Komentāri: Sji Dzjiņpins Sanfrancisko iezīmē jauno pasaules kārtību

EDGARS

"Ko izvēlēsies Rietumi tad, kad šis brīdis pienāks -..." Vai patērētājsabiedrības valdošajiem vēl kāds varēs paskaidrot par Scillu un Haribdu, kad sengrieķu mītiskajam Odisejam bija jānosprauž kuģa kurss? Vai atgādinās par Rietumu izvēli pirms 23.08.1939.? Prātiņ, nāc mājās! P.S. Starp citu, Sji Dziņpins pirmo reizi pasaules "jauno kārtību" piedāvāja 2017.g. janvārī Davos forumā (Sk. President Xi's speech to Davos in full, Jan 17, 2017 / weforum.org )

18.nov 2023 Atbildēt
EDGARS

Kā kaut kādā lielveikalā Rietumi 1991./ 1992.g. izvēlējās "preci" spožākajā iepakojumā, un iebrauca dziļā grāvī. Par to pēdējam LV žurnālistam V.Avotiņam intervijā atklāti filozofs I.Šuvajevs: "Tā sauktā brīvā pasaule nespēja pastāvēt bez Padomju Savienības. Tie bija dvīņi. Un tad, kad šķīst viens, visticamāk, šķīst arī otrs. Var teikt arī tā - kad sabruka sociālisms, sabruka arī kapitālisms. Tā laikmeta kapitālisms. Un tagad mēģina atrast kādu citu. Un tas jaunais, kas iezīmējas, nav īpaši patīkams, skaists, tīkams." Igors Šuvajevs: Latvijā uz papīra viss skaisti, bet dzīvē notiek pilnīgi pretējais (NRA, 15.feb., 2019)

18.nov 2023 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Baidens malacis, nosauca lietas godīgi, īstajos vārdos, ja ir diktators, tad ir diktators! Izrādās daudziem godīgums jau kā dadzis acīs, vajadzējis melot.

Visas brīvās pasaules problēma tik viena, proti, turēšanās pie dogmas, ka cilvēks, lai kur un kas viņš arī nebūtu (kaut slepkava) ir lielākā vērtība uz pasaules. Cilvēks kā tāds ne tuvu nav lielākā vērtība uz pasaules, lielākā vērtība uz pasaules ir pati pasaule. Sekojot šai perversajai dogmai, rietumi uzņem bēgļus no visām malām, iejaucas starpvalstu konfliktos, vaimanā par palestīniešiem, domā par Ķinas, Ziemeļkorejas, Krievijas apspiestajiem, pavērdzinātajiem, nebaga cilvēciņiem, un grauj savas valstis. Cik miljonus Latvija tērē, lai glābtu pasaules klaidoņus, cik naudas ziedo velns zina kam, tik ne Latvijas nabagiem ( pēdējais ziedojums palastīniešiem un Izraēlai)? Lai viņi karo, lai Kīna ņem ar varu Filipīnu- noslīks paši savos mēslos. Brīvai pasaulei nebūtu tur jālien! Bet nē, tak, cilvēks lielākā vērtība. Idioti.

18.nov 2023 Atbildēt
Kalamburs

Nu labi, nu nosauca!

Ko tālāk?

18.nov 2023 Atbildēt
Uldis

Mēs nezinàm,par ko īsti Baidens ar Sji vienojās aizkulisēs,tikai divatā pastaigājoties.Nojausma ir ,ka arī par Ukrainas un Krievijas karu.Pirmajam noteiks Ukrainas,otrs Krievijas rīcību.

18.nov 2023 Atbildēt
Haralds

Šo Ķīnas genseku izsauca uz ASV ,ali to piežmiegtu--ASV uz Ķīnu ir uzlikusi tādas sankcijas ,bet pati Ķīna uz ASV nav neko .neviena sankcija--Baidens sagudroja atfdalit politiskās sankcijas no ekonomiskajām--divkosis ..bez Ķīnas ASV IET UZ BURBULI--IZGĀZĀS visas oranžās revolūcijas Ķīnā pret Ķīnu..Honkongas afēra ,Taivanas afēra ,kaut kādu kretīnu uiguru afēra--pat leiši pavilkās skrienot un laizot jeņķu pakaļaS..LUPATAS!! Ķīnas politika ir nekur nejaukties .un tagad arī ,lai arī kā baidens draudētu --to viņs pirms tam oficiāli paziņoja --runāšot stingri ar Ķīnu, Ķīna raustīs p[lecus un izliksies nesaprotam..kaut gan patiesībā zina ,ka nav otras valsts nodevīgākas par ASV !!! Un ne jau Ķīna tik ātri aizmirsīs ,ka tiesi ASV bija tā ,kura bļāva ka 5G ir Ķīnas spiegosana ,ka Huawey ir aizliedzams .Asv IR GOAVNO un būs labi tad ,kad ASV teritorijas vietā skalosies okeāns ..un visis jeņķi būs pazuduši--gluzi ka tagad tie slepkavo palestīniešus ,kurus gadu desmitiem centušies iznīcināt..

18.nov 2023 Atbildēt

Komentēt