Komentāri: Zelenska vizīte Vašingtonā izgaismo Rietumu galveno stratēģisko kļūdu

Robs

Tā nu tas ir! Bet naudu atradīs tāpat! Ir varianti!

15.dec 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme

Baidens un Tramps nekad vairs nebus Amerikas prezidenti, jo neviens nav apstirinats par prezidents kanidatiem

15.dec 2023 Atbildēt
IMIK

Tas ka nāves ieročiem vairs naudu nedos jau ir labi, bet tas ir tikai labuma sākums. Pavisam labi būs tad kad sāksies sirsnīgas sarunas.

15.dec 2023 Atbildēt
Kalamburs

Sirsnīgas sarunas?

Par ko? Par to, ka nežēlīgi slepkavojošie okupanti turpmāk saucami par glābējiem? Par to, ka vovaniņam gribas impēriju līdz Gibraltāram?

17.dec 2023 Atbildēt
Arturs Ozols

Stratēģiska kļūda ? Tā tikai liekas skatā no malas , vai idializētas liberāli - demokrātiskas pozīcijas un viedokļa. Zem paklāja atrodas rietumu bailes no Ķīnas un visas nosacīto Dienvidu pasaules . ASV robežproblēmas un diskusijas ap to ,tikai apstiprina šo faktu . Rietumiem ir vajadzīga vienota Krievija kā bufervalsts pie Ķīnas milzīgi garās robežas tās Ziemeļos. Tiek" lauzītas galvas" kā nevis sagraut ,bet gan pagriezt Krieviju Rietumiem vēlamā virzienā un pozīcijā . Ukraina šo meklējumu ietvarā ir tikai niecīga skrūvīte ko ,ja Krievija ieņemtu "pareizo pozīciju" , var arī atstāt Krievijas ietekmes zonā .

15.dec 2023 Atbildēt
EDGARS

Ierindniekiem un propagandistiem nav galvas jāpiepūlē, viņiem tika jāizpilda priekšniecības pavēles. Tā bija 1943.g., tā ir arī pašlaik. "Latvija turpinās atbalstīt Ukrainu līdz tās uzvarai un arī pēc tam. Tā trešdien, 6. decembrī, tiekoties ar Ukrainas vēstnieku Latvijā Anatoliju Kutsevolu (Anatolii Kutsevol), uzvēra Ministru prezidente Evika Siliņa." ( lvportalslv)

15.dec 2023 Atbildēt
Kalamburs atbilde EDGARS

Siliņa var uzsvērt, var nesvērt - tā ir tukša skaņa.

17.dec 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme

Un jau presei nevar ticet un 100% Ukraina to karu ar Krieviju izvares.

15.dec 2023 Atbildēt
Rolands

Tu gribēji teikt, ka Ukrainai jākapituē, jāpārtrauc aizstāvēties, jāieiet Krievijas sastāvā/ Nu, labi, bet vai ar to karš beigsies, vai tu arī esi gatavs atbrīvotājus ziediem sveikt? Ja tā, tad vispirms pamēģini apskatīt krievu pasauli Mariupolē, Harkivā un citviet, kur tik daudz sagrauts. Ak, jā, paņem līdzi ceļojumā arī krievu pasaules atbalstītājus no Daugavpils, Rēzeknes, Rīgas, lai paskatās, kas viņus gaida!

15.dec 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme

Bet ko tu te Rolands te murgo?

15.dec 2023 Atbildēt
lasītājs33

Ja Bens tik ļoti grib, tad būs Tramps prezis :D Piedevām, gribu lasīt avotu, kur Orange man saka, ka neatbalstīs UA.

15.dec 2023 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Zelenska vizīte ASV neko neizgaismo! ASV cenšas paglābt valsti no migrantu pūļiem, Baidens izgaismojies kā nespējnieks saprast, cik svarīgi ir pasargāt ASV no migrantu miljoniem. Karš Ukrainā, Izraēlā tik tāda iesildīšanās, nāk miljardi virsū no ĶInas, Indijas, mēs esam lielu pārvērtību priekšvakarā.

15.dec 2023 Atbildēt
Ilze

Uzņemšana pasaka visu - kaut ko jau tev pametīsim, bet labāk būtu, ja tu nemaisītos pa kājām ar saviem uzbāzīgajiem lūgumiem, mums tagad ir citas prioritātes un plāni.

16.dec 2023 Atbildēt

Komentēt