Kuras zodiaka zīmes vislabāk prot glabāt noslēpumus, un kurām nedrīkst teikt neko?

© Depositphotos.com

Ar kuru draugu var iet izlūkos jau bērnībā, un kuram labāk nestāstīt neko arī izmisumā?

No visām zodiaka zīmēm ir dažas, kurām jāpievērš īpaša uzmanība, ja runa ir par noslēpumiem. Vieniem var izklāstīt pat slēptākās domas un viņi tās glabās drošībā pie sevis, kamēr citi ir pļāpas pēc dabas un jebko neizstāstīt ir kā noziegums pret viņu pārliecību. Esiet modri un izvēlieties draugus rūpīgi, bet ienaidniekus vēl rūpīgāk!

Lauva

Lauvas parasti ir pazīstamas ar savu lojalitāti, un, kā mēs visi zinām, lojālam cilvēkam var uzticēt visus noslēpumus. Viņi, visticamāk, sargās jūsu noslēpumu, jo saprot un rūpējas par to, cik daudz kāda cilvēka reputācija viņam var nozīmēt. Viņi bieži turas tālāk no tenkām un ir cilvēki, kas ienīst baumu izplatītājus. Lauvas var būt lieliski draugi, jo dažreiz mums ir vajadzīgs tikai cilvēks, ar kuru mēs varam dalīties mūsu sirds dziļākajos noslēpumos un ļaut sev atbrīvoties no nastas, ko nest vienatnē. Lauvas ir ārkārtīgi lojāli un uzticami draugi. Dažkārt nepareizi raksturotas kā apsēstas ar sevi, Lauvas patiesībā vairāk interesējas par citiem cilvēkiem, nevis par sevi. Tie ir viņu cilvēki, kas uztur viņus dzīvus un motivētus, un, tiklīdz Lauva ir ielaidusi jūs savā pulkā, lai veicas, pametot viņu pusi!

Vērsis

Vērsis ir iekļauts to zodiaka zīmju sarakstā, kuras ir vislabākie noslēpumu glabātāji. Cilvēki, kuru zodiaka zīme ir Vērsis, paši ir ļoti slepeni un vēlas savu dzīvi turēt pēc iespējas privātāku. Tātad, ja jūs kādreiz vēlaties kaut ko dabūt nost no sirds, labākais veids, kā to izdarīt, ir dalīties tajā ar Vērsi. Viņu tendence ir paturēt savu personīgo dzīvi sevī, un viņiem piemīt prasme būt par labiem noslēpumu glabātājiem. Vērši ne tikai pasargās informāciju, bet arī, visticamāk, sniegs dažus padomus, kas jums palīdzēs, ja esat nonācis sarežģītā situācijā. Vērši ir pazīstami ar savu praktiskumu, uzticamību un spēju glabāt noslēpumu. Viņi ir nelokāmi cilvēki, kas novērtē lojalitāti un uzticību. Runājot par noslēpumu glabāšanu, Vērši šo pienākumu uztver nopietni un darīs visu, lai konfidenciālā informācija būtu drošībā. Viņi ir ļoti atbildīgi un uzticami un savus solījumus un saistības uztver nopietni. Vēršiem ir spēcīga pienākuma un goda apziņa, un viņi nenodos kāda uzticību. Turklāt viņiem ir sava godīguma reputācija, un viņi neizpaudīs konfidenciālu informāciju, pat ja tas nozīmē, ka viņi tiek pakļauti riskam. Vērši arī novērtē lojalitāti un darīs visu, lai aizsargātu tos, kas viņiem rūp.

Jaunava

Jaunavas ir pacietīgas klausītājas un, maigi sakot, lieliski noslēpj privāto informāciju. Viņas ir ļoti uzticamas. Tas ir abpusēji izdevīgs nosacījums cilvēkiem, kuriem blakus ir Jaunavas, jo papildus tam, ka Jaunavas ir lieliski noslēpumu glabātāji, viņas, visticamāk, jums palīdzēs, ja esat grūtā situācijā un jums ir grūti atvērties citiem. Jaunavas ir īstas sargātājas un vai nu palīdzēs jums atrisināt jūsu problēmas, vai arī palīdzēs no tām atbrīvoties. Viņu saprotošā būtība palīdz kopā ar tām iet tālu, lai labi saglabātu ticības savienību ar cilvēkiem. Jaunavas ir labi pazīstamas ar savu analītisko prātu, uz detaļām orientētu dabu un metodisku pieeju dzīvei. Viņas ir uzticami un atbildīgi cilvēki, kuras velta sevi darbam un uzticas savām attiecībām. Runājot par noslēpumu glabāšanu, Jaunavas šo pienākumu uztver nopietni un darīs visu iespējamo, lai nodrošinātu konfidenciālās informācijas glabāšanu. Viena no Jaunavu galvenajām priekšrocībām ir viņu uzmanība detaļām. Jaunavas ir rūpīgas visā, ko dara, tāpēc viņas lieliski glabā noslēpumus. Visticamāk, Jaunavas neļaus konfidenciālai informācijai izslīdēt cauri pirkstiem, jo tām ir vajadzīgs laiks, lai rūpīgi apsvērtu visas situācijas detaļas un nianses. Papildus uzmanībai detaļām Jaunavas ir arī ļoti organizētas. Viņām ir metodiska pieeja dzīvei un spēja lieliski radīt sistēmas un procesus, kas palīdz turpināt darbu un pienākumus. Tas arī padara viņas par lieliskiem noslēpumu glabāšanā, jo Jaunavas spēj glabāt konfidenciālu informāciju atsevišķi no citiem savas dzīves aspektiem un ir mazāka iespēja nejauši izpaust sensitīvu informāciju.

Skorpions

Neviens nevar glabāt jūsu noslēpumus labāk nekā Skorpions. Skorpioni var būt ļoti saprotoši, un tāpēc viņi ir ļoti jutīgi pret citu cilvēku privāto informāciju. Viņiem nepatīk tenkas, un viņiem nepatīk atklāt citu cilvēku noslēpumus tikai prieka pēc. Skorpioni patiesi lielu nozīmi piešķir uzticības vērtībai. Viņi paši ir diezgan uzticami, un viņiem patīk ticēt citiem, taču viņi nebūt nav naivi. Laimīgi ir tie cilvēki, kuriem Skorpions ir draugs vai tuvs ģimenes loceklis. Jūs varat apmainīties ar saviem noslēpumiem ar Skorpionu, jo tos ir diezgan grūti uzlauzt. Skorpioni ir viena no mīklainākajām un intensīvākajām zodiaka zīmēm. Cilvēki viņus pazīst ar savu noslēpumaino dabu un spēju saglabāt pārliecību, Skorpioni ir viena no uzticamākajām zīmēm, pie kuras vērsties, kad vajag kādu, kas glabā noslēpumu. Tas ir tāpēc, ka Skorpioni augstu vērtē privātumu un saprot, cik svarīgi ir paturēt noteiktu informāciju sev. Skorpioni ir ļoti intuitīvi un bieži var sajust, kad kāds kaut ko kavē vai nav līdz galam godīgs. Viņiem ir dabiska spēja lasīt cilvēkus un situācijas, kas padara viņus par lieliskiem noslēpumu glabāšanā. Skorpioni ir arī ļoti lojāli un aizsargā tos, par kuriem viņi rūpējas, un iegulda daudz pūļu, lai saglabātu tuvinieku noslēpumus drošībā. Tomēr, lai gan Skorpioni var lieliski glabāt noslēpumus, viņi arī paši var būt ļoti noslēpumaini. Skorpioniem piemīt intensitāte un kaislība, un viņi var dedzīgi aizsargāt savu privātumu.

Zivis

Zivis ir jūtīga un empātiska zīme, kas pazīstama ar savu intuitīvo un līdzjūtīgo raksturu. Viņi ir dabiski klausītāji un spēj izprast citu emocionālās vajadzības. Runājot par noslēpumu glabāšanu, Zivis rīkojas ļoti diskrēti un ir uzticamas. Viņi saprot konfidencialitātes nozīmi un darīs visu iespējamo, lai noslēpumi būtu drošībā. Zivis ir ļoti empātiskas, un tām piemīt dabiska spēja sajust, kad kādam ir grūtības. Viņi ir lieliski klausītāji un vienmēr ir gatavi uzklausīt līdzjūtību. Tie nav nosodoši un rada drošu telpu, kur cilvēki var atvērties un dalīties savās dziļākajās bailēs un vēlmēs. Zivis ir arī diezgan diskrētas, kad runa ir par noslēpumu glabāšanu. Viņi saprot konfidencialitātes nozīmi un nenodos uzticību. Turklāt Zivis ir dabiski intuitīvi un var sajust, kad kādam ir nepieciešams kaut ko paturēt privāti. Viņi šo pienākumu uztver nopietni un darīs visu, lai jūsu noslēpumi būtu drošībā. Tātad viņi ir vieni no labākajiem noslēpumu glabātājiem.

Zodiaka zīmes, kurām nekad nevajadzētu stāstīt noslēpumu

Lai gan dažiem draugiem var uzticēt visus dziļākos noslēpumus, katram ir viens draugs, kuram nedrīkst stāstīt neko!

Strēlnieks

Kā zodiaka filozofi, Strēlnieki mazāk rūpējas par faktiem un vairāk rūpējas par patiesību. Viņi vēlas "tikt līdz būtībai". Šie dinamiskie, intensīvie un harismātiskie cilvēki ir pazīstami ar savām stāstīšanas prasmēm un mīlestību pārspīlēt un pastiprināt drāmu. Esiet piesardzīgs, stāstot viņiem kaut ko, kas jums ir jāpatur konfidenciāls, jo, ja tas ir pietiekami labs stāsts, viņi nevar tajā nedalīties.

Dvīņi

Dvīņi ir zodiaka klases tenkas, tāpēc, protams, viņi nevar turēt muti ciet. Viņu valdošā planēta ir Merkurs - sūtnis - un tas ir tas, ko viņi vēlas darīt... sazināties! Lai tā būtu tikai ballītes organizēšana, dvīņus nevajadzētu iekļaut liela pārsteiguma plānošanā. Nav tā, ka viņi vēlas to sabojāt visiem, viņiem vienkārši patīk spēlēt pēc saviem noteikumiem. Jā, viņi ir piesardzīgi ar informāciju, kas ir nopietna, taču, ja tā ir izklaidējoša, viņi izšauj salūtu un uzaicina visus uz jaunumiem.

Lasāmgabali

Pagājušajā nedēļā, īsi pirms latvju bāleliņu došanās svētku priekos, bija arī kāds nozīmīgs notikums – grupas “Kuba” jaunās plates “laukumi” klajā nākšana. Nozīmīgs, jo: 1) šis ir visilgāk tapušais otrais studijas albums Latvijas mūzikas vēsturē; 2) šī ieraksta idejas tapušas jau gadsimta sākumā; 3) šī grupa fiziski vairs nepastāv, taču tās dalībnieki gandrīz pilnā sastāvā spēja savākties kopā uz plates prezentācijas pasākumu.

Svarīgākais