Komentāri: Vai tiešām Latvijā tiek veidots geto krieviem?

Guntis Akmeņkalns

Sajūta, ka plašsaziņas līdzekļus jau puslīdz pārņēmuši kremļa cilvēki, un ne tikai plašsaziņas līdzekļus, bet arī SAB un Drošības policiju, kura neko nedara, lai kremļa aģentus sauktu pie atbildības. Kur ir Saeimas kontrole par SAB un DP darbu? Kur ir Valsts prezidenta vadītās NDP darbs?

4.okt 2023 Atbildēt
Kоments

Zini, tādus Drošības dienestu aicinātājus, jau esmu redzējis padomju laikā. Toreiz tā iestāde saucās KGB, bet kāda tur starpiba..? Stukaču melnais dzimums, ne latvietis..!

4.okt 2023 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns atbilde Kоments

Jums ir laba valoda, tik pieturzīmes streipuļo! Jums nepatīk drošībnieki, KGB ieskaitot, bet kuriem gan tie patīk? Man arī nepatīk! Tu cilvēks nospļauties nevari, lai kādam kremlinam netrāpītu ģīmi, bet šie neko ne redz, ne dzird, beigtāki par beigtiem! Nodokļu maksātāju naudu tērē, bet darba nav! Starp citu, zināšanai - Krievijas Federācija sabruks no iekšienes, tur atkal būs veļikoje revolūcija! Pūķins dara visu, kas viņa spēkos, lai KF sabruktu kā kāršu namiņš, apbrīnojams kadrs!

4.okt 2023 Atbildēt
Labais

Tagad viss skaidrs- visapkārt vieni muļķi un Kremļa aģenti, tikai benis ir īstens patriots un neapšaubāmas patiesības paudējs. Nu, nevar taču būt, ka benis pats ir noderīgais idiots?

4.okt 2023 Atbildēt
grigorijs

Starp citu....runājot par geto........aptiekās nedrīkst pārdot medikamentus ar kompensāciju nepilsoņiem. Tas, ka tas ir mūsu valsts likumu, Eiropas Padomes 1997.gada 6.novembra Konvencijas par pilsonību pārkāpums. Ministrija deva mutisku rīkojumu zāļu lieltirgotājiem un viss kārtībā-pērc pensionār par pilnu cenu, tas nekas ,ka te strādājis maksājis nodokļus. Vai nu ej uz geto, vai brauc projām kamēr dzīvs !

4.okt 2023 Atbildēt
Kainšvainlībtdihs atbilde grigorijs

Ko var gaudot. Paprovē padzīvot, kaut vai tajā pašā ASV, vai nu kārto pilsonību, vai čakarējies ar zaļājām kartītēm, kuras nedarbojas neierobežotus gadus, citādi valsti nākas pamaest, vai slēpties kā nelegālajam migrantam, ar visām no tā izrietošām sekām, nekas nepienākas, un visu laiku draud deportācija. Bet pie mums redz ar tādiem nelegālajiem migrantiem jāauklējas, jābūt visādām privilēģijām utt.

4.okt 2023 Atbildēt
Janis Bērziņš

Kāpēc šai rusfašistu melu propogandas izplatitājai ,nav atņemta pilsonība un izraidita no Latvijas ,un vispirms lai gadus piecpadsmit atsēž cietumā ,

"sī "geto atbalstitāja

4.okt 2023 Atbildēt
grigorijs

Kad amerikāņi ar līdzskrējējiem iebruka Irākā , to visu tiešraidē translēja CNN. Jautājums, vai iebrukums Irākā bija tiesisks? Ko darīt ar tiem tv kanāliem, kuri šo agresiju translēja, slavinot iebrucēju/ tai skaitā - latviešu /zvērības ? Vai dalīsim -slikts slepkava, labs slepkava. Par geto -paskatat regulas, neatgādina nacisma laikus Vācijā- atņemam īpašumus, jo nepareiza tautība; vēlāk sadzenam geto, jo nepareiza tautība; un tad jau varam laimes pārpilni šaut tos zemcilvēkus. Starp citu- pagājušajā nedēļā "žurnāliste"" ZDF nosauca Krievijā dzīvojošos par Untermensch. Normāli? Jau atkal-jā! Ze ar Trudo Kanādas parlamentā ar ovācijām sveic SS veterānu, cilvēku šāvēju! Normāli? Atkal-jā. Te vairs nav runa par valodu, te ir šis nacistu naids pret zemcilvēkiem. Tikai piemirstam, ka latviešus fašisti par āriešu rasei piederīgajiem neapstiprināja, un nākošajiem būs rinda mums pašiem.

4.okt 2023 Atbildēt
EDGARS atbilde grigorijs

75 gadus pēc Nirnbergas tribunāla bija normāli, taču pēkšņi.... "Pēc "Waffen SS" kareivja godināšanas, skandāls Kanādas parlamentā" (lasi_lv)

4.okt 2023 Atbildēt
Aivars Znotins

Paldies ,Ben ! Šoreiz raksts atkal ir kā "naglai uz galvas"! Safronova-nu saprotams -krievu gēni,krievijas visvarenība jau ,kā saka-asinīs ,BET Inga Spriņģe??? Aizbēgusi uz IGAUNIJU un "vervelē" LATVIJAS PORTĀLOS !!!(uzsveru) -"pūš krievu stabulē"-noliedz savu tautību???Kas tu esi -INGA SPRIŅĢE??? Vai tikai,kā latviski saka-"NOJŪGUSIES"??? Nu AR SAVU PROPOGANDU taču tev nav vietas LATVIJAS MEDIJOS ! Varu piedāvāt Andreja Mamikina variantu-DODIES UZ MASKAVU! Kam tev tā IGAUNIJA? Tur jau tādi pat vien igauņi kā mēs te latvieši-NACIONĀLISTI ! UN AR TO MĒS LEPOJAMIES !Ka ESAM NACIONĀLA VALSTS-LATVIJA ! AR VIENU VALODU UN VIENU TĒVZEMI !!!

4.okt 2023 Atbildēt
grigorijs

Benčikam liels grants laikam nokritis, katru dienu propaganda un informatīvā kara raidījumi.

4.okt 2023 Atbildēt
Ainārs Vilnis

Paldies par rakstu, lai arī ļoti, ļoti novēlots.

Šeit ir tīmekļa saite pētījumam bija par LR4, kuru nevēlējās publicēt neviena plašsaziņa, ieskaitot "neatkarīgo."

Raksts : "Parunāsim par valsts nodevību... par NEPLP, par Kultūras ministriju," 15.08.2019, tīmekļa vietne - pietiek.com

pietiek.com/raksti/paruna...ras_ministriju

4.okt 2023 Atbildēt
Peteris Vi

Foršs raksts.

4.okt 2023 Atbildēt
Daiga

Stulbs virsraksts!

4.okt 2023 Atbildēt
Kоments

Molotova pakts bija toreiz, bet tagad visiem ir jāpalīdz Ukrainai un tādēļ mums ir arī tās sankcijas, ieroču piegādes ukriaiņiem..? Ar to paktu Staļins novilcināja karu pie sevis, bet mēs ar savām palīdzības kulēm, esam tos pašus ukraiņus, jau šodien padarījuši par saviem ķīlniiekiem.! Lai tikai viņi karo un mēslo zemi mūsu vietā..!? Ko nu tur par to Geto vispār runāt, jo jau no laika gala, latvieši nekad nav mācējuši izvēlēties sev draugus un sabiedrotos.. Bet kas notiks tad, ja šajā karā uzvarēs tieši Krievija..? Retorisks jautājums, bet man tiešām, negribētos būt neviena paša latviešu nacionālpatriota vietā..!

4.okt 2023 Atbildēt
Kainšvainlībtdihs

Aizmirsi par pakta slapeno daļu, kas ir tieši otrā pasaules kara izraisīšanas viens no galvenajiem iemesliem, un kaimiņu valstu okupēšanu, ieskaitot kopīgo karu pret Poliju. Un tu laikam no vēstures neko neesi mācijies, loģiskās domāšanas nav vispār kā tādas, nemaz nerunājot par spēju analizēt. Ar huilolandiju draudzīgi dzīvot ir iespējams ar noteikumu, ka attiecīgā valsts un tās iedzīvotāji ir daudz lielāki bomži, ka huilas, un valsts ir pilnā pakļautībā huilolandijai. Pretējā gadījumā esi ienaidnieks, lai cik censtos draudzēties vai pat pielaizīties. Respektīvi, lai mēs nebūtu mērķa sarakstā, mums būtu tagad bijis jābūt stingrā pakļautībā, un daudz nabadzīgākiem kā viņi, un ļoti iespējams, ka tagad mums būtu jākaro Ukrainā palīdzot to okupēt. But naivam šodien nozīmē ierobežotas prāta spējas.

4.okt 2023 Atbildēt
EDGARS

Vai visa Latvija nekļūst par geto? Lasiet Neatkarīgo! "Svarīgi būtu meklēt atbildes uz jautājumiem: Kā šis pašiznīcināšanās režīms tika ieslēgts? Kā tas darbojas? Kādas ir tā izpausmes? Kas tieši šo režīmu ieslēdza, un kas jādara, lai šo pašiznīcināšanās režīmu izslēgtu? Diemžēl nekas tāds nenotiek. Tiek debatēts par galda kāju skaitu, piektajiem riteņiem un tamlīdzīgām otršķirīgām lietām." Latvijas Televīzija neapkalpo varas kliķi, jo pati ir šīs kliķes sastāvdaļa

4.okt 2023 Atbildēt
Pārdaugavs

Progresīvie izdzimteņi labprāt liktos vienā gultā ar krievfašistiem. Pie visas savas nepatikas pret krievisko, tomēr jāatzīst ka latviešu progresīvie zombiji un sorosīti ir kļuvuši bīstamāki tautas nākotnei par okupantu paliekām.

4.okt 2023 Atbildēt

Komentēt