Komentāri: Politiķi un ierēdņi radījuši mehānismu, kas viņiem cels algas neierobežoti

Uldis Berzinsh

Beidzot viens cilvēks skaidri ir uzrakstījis, to kas jau sen ir skaidrs. Tagad interesanti būtu redzēt, kurš ierosinās mainīt šo likumu, Teiksim samazināt koeficientus spicei un iestrādāt arī skolotāju un ārstu algas. Vai vienkārši atteikties no šī likuma.

5.jun Atbildēt
janisl

Suņi rej bet karavāna iet tālāk. No dzīves šokolādē ierēdņi, deputāti neatteiksies. Ir izveidota ideāla sistēma savējiem. Atbildības nekādas, ienākumi labi. Un ja kādam kas nepatīk, tas ir Kremļa lakstīgala, kolorado, vatņiks, sovoks un vispār slikts cilvēks.

5.jun Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Un, ko par to saka valsts prezidents, ministru prezidents, finanšu ministrs? Viss kārtībā, pilsoņu, nesatraucieties, mēs par ES, NATO vērtīb

5.jun Atbildēt
Valdis

Visi augstākminētie jau ietilpst šinī sistēmā. Ko tur daudz teikt.

5.jun Atbildēt
IMIK

Tas nav mehānisms, tas ir mākslīgais intelekts.

5.jun Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Un kāpēc gan ne, kāpēc gan nemetāties ar svešu naudu ka ar jūras mēsliem, atbildība minimālā, nu nolaidīs no kātiem piķi, milons tur miljons šur. Kāpēc maksāt cilvēkiem vairāk ja viņi strādāt par to pašu naudu, atnāca pakliedza kaut kādi tur skolotāji un ko tālāk, tā pat ies uz skolu un darīs savu darbu. Likumdevējs pats rada regulas kuras pēc tam arī veiksmīgi apiet, un kāpēc gan ne, amats rokas, vienreiz nogāja no rokām tad kāpēc nepiekopt rūpalu, nauda taču ir tik daudz kā ne kad. Varbūt cilvēkiem beidzot pieleks un sāk palikt aktīvāki par ko gan lielas šaubas, nu ko tad es nu ko tad es, mans viedoklis jau tā pat neko nemainīs, būs aitas būs cirpēji. Edgars Rinkevičš, ir tāds, laikam valsts galva, pirmais cilvēks valsti, Jūs esat valsts galva vai neesat!?

5.jun Atbildēt
Madris

Ar algu celšanu sev jau Vienotība izcēlās. Es atceros, ka vienā no pirmajām sēdēm, jau Repše nolēma pacelt sev algu. Saziedotā nauda nepavilka uz miljonu tāpēc kaut kā vajadzēja izlīdzēt.

5.jun Atbildēt
ir tāds

Par ko te kāds satraucas? EP vēlēšanu rezultāts, kad pirmās vietas guva JV un NA liecina, ka tautai tīk viss valstī notiekošais. Par ko satraukums?

10.jun Atbildēt

Komentēt