Komentāri: Kāpēc Krievijā atrok Kanta kapu, lai samestu tajā vispārcilvēciskās vērtības?

Artūrs Malta

Dievs ir Cerība - TIcība - Mlestība un sajūta, tāpēc tam ir jābūt CILVĒKĀ!

Ja vienas no viņām nav - tad viņš ir BOĻŠEVIKS!

Dabā pastāv likums, ka sēkla dīkst tikai tad, kad ir pietiekoši siltums - gaiss - ūdens!

Kad trūkst viena no minētiem nosacījumiem - sekla nedīkst, jo tā ir svēta trijsavienība!

Visam, ko mēs darām ir vajadzīga enerģija!

E.Kanta laikā vēl zinātne nebija atklājusi, cik daudz enerģijas dod saule planētai, ko sauuc par ZEMi?!

12.mai Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Kants ir bijis kārtīgs ziķeris, iecelt katru uti (cilvēku) Dieva tā Kunga kārtā, tas ir jāspēj. Kantam ir izdevies teju neiespējamais, būt par dūzi savstarpējo pretinieku rokās.

12.mai Atbildēt
janis

murgiem par Kanta kapa atrakšanu vēl jānotic - lai veicas - latvieši. Jums izdosies.

12.mai Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Pūķina Solovjovs TV kastē zināja teikt, ka Kants ir nelietis kvadrātā, jo viņa mācība ir pamats rietumu cilvēkiem kļūt un būt par fašistiem. Katrs atsevišķi, piesūkušies ar domu, ka katrs ir Dievs, un visi kopā, rietumnieki ir fašisti. Viņu vienīgā doma ir iznīcināt dižo Krieviju, tās neatkārtojamo dižcivilizāciju, kurā katrs cilvēks ir rab božij. Kā dzīvo Krievijā dižtautas masas, mēs varam vērot Krievijas TV, kad tā rāda plūdu skartos Krievijas plašumus.

12.mai Atbildēt
EDGARS

Skatieties labāk YouTube āmurikāņu TV, jo tur ASV interesantas lietas notiek. Fukujamas, Hantingtona u.c. Rietumu "gudru" apmācītā un izaudzinātā jaunatne nebūt pret karu Ukrainā protestē,bet gan aģitē par FreePalestine. More than 2,000 people arrested in connection to campus protests across U.S.

12.mai Atbildēt
EDGARS

Bez jautājuma "kā", atbildei uz Kluiņa kunga "kāpēc". - "Lehs Valensa: Krieviju vajadzētu sadalīt un samazināt līdz 50 miljoniem iedzīvotāju." (lsm_lv)

12.mai Atbildēt
Umis

"Lai civēks Jums kalpo pa mērķi un nevis līdzekli!"...."Bah, bah.Babah, bah"

12.mai Atbildēt
Kоments

Nekādas vispārcilvēciskās vērtības vispār nav, bet viss ir atkarīgs no atskaites punkta. Pakasu savu ruksīti aiz auss, bet rudenī mierīgi laižu zem naža. Pat vilki nav ļauni un kā teica Džeks Londons, man sākumā bija tikai bail, bet tad pārbijos pa īstam, jo ieraudzīju nevis ļaunus zvērus, bet tikai prieka uguntiņas viņu acīs, jo viņi uz mani skatījās tieši tāpat, kā mēs skatāmies uz labi izceptu bifšteku restorānā. Tieši tāpat skatās krievi uz muns un arī pārējiem rietumiem. Nadomāju pat, ka viņi ir īpaši ļani, bet gan savādāki un viņi skatās uz mums, kā uz riebīgām blaktīm savā dīvānā. Kāpēc tieši savā, nu pavisam vienkārša lieta. Krievs uzskata par savām zemēm pilnīgi visas, kur pats, vai arī viņa senči, ir kādreiz iekarojuši un iespraduši savus zobenus tajās jauniegūtajās zemēs. Tas ir kā medībās, bet ja sāksi domāt ka tam bukam ir palikuši mazi bērniņi mājās, jeb viņš vēl maķenīt dzīvs un varbūt vest pie vetārsta, ne piebeigt galīgi un sākt dīrāt, tad nav jēgas medīt vispār un tad nekāds krievs, arī no tevis, tad nekad neiznāks. Domāju ka esmu, pat ļoti sakarīgs sātana advokāts..?

12.mai Atbildēt
Inocents

Jā - un Kantam ir taču taisnība: stāv rakstīts "esiet kā dievi" - tas ir, līdzinieties Jēzum Kristum! :))

Amen.

12.mai Atbildēt

Komentēt