TOP 5 viedpulksteņi 2023. gadā

© Publicitātes foto

Viedpulkstenis ir kļuvis par daudzu cilvēku neatņemamu ikdienas sastāvdaļu un palīgu. Tas var atvieglot Jūsu ikdienu un ienest tajā jaunus un veselīgus paradumus. Rakstā sniegsim informāciju par pieciem pirktākajiem un populārākajiem viedpulkstetņiem šajā gadā, kam pircēji ir devuši priekšroku. Viedpulksteņi, ko izvēlas gan vīrieši, gan sievietes. Gan tie, kam svarīga ir kustība un sports, gan tiem, kam būtiska ir iespēja sekot līdzi jaunākajām tehnoloģijām un iespējām.

Viedpulkstenis Viedpulkstenis Xiaomi Redmi Watch 2 Lite ir lakoniska un pievilcīga diziana pulkstenis, ko izvēlas gan vīrieši, gan sievietes. Nenoliedzami viens no izturīgākajiem viedpulksteņu modeļiem, līdz ar to būs lieliska izvēle aktīva dzīvesveida piekritējiem. Šajā pulkstenī ir integrēts GPS modulis, iespēja mērīt skābekļa līmeni asinīs. Pulkstenis ir viegls un ērti pieguļ rokai, lai arī ko Jūs darītu.

Viedpulkstenis Huawei Watch GT 3 Pro, 46mm, Titanium ir izvēle, kam priekšroku dod pārliecināti un drosmīgi vīrieši. Jo šis viedpulksteņa modelis ir ne tikai apveltīts ar virkni dažādām funkcijām, bet ir vīrišķīga un bagātīga dizaina. Modelis ir ūdens izturīgs. Akumulatora darbības laiks ir līdz pat divām nedēļām un uzlāde notiek par 30% ātrāk. Līdz ar to var teikt, ka šī modeļa pulkstenis būs gatavībā jebkurā brīdī, kad vien tas Jums būs nepieciešams.

Viedpulkstenis Samsung Galaxy Watch 4 ir stilīgs viedpulkstenis, kas apvieno jaunākās tehnoloģijas un funkcijas ar patiešām izskatīgu un pievilcīgu dizainu. Šī modeļa pulksteni varat izvēlēties rozā vai melnā krāsā. Displejs ir 40mm liels, līdz ar to būs ļoti ērti aplūkot paziņojumus vai izsekot fitnesa mērķiem, kurus sev būsiet uzstādījuši. Samsung Galaxy Watch 4 sniedz visaptverošu veselības un fitnesa uzraudzības iespēju. Piemēram, uzrauga sirdsdarbību, seko miega režīmam u.c.

Viedpulkstenis Viedpulkstenis Xiaomi Imilab KW66 ir viegls, elegants un ūdens izturīgs viedpulksteņa modelis. Akumulatora lietošanas laiks ir vidēji sešas dienas, līdz to nāksies uzlādēt atkārtoti. Šo pulksteņa modeli varat iegādāties, ja Jums ir nepieciešamas pamatfunkcijas, ko sniedz šāda ierīce. Lielisks palīgs, lai izsekotu līdzi savām fiziskajām aktivitātēm un tās pārvaldītu.

Viedpulkstenis Apple Watch SE2nd Gen GPS 40mm Starlight Aluminium Case ir pieejams dažādās toņu nokrāsās, lai Jūs varētu pieskaņot, piemēram, savam ikdienas apģērbam vai sporta tērpam. Viedpulksteņa funkcijas ir ļoti plašas, piemēram, mūzikas atskaņotājs, patērēto kaloriju rādītājs, distances rādītājs, iespēja zvanīt, protams, arī paziņojumu saņemšana u.c. Darbības laiks līdz astoņpadsmit stundām.

Ja lielajā viedpulksteņu klāstā, Jums ir sarežģīti orientēties, tad varat iegūt papildu informāciju par populārākajiem viedpulksteņu modeļiem, lai nonāktu pie sev piemērotākā.

Viedpukstenis var atvieglot Jūsu ikdienu un tapt par veselīgu ieradumu uzraudzītāju, kas ļaus Jums uzsākt piekopt veselīgākus ieradumus. Liela un kvalitatīvu viedpulksteņu izvēle ir atrodama e- veikalā 220.lv, kas ir viens no lielākajiem un vadošākajiem e-veikaliem visā Latvijā. Interneta veikals 220.lv piedāvā ne tikai iepirkties un saņemt preces sev ērtā veidā, bet arī izglīto savus pircējus ar informatīva un izzinoša rakstura bloga tekstiem. Tāpēc par populārākajiem viedpulksteņu modeļiem varat lasīt arī e-veikala 220.lv ierakstā.

Lai izdodas atrast viedpulksteņa modeli, kurš atbilst Jūsu prasībām gan vizuāli, gan pēc tehniskajiem kritērjiem un tam ir Jums patīkama un pieņemama cena. Atgādinām, ka e-veikalā 220.lv preces ir iespējams noformēt arī uz nomaksu.

Svarīgākais