Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_downwardPasaules kauss futbolā 2010

Ukrainas seksa industrijā nodarbinātās berzē rokas 2012.gada Eiropas futbola čempionāta gaidās, kas sāksies 8.jūnijā. Sacensības viņām ir sinonīms ārvalstu klientu pieplūdumam un nozīmīgam ieņēmumu pieaugumam, neskatoties uz to, ka valstī plosās AIDS, raksta franču izdevums Le Monde.
25.mai 2012 Biznesa ziņu portāls BNN.LV
Šovakar ar trim spēlēm turpināsies Latvijas futbola čempionāta Virslīga – 18:00 laukumā dosies "Olimps" un "Liepājas Metalurgs", stundu vēlāk "Jūrmala" uzņems "Jelgavu", bet dienas noslēguma spēlē 19:15 "Gulbene" tiksies ar "Daugavu".
17.jūl 2011 Portāls Sportacentrs.com
Šodien Cīrihē notikušajā Starptautiskās Futbola federācijas (FIFA) balsojumā par tiesībām rīkot 2018. gada Pasaules kausa (PK) finālturnīru uzvarējusi Krievija. Četrus gadus vēlāk pasaules labākie futbolisti dosies uz Kataru.
2.dec 2010 Portāls Sportacentrs.com
Futbola kluba "Jelgava" galvenais treneris Dainis Kazakevičs pirms šodien gaidāmās pārbaudes spēles ar Anglijas Premjerlīgas vienību "Blackpool" sarunā ar Sportacentrs.com atklāja, ka komanda ir gatava cīņai un centīsies nospēlēt cienīgi.
2.sep 2010 Portāls Sportacentrs.com
Šodien LMT Virslīgas futbolā centrālajā spēlē čempionāta līderi "Skonto" futbolisti izbraukumā ar 2:1 pieveica "Liepājas metalurgu", kas lielāko daļu spēles aizvadīja mazākumā, pēc tam, kad tika noraidīts Kirhners.
15.aug 2010 Portāls Sportacentrs.com
Spānijas futbola izlases aizsargs Karless Pujols paziņojis par karjeras beigšanu izlasē. Lēmumu pēc Pasaules kausa izcīņas beigt karjeru izlasē futbolists esot pieņēmis jau aizvadītā gada novembrī.
14.jūl 2010 Portāls Sportacentrs.com
Šodien publicēts jaunais FIFA izlašu rangs. Latvijas futbola izlase noslīdējusi par četrām vietām zemāk un šobrīd ieņem 50. vietu. Par ranga līderi tikmēr kļuvusi Pasaules kausa ieguvēja Spānijas izlase.
14.jūl 2010 Portāls Sportacentrs.com
Izskaņai tuvojas šā gada sporta pasaules ievērojamākais notikums – pasaules čempionāts futbolā. Par tā nevainojamu norisi Dienvidāfrikā rūpējās 15 000 brīvprātīgo, kuriem, kā izrādās, šis sapņu darbs pārvērties par murgu.
13.jūl 2010 Dina Gipsle
Par Pasaules kausa izcīņas labāko vārtsargu atzīts Spānijas izlases kapteinis Ikers Kasiljass. Spēlētājs iegūs "Adidas zelta cimdu".
12.jūl 2010 Portāls Sportacentrs.com
Vakardien tika noskaidrota 2010. gada Pasaules kausa ieguvēja – Spānija. Spāņi fināla papildlaikā ar 1:0 pārspēja Nīderlandes izlasi, pirmo reizi iegūstot prestižo trofeju. Pēc spēles Spānijas izlases pussargs un vienīgo vārtu autors Andress Injesta atklāja, ka šo uzvaru velta 2009. gada augustā aizsaulē aizgājušajam spāņu futbolistam Danielam Harkem.
12.jūl 2010 Portāls Sportacentrs.com
Par aizvadītā Pasaules kausa vērtīgāko futbolistu atzīts Urugvajas izlases uzbrucējs Djēgo Forlans, kurš palīdzēja pirmajiem pasaules čempioniem aizkļūt līdz pusfinālam.
12.jūl 2010 Portāls Sportacentrs.com
Šodien DĀR pilsētā Johanesburgā "Soccer City" stadionā par Pasaules kausa izcīņas uzvarētāju kļuva Spānijas izlase, kas finālmačā papildlaikā ar 1:0 uzvarēja Nīderlandi. Uzvaras vārti - Andresam Injestam. Spāņi kļuvuši par astotajiem, kuriem kaut reizi izdevies izcīnīt Pasaules kausu.
12.jūl 2010 Portāls nra.lv
Šovakar cīņā par Pasaules kausa (PK) bronzas medaļām Vācija ļoti aizraujošā mačā ar 3:2 pieveica Urugvaju, kura spēja atspēlēties no zaudētājas lomas, tomēr atkal nespēja pārsvaru noturēt.
10.jūl 2010 Portāls Sportacentrs.com
Starptautiskās Preses Asociācijas (AIPS) rīkotajā aptaujā 67.39 procenti aptaujāto mediju pārstāvji prognozēja, ka rīt Pasaules kausa finālā Spānija pieveiks Nīderlandi.
10.jūl 2010 Portāls Sportacentrs.com
Pasaules kauss (PK) futbolā strauji tuvojas beigām, šodien notiks priekšpēdējā spēle. Pulksten 21:30 cīņu par trešo vietu un bronzas medaļām uzsāks Urugvajas un Vācijas izlases.
10.jūl 2010 Portāls Sportacentrs.com
Šovakar Pasaules kausa futbolā otrajā pusfinālā Spānija ar 1:0 uzvarēja Vāciju, iekļūstot finālā. Tajā būs jātiekas ar Nīderlande, bet šodienas spēles zaudētāji spēlēs par bronzu pret Urugvaju.
7.jūl 2010 Portāls Sportacentrs.com
Šodien Pasaules kausā (PK) otrā pusfināla spēle. Pulksten 21:30 savā starpā tiksies Vācijas un Spānijas izlases. Uzvarētājs finālā tiksies ar Nīderlandi, zaudētājs spēlēs par trešo vietu pret Urugvaju.
7.jūl 2010 Portāls Sportacentrs.com
Šodien DĀR notiekošajā Pasaules kausa izcīņā futbolā tika noskaidrota pirmā fināliste. Pusfināla mačā Nīderlandes izlase ar 3:2 pārspēja Urugvajas komandu. Nīderlande finālā!
6.jūl 2010 Portāls Sportacentrs.com
Šovakar plkst 21:30 pēc Latvijas laika sāksies pirmā Pasaules kausa izcīņas finālturnīra pusfinālspēle. Tajā savā starpā tiksies Urugvajas un Nīderlandes futbolisti. Otra fināliste rīt tiks noskaidrota Vācijas un Spānijas duelī.
6.jūl 2010 Portāls Sportacentrs.com
Līdzšinējais Argentīnas izlases galvenais treneris Djego Maradona Argentīnas medijos apgalvojis, ka viņa laiks kā Argentīnas izlases galvenajam trenerim ir beidzies, liekot noprast, ka viņš neturpinās darbu kā izlases treneris,ziņo pasaules mediji.
6.jūl 2010 Portāls nra.lv