Komentāri: Ierēdniecība gatava atkratīties no Latvijā dzimstošās aizsardzības rūpniecības nozares

Kalamburs

Latvijas "vadošie" aizņemti ar Nezinīša pozas ieņemšanu, jo kā tagad noskaidrojies (pateicoties Nezinīša Kariņa piemēram), tad tā ir vislabākā pozīcija.

Turklāt - diez vai tur kaut ko varēs "nāsī iešņaukt", jo pārāk jau nu atklāti viss notiek, tas nu nepavisam nav mūsu varnešiem pa prātam!

16.jun Atbildēt
Rolands

Viss jau pareizi, bet atkal darvas pilieniņs'medus mucā, jo tiek teikts, ka LIKUMDOŠANA neļauj, vai atļauj. Nu nav tādas LIKUMDOŠANAS, kas atļautu , vai aizliegtu, vienkārši, nav un nevar būt. LIKUMDOŠANA un LIKUMS ir stipri atšķirīgas lietas, to ikvienam ierēdnim, žurnālistam, deputātam vajadzētu atcerēties un šos vārdus pareizajā vietā un laikā lietot. Sāciet domāt, tirliņi!

16.jun Atbildēt
Chils

Sakiet lūdzu, vai *KAPITĀLISM@* jāprasa kādam atļauja? Veram vaļā, un darbojamies! Bet! Bet! Tie visi grib valsts dotācijas. Tātad izbraukt uz kara ratiem! Nu ko! Lai noslīkst ierēdniecības labirintos! Tas,kurš ražo kautko ahujenna labu, tam visi ceļi vaļā! Nevajag vainot ierēdņus!

16.jun Atbildēt
ir tāds

Viena neizdevusies konference. Nav skaidrs, kas to organizēja, kāda līmeņa tā bija, bet skaidrs ir viens, ka atkal jāmeklē vainīgie kāpēc konference neizdevās, kāpēc tur starmešu gaismā negozējās viss ES krējums. Tā taču bija starptautiska konference. Nav skaidrs kāds bija konferences mērķis, ko gribēja panākt. Šķiet tikai kārtējo reizi gribēja visi kopā pateikt, ka mēs esam stipri! Mēs esam diženi! Mēs esam raženi! Mēs esam skaisti! Mēs zinām, ko mēs gribam! Vairāk te nekādas jēgas neredzu.

16.jun Atbildēt
Daugmales Bomzis

pastalas kā parasti visu atkal salaidīs dēlī, labāk nebūtu nemaz sākuši.

16.jun Atbildēt
Juris Seikovskis

Ir mums protams daudz "noderīgo idiotu", sevišķi pie "zaļajiem". Bet nenovērtēsim par zemu mūsu lielā kaimiņa vēlmes un centienus, lai šeit būtu "jo trakāk, jo labāk". Tā pati Ignalinas AES slēgšana, kas bija spoža gazproma uzvara. Arī deputāts ar iesauku "Haizivs", kurš vairākus sasaukumus Saeimā "sekmēja" laikam jau ne Latvijas izaugsmi. Cik tādi "haizivis" vēl ir mūsu Saeimā un ne tikai tur!!?

Ko darīt!!!!

Varbūt ko varētu līdzēt melu detektors! Visiem valsts pārveldē un iestādēs. No deputātiem, tiesnešiem, prokuroriem, ministriem un līdz ierindas policistiem! Ar ASV vai Singapūras operatoriem!!! Attiecībā uz sadarbību ar austrumu kaimiņu. Mūsu oligarhiņi bija gatavi uz visu, lai tikai tranzīta pups neizsusētu.

Tikai vēl mumsiem nav piedzimis tāds Hērakls, kurš ko tādu varētu dabūt gatavu. Bet varēja būt vēl sliktāk. Vispār jau mums pat ir paveicies. Ja Baltiju salīdzina ar citām sovjetu eksrepublikām. Nemaz nerunājot par to, ka pie mums nekaro.

Revolūcija bija Dziesmotā, bet varu var atņemt tikai ar varu. To saglabāja sovjetu nomenklatūra, kura māk tikai sadalīt, bet ne radīt. Ir labi, ka nelija asinis, bet blaknes tam ir tādas, ka arī šodien pie varas Latvijā ir komunistu nomenklatūras klons. Pierādījumi: OIK-tīra ekon. diversija; nav Skultes termināla, nav sava kabeļa uz lētās elektr. zemi Skandināviju; nav uzbūvēts neviens nopietns vēja parks; Rīgā Latvenergo palaiž siltumu debesīs, bet Rīgas Siltums tā vietā kurina šķeldu. Tas tikai enerģētikā.

17.jun Atbildēt

Komentēt