām dziesmā "Here we go".
25.feb 2013 Portāls nra.lv
Ar krāšņu šovu un uzvarētājgrupas «PeR» sumināšanu Ventspils teātra namā «Jūras vārti» agrā svētdienas rītā noslēdzās Eirovīzijas nacionālā atlase jeb «Dziesma 2013» – tas ir vispārzināms fakts.
23.feb 2013 Sandris Vanzovičs
photo_camera
Šoreiz Eirovīzijas nacionālā atlase nebija kā nogurdinošs maratons vairāku nedēļu garumā, bet īsais sprints: vienā nedēļas nogalē divi pusfinālkoncerti, otrdienā – uzstāšanās secības finālā izloze un jau tās pašas nedēļas nogalē – fināls. Taču arī šajā īsajā laikā izpildītāji paguva uzskatāmi nodemonstrēt, vai viņiem ar gaumi viss ir kārtībā.
22.feb 2013 Anita Umbraško, Sandris Vanzovičs
Ar grupas "PeR" uzvaru 16. februāra vakarā Ventspilī noslēgusies Eirovīzijas Nacionālā atlase: uz starptautiskā konkursa skatuves Malmē 16. maijā skanēs dziesma „Here we go”. Latvijas Televīzija atklāj balsošanas rezultātus visās „Dziesmas 2013” kārtās: gan abos pusfinālos, gan finālā un superfinālā.
18.feb 2013 Portāls nra.lv
Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases jeb „Dziesmas ‘2013” uzvarētāji noskaidroti un interneta komentāros kārtīgi apžļembāti, paša konkursa norise jau minētajā viedajā tvertnē apsūkāta kā konfekte un lokālā mēroga ažiotāža rimusies līdz maija vidum, kad Malmē risināsies starptautiskais konkurss un atkal ap Eirovīziju tiks lauzti šķēpi, vai esam uz finālu aizsūtījuši pareizos vai galīgi nepareizos.
18.feb 2013 Sandris Vanzovičs
Komponists Raimonds Pauls, kurš vakar tikai daļēji sekojis līdzi Eirovīzijas nacionālajai atlasei, uzskata, ka uzvarētājiem - puišu grupai "PeR" - līdz Eirovīzijas konkursam Zviedrijā vēl nopietni būs jāpiestrādā pie sava priekšnesuma.
17.feb 2013 Ziņu aģentūra LETA
Sestdien, 16. februārī, LTV1 tiešraidē no Ventspils, teātra nama „Jūras vārti” dinamiskā un atraktīvā gaisotnē noslēdzās Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases fināls, kurā noskaidrots, ka Latviju uz Eirovīzijas Starptautiskā dziesmu konkursa skatuves Zviedrijas pilsētā Malmē 16. maijā pārstāvēs grupa „PeR” ar dziesmu „Here we go”.
17.feb 2013 Portāls nra.lv
Lai gan pēc Eirovīzijas nacionālās atlases koncertiem mūziķi un masu mediji bija aicināti uz nelielu pasēdēšanu un/vai paballēšanos viesnīcā «Radisson Blu Hotel Latvija» esošajā bārā «Skyline», uz to aizstaigāja retais – darbi, darbi... Taču turpat koncertzāles «Palladium» aizkulisēs gan bija vērojams daudz interesanta.
16.feb 2013 Sandris Vanzovičs
Jau otro gadu pēc kārtas «Eirodziesmas» finālā piedalīsies arī 20 gadu jaunais Latvijas gruzīns Dāvids Kalandija. Izrādās, ka viņš iztiku pelna ne tikai ar dziedāšanu.
16.feb 2013 Sandris Vanzovičs
Šovakar Ventspilī notiks Eirovīzijas nacionālās atlases "Dziesma 2013" fināls, kurā tiks noskaidrots izpildītājs, kurš maijā pārstāvēs Latviju starptautiskajā konkursā, kas notiks Zviedrijā.
16.feb 2013 Portāls nra.lv
Atraktīvākie Eirovīzijas pusfinālu dalībnieki nenoliedzami bija grupas «PeR» puiši: te viņi demonstrēja teatrālu kritienu uz sarkanā paklāja, te priekšnesuma laikā no zāles izķēra kādu meiteni un uzlūdza dejai utt. Tas viss viņiem nesa veiksmi, jo finālā tika abas «PeR» dziesmas.
15.feb 2013 Sandris Vanzovičs
Šosestdien, 16. februārī, Ventspils teātra namā Jūras vārti notiks Eirovīzijas nacionālās atlases jeb Dziesmas 2013 fināls. LTV tiešraidē tas būs skatāms no pulksten 21.25, bet ap pusnakti būs zināms, kura no divpadsmit dziesmām pārstāvēs Latviju šā prestižā konkursa finālā, kas maija vidū notiks Zviedrijas pilsētā Malmē.
15.feb 2013 Sandris Vanzovičs
photo_camera
Šosestdien, 16. februārī, Ventspils teātra namā «Jūras vārti» risināsies Eirovīzijas dziesmu konkursa Nacionālās atlases jeb «Dziesmas 2013» fināls. Nav šaubu, ka arī tajā notiks īsta dalībnieku tērpu parāde, kas bija vērojama jau nedēļas nogalē notikušajos pusfinālkoncertos.
15.feb 2013 Sandris Vanzovičs
Viesnīcā Radisson Blu Hotel Latvija esošā Skyline bāra 26. stāva augstumos vakar tika izlozēta uzstāšanās secība Eirovīzijas nacionālās atlases finālā.
13.feb 2013 Sandris Vanzovičs
Divos pusfinālkoncertos piektdien un sestdien koncertzālē „Palladium”noskaidrotas tās divpadsmit dziesmas, kuru izpildītāji aus kājas braucienam uz Ventspili – tur, teātra namā „Jūras vārti”, jau šīs nedēļas beigās, 16. februārī kronēs Eirovīzijas nacionālās atlases jeb „Dziesma ‘2013”uzvarētājus.
11.feb 2013 Sandris Vanzovičs
Šovakar 2013. gada Eirovīzijas Nacionālās atlases jeb „Dziesmas 2013” otrajā pusfinālā noskaidrotas vēl sešas fināldziesmas, informē Latvijas Televīzija.
9.feb 2013 Portāls nra.lv
"Nevaru saprast kādas emocijas man izraisa "Dziesmas 2013" vadītājs?!? Ir tāds inčīgs, liek smaidīt. Kaut kas jauns un svaigs! Nekas, ka drusku mulst," tviterī vakar rakstīja deju pasniedzēja un Eirovīzijas dalībniece Aleksandra Kurusova.
9.feb 2013 Portāls nra.lv
Piektdien 2013. gada Eirovīzijas Nacionālās atlases jeb „Dziesmas 2013” pirmajā pusfinālā noskaidrotas sešas pirmās pusfinālistes. Piektdien 2013. gada Eirovīzijas Nacionālās atlases jeb "Dziesmas 2013" pirmajā pusfinālā noskaidrotas sešas pirmās pusfinālistes, informē Latvijas Televīzija.
8.feb 2013 Portāls nra.lv