Komentāri: Ģenerāļi Bens Hodžess un Filips Brīdlavs netic, ka iebrukuma gadījumā Latvija noturēsies desmit dienas

Uldis

Protams,izejot no pieņēmuma,ka Krievijai vienīgais mērķis ir karot un paplašināties,abu militāro gudrinieku tēzes ir reālas,bet kāpēc nepieņemt arī citu variantu,kā militārā paritāte Eiropā,kā tas bija PSRS laikos.Nekad neviens līgums nav pasargājis no kara,bet ir vērts vienoties par nosacījumiem ilgstošam mieram.

6:34 Atbildēt
Valdis

Ar ko, ar krieviju?

7:30 Atbildēt
ir tāds atbilde Valdis

Voldiņam kā parasti sava dziesma, tikai manu mazo bērniņ, laiks saprast, ka Uldim ir taisnība, labāk trausls miers, bet vēl labāk pastāvīgs miers kā nemiers un karš. Pietiek atcerēties bēgšanu no Saigonas, no Kabulas, Korejas kara iznākumu. Visur bija iesaistīts NATO un ASV un visur beidzās ar pazemojošām sakāvēm. Nēvajag Krieviju novērtēt par zemu, kā arī der atcerēties,

7:47 Atbildēt
ir tāds atbilde Valdis

Der atcerēties, ka līdz ASV ir tūkstoši kilometru, tas ir aiz Bēringa jūras šauruma, cauri visai Krievijai, kamēr Baltkrievijas- Krievijas robeža sākas apmēram 15. km. no Daugavpils un beidzas pie Alūksnes. Vienkārša matemātika. Kamēr kāds otrpus okeāna ko domās, tikmēr jau nebūs vairs par ko domāt. Latvija ir tikai 500 km. gara un 200 km. plata un pasaules mērogā tas nav nekas. Pie reizes der atcerēties, ka ASV atbalsta Izraēlu kura vēsturiski tai ir bijusi tuvāka kā kāda Baltija. Aizbrauciet uz ASV un pavaicājiet cik % amerikāņu ziņā par Latviju un Baltiju un cik %- tus tas uztrauc un tad redzēsiet. Bez tam NATO bruņojums pret Krieviju ir 1:5, kas nozīmē, ka uz katru NATO lādiņu būs pieci Krievijas ladiņi. Notiekošais Ukrainā nebūt nedod pamatu optimismam. Var jaut teikt ko grib, tikai tas, ka Ukraina nevis Krievijā kā sākumā tika stāstīts, kā jau 2022. gadā augustā ukraiņi maršēs pa Maskavas sarkano laukumu tomēr iznāk, ka vismaz uz šo brīdi viss ir pretēji. Neskatoties uz NATO atbalstu Ukraina ir zaudējusi lielu skaitu cilvēku un ne tikai nav spējusi maršēt Maskavas sarkanajā laukumā, bet nav spējusi ne tikai atgūt Krimu, bet arī zaudējusi daudzas vertīgas teritorijas. Jautājums. Vai tas bija to vērts? Ieguvumu nav, ir tikai zaudējumi un nav pamata lielām optimismam, ka kas varētu mainīties. Tikai fakti kurus redzu es un visi citi.

8:08 Atbildēt
Valdis

Nu mūsējie jau vēlmi uzlabot savu militāro gatavību parādīja, ieliekot par Aizsardzības ministru krievu lielāko draugu S...u.

7:32 Atbildēt
ir tāds

Jā Vildiņ, jā, jāliek tevi par ministrei, tu uzreiz aizskriesi pie onkuļa no aizokeāna ar vazelīnu rokas un teiksi, ka esi gatavs visām un varbūt arī darbam un aizsardzībai.

Gribētu dzirdēt, kad tu reiz beigtu apsaukāt citus un izliektu savu programmu, pie reizes varētu pastāstīt, kur Latvijai ar tās nepilniem 1,9 milj. iedzīvotāju un ārējo parādu ņemt naudu vēl papildus bruņojumam? Tu pats manu mazo draudziņ visu laiku kviec, ka mums vajag RB, tagad vēl bruņoties, kur viens tanks maksā desmitos miljonu $ un ar vienu tanku nekas nav līdzēts, vajag desmitus, bet kur visām tām naudu ņemt? Redzi manu mazo draudziņ, daudzas Es un NATO valstis jau pateica, ka nedos vairs tankus Ukrainai, jo pašu rezerves ir izsmeltas. Tā, ka pa tavu sapņu RB neviens mums tankus nevedīs, būs vien jāgādā pašiem. Un tu kā topošais ģeneralisimus un aizsardzības dižministrs sāc domāt kā to dabūt gatavu.

8:23 Atbildēt
Valdis

Godātie draugi !

Iesaku jums neielaisties diskusijās ar subjektu vārdā "ir tāds".

Viņš ir nacists, kas cilvēka piederību noteiktai nācijai vērtē pēc DNS analīzēm (lasi - ādas krāsas, galvaskausa izmēriem, attāluma starp acīm un citām iedzimtām pazīmēm, ko nosaka DNS).

Lūdzu skatīt viņa komentārus rakstam "Ukrainas Bruņotie spēki sagādā pasaulei milzu pārsteigumu. Šīs brīvdienas būs izšķirošas."

(Bens Latkovskis)

8:37 Atbildēt
ir tāds

Jā manu mazulīt Voldiņ, jā! Kad tev b3rniņ nav argumentu, tad tu atceries par savām skaistajām, zilajām acīm, zaļo ādu un savu zelta DNSu. Turpini tā manu bērniņ, turpini! Pieej reizumis tikai lūdzams arī pie spoguļa, paņem ēveli un noēvelē sev tās kontītes, citādi tev tā zaļā galviņa ar zilajām ačelēm dikteni kantaina ir, noapaļo, lai vismaz pēc saviem tuvākajiem radiniekiem kaut attāli izskaties. 🥳🥳🥳

8:43 Atbildēt

Komentēt