Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_downwardRĪGAS SVĒTKI 2010

Šodien Vecrīgā un apkaimēs svinēs Rīgas 822.dzimšanas dienu, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.
19.aug 2023 Ziņu aģentūra LETA
Rīgas 822.dzimšanas dienas svinību laikā šodien daudzviet galvaspilsētā ierobežos satiksmi pasākumu norises vietu apkārtnē, aģentūru LETA informēja Rīgas pašvaldības pārstāve Lelde Rudzika.
19.aug 2023 Ziņu aģentūra LETA
Rīgas dzimšanas dienā paredzētas krāšņas svinības Vecrīgā, apkaimju svētki un ieskaņas pasākums ar dronu šovu, aģentūru LETA informēja Rīgas pašvaldības pārstāve Sindija Grāvere.
16.aug 2023 Ziņu aģentūra LETA
Liels daudzums cilvēku sākuši pulcēties uz Rīgas dzimšanas dienas pikniku, kas šodien notiek Vecrīgā, novēroja aģentūra LETA.
20.aug 2022 Ziņu aģentūra LETA
Sestdien, 20. augustā, ar “drosmīgo dziesmu svētkiem”, gardākās kūkas un smieklu konkursu, tostiem un atzīšanos mīlestībā no plkst. 12.00 līdz plkst. 20.00 Vecrīgā notiks Rīgas 821. dzimšanas dienas svētku pikniks.
20.aug 2022 Portāls nra.lv
Sestdien, 20.augustā, Rīgas dzimšanas dienas piknika laikā Vecrīgā ierobežos satiksmi, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.
17.aug 2022 Ziņu aģentūra LETA
Vecrīgā sestdien, 20.augustā, ar Šķībajiem dziesmu svētkiem, balkonu koncertiem, tostiem un gardāko smieklu un kūku konkursu svētku piknikā svinēs Rīgas 821.dzimšanas dienu, informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvaldē.
5.aug 2022 Ziņu aģentūra LETA
Lai arī rīdziniekiem un pilsētas viesiem par jūlijā un augustā gaidāmajiem plašajiem svētku pasākumiem Rīgas apkaimēs, parkos un galvaspilsētas centrā vēl nav nekādas informācijas, “tv3.lv” noskaidroja, ka to rīkošanai atvēlēti 1,3 miljoni eiro, vēsta TV3.
27.jun 2022 Portāls nra.lv
Rīgas svētku otrajā dienā rīdzinieki un pilsētas viesi tika aicināti apmeklēt daudzveidīgus pasākumus gan centrā, gan apkaimēs, klausoties koncertus, baudot restorānu piedāvājumu, piedaloties lielajā piknikā Mežaparkā un iesaistoties sporta aktivitātēs.
15.aug 2020
Rīgas svētku otrajā dienā, 15. augustā, rīdzinieki un pilsētas viesi aicināti apmeklēt daudzveidīgus pasākumus gan centrā, gan apkaimēs, klausoties koncertus, baudot labāko restorānu piedāvājumu, piedaloties lielajā piknikā Mežaparkā un iesaistoties sporta aktivitātēs, informē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja Indra Vilde.
15.aug 2020 Portāls nra.lv
Šodien Rīgā sākas pilsētas svētki, kuros ir paredzēta daudzveidīga aktīvās atpūtas, izklaides un sporta programma, liecina informācija Rīgas svētku mājaslapā.
14.aug 2020 Ziņu aģentūra LETA
Rīgas svētkos policijas strādās pēc īpaša plāna, lai novērstu Covid-19 izplatību.
13.aug 2020 Ziņu aģentūra LETA
Pirms apmeklēt nedēļas nogalē gaidāmos Rīgas svētku pasākumus, katram ir jāizvērtē savu veselības stāvokli, slimam uz tiem nedodoties, bet pasākumu laikā vajadzētu bieži mazgāt rokas un izvairīties no vietām, kur drūzmējas daudz cilvēku, informē Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) pārstāve Ilze Arāja.
13.aug 2020 Ziņu aģentūra LETA
Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC) aicina Rīgas svētku apmeklētājus būt atbildīgiem un ievērot valstī noteiktos piesardzības pasākumus, lai veselības problēmas netraucētu baudīt svētkus un atpūtu un, rīcība svētku laikā, neietekmētu citu cilvēku veselību.
12.aug 2020 Ziņu aģentūra LETA
Rīgas svētkos, kā allaž, būs plašs pasākumu klāsts ģimenēm ar bērniem un aktīvās atpūtas cienītājiem – aviācijas svētki, lielais pikniks Mežaparkā, pilsētas iepazīšanas spēles, interaktīvas un izklaidējošas norises Spīķeros, Vidzemes tirgū, Kultūras pils “Ziemeļblāzma” parkā un citviet, kā arī virkne sportisku aktivitāšu.
11.aug 2020 Portāls nra.lv
Šogad Rīgas svētkos līdztekus citām norisēm, iedzīvotājiem un pilsētas viesiem būs iespēja baudīt daudzveidīgus koncertus, kas klausītājiem būs pieejami kultūras centros, pagalmos, parkos, ielās un laukumos gan pilsētas centrā, gan apkaimēs. Vairākos koncertos ieeja ar bezmaksas ielūgumiem vai iepriekšēju pieteikšanos, informācija par to pieejama mājas lapā www.rigassvetki.lv
5.aug 2020 Portāls nra.lv
Galvaspilsētas dzimšanas dienu, kā katru gadu, atzīmēs ar Rīgas svētkiem. Šogad svētkos rīdzinieki un pilsētas viesi aicināti doties nesteidzīgās pastaigās, iepazīstot savu Rīgu, apmeklējot pilsētas dažādās apkaimes, tiekoties ar iemīļotiem skatuves māksliniekiem, kopā ar draugiem ejot ekskursijās, baudot galvaspilsētas restorānu un kafejnīcu viesmīlību, kā arī piedaloties sporta aktivitātēs.
28.jūl 2020 Portāls nra.lv
photo_camera
Aizvadītās nedēļas nogalē dažādās galvaspilsētas vietās norisinājās Rīgas svētku sarīkojumi, kuros dažādās aktivitātēs iesaistījās arī pašmāju populārie ļaudis.
25.aug 2019 Santa Sergejeva, Ingrīda Punka