Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_downwardPasaules kauss futbolā 2010

Brazīlijas Futbola federācija pēc neveiksmīgā starta 2010. gada PK izcīņā no amata atbrīvojusi nacionālās vīriešu izlases galveno treneri Dungu. No darba atlaists ne tikai Dunga, bet arī viņa palīgi.
5.jūl 2010 Portāls Sportacentrs.com
Šodien DĀR notiekošajā Pasaules kausa izcīņā futbolā tika noskaidrota pēdējā pusfināliste. Eiropas čempione Spānija grūtā cīņā ar 1:0 pārspēja Paragvajas komandu. Uzvaras vārtus 83. minūtē iesita Davids Vilja.
4.jūl 2010 Portāls Sportacentrs.com
Šodien Pasaules kausa izcīņas pusfinālā iekļuvuši Vācijas futbolisti, kas pārliecinoši tika galā ar Argentīnu - 4:0! Divus vārtus guva Miroslavs Kloze, vienus - Tomass Millers un Arne Frīdrihs.
4.jūl 2010 Portāls Sportacentrs.com
Šodien Pasaule kausa izcīņas pusfinālā iekļuvusi Nīderlandes izlase, kas atspēlējās un ar 2:1 pārspēja Brazīlijas futbolistus. Par mača varoni kļuva Veslijs Sneijders.
2.jūl 2010 Portāls Sportacentrs.com
Austrijā notiekošajā izsolē kāds Krievijas pilsonis par 17 tūkstošiem eiro iegādājies Pasaulē dārgāko vuvuzelu, vēsta ziņu aģentūra Reuters.
2.jūl 2010 Portāls Sportacentrs.com
Pasaules kausa (PK) astotdaļfināla spēlē Spānija ar 1:0 apspēlēja portugāļu futbolistus. Uzvarētājiem vārtus guva Davids Vilja.
29.jun 2010 Portāls Sportacentrs.com
Šovakar norisinājās priekšpēdējā Pasaules kausa izcīņas finālturnīra astotdaļfināla. Gan mača pamatlaikā, gan pagarinājumā vārti netika gūti, un uzvarētājs tika izšķirts pēcspēles sitienu sērijā. Tajā pārāki ar 5:3 izrādījās paragvajieši.
29.jun 2010 Portāls Sportacentrs.com
Šovakar tika uzzinātas vēl divas Pasaules kausa izcīņas ceturtdaļfinālistes. Dienas noslēdzošajā mačā divu Dienvidamerikas izlašu duelī Čīle atzina bezierunu zaudējumu pret Brazīliju - 0:3. Brazīlijai ar vārtu guvumu izcēlās Žuans, Luišs Fabianu un Robinju.
28.jun 2010 Portāls Sportacentrs.com
Šodien kārtējā Pasaules kausa astotdaļfināla spēlē Nīderlande ar 2:1 pieveica Slovākiju, iekļūstot ceturtdaļfinālā. Vārti uzvarētāju labā Arjenam Robenam un Veslijam Snaideram.
28.jun 2010 Portāls Sportacentrs.com
Šodien Pasaules kausa izcīņas 1/8 fināla spēlē Argentīnas izlase ar 3:1 pārspēja Meksiku un iekļuva 1/4 finālā. Divus vārtus argentīniešu labā guva Karloss Tevezs.
27.jun 2010 Portāls Sportacentrs.com
Šovakar tika aizvadīta pirmā Pasaules kausa izcīnas finālturnīra astotdaļfināla spēle. Urugvaja sīvā cīņā ar 2:1 apspēlēja DIenvidkoreju. Abus vārtus dienvidamerikāņu rindās guva Luiss Suaress.
26.jun 2010 Portāls Sportacentrs.com
Dienvidāfrikas Republikā notiekošajā Pasaules kausa finālturnīrā šodien sāksies otrā posma kaujas. Pirmajā astotdaļfinālā tiksies Urugvaja un Dienvidkoreja. Mača sākums plkst. 17:00.
26.jun 2010 Portāls Sportacentrs.com
25. jūnijā tika noskaidrota pēdējās Pasaules kausa izcīņas astotdaļfināliste. Ļoti izšķirošā spēlē H grupā savā starpā tikās Čīle un Spānija. Spānija, vairāk nekā 50 minūtes atrodoties vairākumā, ar 2:1 uzvareja Čīli un ieguva pirmo vietu grupā, savukārt Čīle kā otrās vietas īpašniece arī iekļuva astotdaļfinālā.
26.jun 2010 Portāls Sportacentrs.com
Pasaules kausa (PK) H grupas trešās kārtas spēlē Šveices valstsvienība nospēlēja neizšķirti 0:0 pret Hondurasas izlasi. Līdz ar to, šveiciešiem PK finālturnīrs noslēdzies.
26.jun 2010 Portāls Sportacentrs.com
Pasaules kausā futbolā F grupas trešās kārtas spēlē Slovākija, mačā ar ļoti aizraujošām beigām, ar 3:2 uzvarēja Itāliju, aizsūtot čempionus mājās un paši iekļūstot nākamajā kārtā.
24.jun 2010 Portāls Sportacentrs.com
Alžīrijas izlases futbolists Rafiks Saifi pēc vakardienas spēles pret ASV esot iepļaukājis kādu alžīriešu žurnālisti. Cietusī jau paziņoja, ka noteikti sūdzēsies policijā un FIFA instancēs.
24.jun 2010 Portāls Sportacentrs.com
Šodien Pasaules kausa izcīņas B grupas noslēdzošajā kārtā Dienvidkorejas izlase nospēlēja neizšķirti 2:2 ar Nigēriju, tādējādi līdz ar Argentīnu iekļūstot 1/8 finālā.
22.jun 2010 Portāls Sportacentrs.com
Šodien notika trešās kārtas spēles A grupā. Vienā no mačiem mājiniece Dienvidāfrika ar 2:1 apspēlēja skandālu mākto Franciju, taču ar to nepietika, lai iekļūtu astotdaļfinālā.
22.jun 2010 Portāls Sportacentrs.com
Vienā no divām pēdējām spēlēm Pasaules kausa A grupā Urugvaja ar 1:0 uzvarēja Meksiku. Tas gan neliedza arī zaudētājiem iekļūt astotdaļfinālā, grupā ieņemot otro vietu.
22.jun 2010 Portāls Sportacentrs.com
Čehijas sabiedriskā televīzija ČT turpmāk izmantos audiofiltru Dienvidāfrikas Republikas (DĀR) vietējo tauru vuvuzelu radītā fona trokšņa noņemšanai Pasaules kausa izcīņas finālturnīra spēļu pārraidēs.
22.jun 2010 Ziņu aģentūra LETA