Komentāri: Krievijas/Irānas mopēds grauj profesora Sprūda politisko karjeru

Edgars

"Tagad atklājies, ka gandrīz trīs gadus pēc kara sākuma mums nav pretdronu gaisa aizsardzības."

Tagad atklājies, ka pat super-puper pretdronu gaisa aizsardzība nav spējīga 100% apturēt "mopēdus".

14. oktobrī CNN ziņoja - "Deadly drone attack by Hezbollah exposes Israel’s weaknesses" ..Four soldiers were killed, and more than 60 others were injured, eight of them seriously, bringing the total number of Israel Defense Forces (IDF)..

8:41 Atbildēt
IMIK

: Pažēlo Anniņa, Miķelīts labosies, Miķelīts gurķoties beigs!

: Lai brauc uz NATO un gurķojas tur.

9:01 Atbildēt
ir tāds

Tur savu gurķu gana! Visiem gurķiem vietas kur gurķoties nepietiks! Tāda lūk aritmētika.

9:07 Atbildēt
ir tāds

Štrunts par mūsu aizsardzību, galvenais, kā visu kas bija atdevām Ukrainai, viņiem vairāk vajadzēja. Gan jau ka saka, ja kas Krievijā pagaidīs, kad nepārredzamā nākotnē iegādāsies visu nepieciešamo un līdz tam neko tādu vairāk nedarīs. Un vispār, mūsu valdību nedrīkst kritizērt, jo viņi vienīgie zina, ko tautai vajag un neaizvērdami ne acu, tie rūpējās par tautu, lai tā Progresīvo vadībā pa Vienotības ceļiem vienoti progresētu uz gaišo nākotni.

9:05 Atbildēt
IMIK

Bet ja tā, tad priekš kam mums tie droni? Ja gribam būt kaut cik nopietni tad mums ir vajadzīgas tālās darbības raķetes un vismaz dažas kodolgalviņas.

9:24 Atbildēt
Pārdaugavs

100%

9:29 Atbildēt
ir tāds

Mums visus NATO un ne tikai, tankus, un visas viņu raķetes, visus F-16; F-35 un visus citus F un ne tikai arī vajag, ja nu Krievija iesūta vēl ko, piemēram radiovadāmu automašīnu ko tuvējā bērnudārzā nočiepuši, ko tad? Vai vēl trakāk izlūku lāci vai vēl ko.

9:53 Atbildēt
Pārdaugavs

Radikālu varas maiņu vajag, ne atsevišķus ministrus atlaist. Nav vairs laika dumjām spēlītēm, bet kuru gan tas uztrauc!

9:28 Atbildēt
ir tāds

Domā ir ļoti pareiza, tikai atgādināšu 2011. gada sāgu ar 10. Saeimas atlaišanu. Rezultāti bija fenomenāli! Tauta bija neapmierināta ar Vienotību un Dombrovski, bet 11. Saeimā ievēlēja to pašu Vienotību un valdību tālāk vadīja tas pats Dombrovskis? Kas bija mainījies? Tikai tas, ka bija iztērēta valsts nauda un tautas vairākums atdzina, ka nevēlas, vai nav gatavi kardinālām pārmaiņām, tas ir aizslaucīt ultraliberāļus vēstures mēslainē. Arī ar to ir jārēķinās.

9:42 Atbildēt
baiba baibiņa

Pēdējā laikā manāms diezgan jaudīgs uzbrukums Progresīvajiem, it kā šie būtu vienīgie vainīgie par to kliņķi, līdz kuram 30 gados ir novesta Lavija. Kliķe konkurentus saskata, vai kā?

9:50 Atbildēt
ir tāds

Dzīves patiesība. Kad izsalkušas žurkas nonāk noslēgtā telpā, tās sāk iznīcināt viena otru, kamēr, ja paveicās paliek viena visstiprākā, bet gadās arī neizšķirts un nepaliek neviena. Biežāk dabā gadās, ka izdzīvo stiprākais, retos gadījumos, gudrākais.

10:00 Atbildēt
IMIK

Nu bet, vai tad viegli būt Sprūdam? Latvijas aizsardzībā skaidrs ka valda un mūžam valdīs pastāvīgs bads, diēta un mazuma sajūta, sāta sajūta ne jau centimetra bet tūkstošu kilometru attālumā, kā līdz Maskavai, un vēl tālāk. Bet tautai taču jāstāsta ka aizsardzībā viss čikiniekā, sāta sajūtas tūlīt, tūlīt ja vēl nav tad būs, vēl tikai tāds sīkums kā droni. Kā saka, solām, maldinām un pozicionējam.

10:19 Atbildēt
Janis Bērziņš

P.S. Kolēģe Elita Veidemane tviterī uz publiski izskanējušajiem aicinājumiem aizsardzības ministram atkāpties atbildēja: “ak dies tēs... tās amatpersonas pat nepamanīs, ka bijis tāds sižets iekš TV, un neviens nekur neatkāpsies.”Mēslainē visu šo "neprogresivo " partiju ar visiem viņu ministriem,kāds aizsardzibas ministrs ,viņam pat sajēgas nav kā jāstrādā,viennozimīgi mēslainē.

11:09 Atbildēt

Komentēt