Komentāri: Noplūdis sākotnējais Krievijas "miera līgums no elles" Ukrainai – tas atsedz šausmas Latvijai

IMIK

Nu bet, tas jau tikai parāda cik nopietni Krievija to lietu uzņem, un kas to Krievijai var liegt? Alternatīvas tad kādas - karš turpinās līdz pēdējam ukrainim? "Šausmas" Latvijai jau ar atsedzas jebkurā gadījumā. Jautājums ir ko tad nu Latvijai tagad darīt? Dzīvot vienās "šausmās" vai militārās operācijas veidā doties ieņemt Maskavu? Varbūt ir kādi citi varianti?

30.apr Atbildēt
Andis Vaičulis

Putistānas sakāve ir laba alternatīva, piedevām vēl ļoti reāla un īstenojama.

30.apr Atbildēt
IMIK atbilde Andis Vaičulis

Nav saprotams kurš tad, ar ko un kā, būtu spējīgs īstenot Putistānas sakāvi?

30.apr Atbildēt
Andis Vaičulis atbilde IMIK

Kas te nav skaidrs. Rietumi piegādā Ukrainai ieročus un Ukraina sakauj Putistānu. Viss ir tik vienkārši. Stāstus par vareno Putistānu var atlikt malā, Putistānā notiek ekonomiskā degradācija un notiks kolaps, ja tā veiks vēl vienu mobilizāciju. Tā kā resursu Putistānai īsti nav.

30.apr Atbildēt
Juris Garoza atbilde Andis Vaičulis

Sapņot jau vari bet nekad Nenotiks jo Tur ir "Lacītis vai Vadonis" kas nospiedīs sarkano podziņu ja nato zābaks būs Krievijas teritorijā.

1.mai Atbildēt
IMIK atbilde Andis Vaičulis

Kā saka, Krancis jau ar ir suns. Ja tāds Krancis ar lepnumu izturas mierīgi un nevaukšķ uz katru stūri, tas pat Lācim var iedvest zināmas bailes. Sak, kas to zin, suns paliek suns, var arī iekost. Bet ja tas Krancis pie katra stūra izlādējas izvaukšķējot savus nereālistiskos, utopiskos sapnīšus, tad jau ne tikai Lācim vien, bet var gadīties ka vēl kādam akurāt gribas tādam vaukšķētājam iespert ar kāju. Nu tā vienkārši, ja nemāk saprātīgi un loģiski vaukšķēt, tad lai nemaz netricina gaisu.

1.mai Atbildēt
Umis atbilde IMIK

Pat ja Lācis tiks galā ar lielo Dogu, nekur daudz tālāk tas netiks.Tā ir.

1.mai Atbildēt
kuka

Piekritu IMIKam. Mūsu masu info līdzekļi ar katru dienu kļūst stulbāki. Man liekas, ka tauta ir 300x gudrāka par jebkuru šo rakstošo....... un politisko "eliti".Viļānu babuska ir gudrāka par viņiem. Tautai tas sāk jau stipri krist uz nerviem. Jūs tur augšā nejūtiet to ?

30.apr Atbildēt
Ādolfs Nāks

Viļānu babuškai vispār poh, izslauc govi, savāc no vistām olas, izrok kartupeļus ziemai, nokauj, kad gaļu vajag, ruksi, vecis izdzen kandžu. Pofig, kā sauc valsti, ka tik kādu pensiju maksā. Galvenais, lai nenobumbo māju.

30.apr Atbildēt
Edzus Zvejnieks atbilde Ādolfs Nāks

MEli, daudzas babuškas bijušas Sibīrijā, viņām nav vienalga.

30.apr Atbildēt
gundega atbilde Ādolfs Nāks

Nu tas nav īsti gudri sacīts ja kas nav tik vienkārši jo grib Eiropas pensijas un vecis arī nav tik prātīgs , un sen īsti no 60 gadiem nav tik labas patriarhālās saimniecības māja ja remontē . Šitais sapņus par strādīgu vecumu kad paši visu saražo un nevag neko sagrāva PSRS , vecenes grib turēties pilsēta un ne tikai ražot ieročus rūpnīcām pārtiku kā tas bija 1957 gadā

30.apr Atbildēt
gundega atbilde Ādolfs Nāks

Ādolfa gudrība sadurs...Krieviju un to piebedza babkai bolingu nevajag bet laukos var palikt Magones un klasiskās Amerikāņu fermeres ja kas . Tas laiks kad bijušas dzimtbūšana saražo visu sev vecis sazaģē dēlīšus jumtam ir retums .

30.apr Atbildēt
V ilis Gutmanis

Nu ja Latvija domā sākt karot ar Krieviju domājot ka aiz muguras ir NATO tad der atcerēties ka Ukrainā ir vairāk kritušo kā Latvijā iedzīvotāju. Kas par ''miera līgumu no elles'' tad nekā nepieņemama tur nebija. Sagribējās pakarot uzklausot rietumu valdību solijumus nav jāraud ka Ukraina var pazust no pasaules kartes. To derētu atcerēties arī Polijai pēc Sikorska kunga neapdomātiem izteicieniem.

30.apr Atbildēt
Andis Vaičulis

Protams nekā nepieņemama rāšistu melu izplatītājiem tajā līgumā nebija. Faktiski līgums paredzēja tikai Ukrainas armijas likvidēšanu, lai nākošajā Putistānas agresijas laikā nebūtu, kas pretojas.

Skaidrs, ka beigto rašistu skaits Ukrainas laukos ir lielāks par Latvijas iedzīvotāju skaitu, nez kāpēc Vilis šeit saka taisnību.

Protams visu rašistu melu naratīvu jāpabeidz ar primitīvu apgalvojumu, ka Putistāna noteikti uzvarēs. Ja jau Putistānai viss būtu tik labi, tad nebūtu tik daudz rašistu melu izplatītāju, kas censtos iestāstīt, ka Putistānai viss ir labi. Faktiski Putistānas ekonomika degradē un Putistānai ir problēmas ar jaunas lielgabalu gaļas piesaistīšanu, tāpēc visu laiku ceļ un ceļ maksu par līguma noslēgšanu. Tā kā Putistānas gals ir tuvu, tāpēc rašistu melu izplatītāji daudz strādā cerot, ka pārstāsim atbalstīt Ukrainu un tad rašitiem parādīsies kāds cerību stariņš. Nebūs šī cerību stariņa Putistānai, tā kā samierinieties ar Putistānas sakāvi.

30.apr Atbildēt
V ilis Gutmanis atbilde Andis Vaičulis

Nezinu kāpēc daži ar saprātu apdalītie visu laiku skatāš uz Krieviju neredzottoka paši ir mēslos līdz ausīm. Pat pirms specoperācijas kura principā nebūtu notikusi Ukraina veidoja sev ienaidnieka tēlu. Tagad kad bikses svilst un apkaklu savelkās cilpa nevajag vainot Krieviju bet gan savu pašu nepārspējamo stulbumu. Jā par tiem kritušiem Ukraiņiem to skaits ir pāri par 500 000 kamēr Krievijas daudz reiz mazāks.

30.apr Atbildēt
gundega

Somi noslaucītu Santperburgu .

30.apr Atbildēt
Andis Vaičulis atbilde V ilis Gutmanis

Dīvaini tieši Vilis visu laiku stāsta pasakas par to, ka Putistāna viss ir labi un visi citi vainīgi tikai ne Putistāna. Stāsta kaut kādas pasakas par Ukrainu, kas it kā esot vainīga. Dīvaina Vilim loģika, Putistāna atņem Krimu, sāk karu Dombasā un Ukrainai par to jāsaka paldies Putistānai. Putistāna ir agresors un okupants - tie ir fakti un te nav nekas jāveido, jāatzīst vienkārši acīmredzami fakti.

30.apr Atbildēt
Juris Garoza atbilde gundega

Pēc tam somiem būs jādzīvo tik izdedzinātā radioaktīvā Sahārā.

1.mai Atbildēt
Latvian pagan

Kremļa fašistu aizstāvi Vili Gutmani (vārds tev gan jau zagts), ko teroristu grupējums "Vagner" darīja Āfrikā? Kāpēc tur civiliedzīvotājus slepkavoja un zeltu zaga miljardu vērtībā? Ko? Atbildēt nemāki? Vai arī sāksi nelabi lamāties?

1.mai Atbildēt
ivars

Par NATO ,,paplašināšanos ,,. Nevienu Krievijas kaimiņu valsti ar varu nevelk šajā organizācijā . Nevienu ! Zviedrijai , kas bija 200 gadus neitrāla gribēja būt arī tāda turpmāk .Zviedri aptaujās iestāties NATO teica skaidru NĒ. Tā pat rīkojās Somija. . Līdz brīdim kad Krievija iebruka Ukrainā abas šīs valstis lūdza lai tiek uzņemtas NATO.Arī Ukraina lūdzās tikt uzņemtai NATO , bet šis lūgums tiek noraidīts. Iznāk ka NATO paplašināšanos veicina pati KRIEVIJA AR SAVU AGRESĪO rīcību.

30.apr Atbildēt
janis

meli - zviedri ļoti gribēja iestāties nato - visas ielas bija pilnas ar laimīgajiem zviedriem , kas vicināja Ukrtainas kartodziņus - slava nato ieročiem + nāvi slāviem .

30.apr Atbildēt
Juris Garoza

Ja kas Krievija gribēja pati iestāties NATO, Tik kā prasti Rietumi to negrib :).

1.mai Atbildēt
IMIK

Nav nekādi joki, šausmas Latvijai ir lielas, valdība nemaz netiek galā un aizsardzības plānu pret šausmām nodod tos izstrādāt pašvaldībām. Pašvaldībām arī nemaz tik labi neveicoties ar aizsardzības plānu sastādīšanu. Tagad jāgaida kas? Ka pašvaldības nodos aizsardzības plānus izstrādāt pilsoņiem pašiem, elektorātam tā teikt? Vai tās jau ir pašas šausmas vai vēl tikai šausmu sekas kas nāk šausmām pa priekšu.

30.apr Atbildēt
IMIK

Ko nozīmē - noplūdis? Vai to ka sabiedrība tiek turēta divu gadu atstatumā no faktiem, un tad ar sen notikušus faktus uzzina tikai noplūžu rezultātā. Nav zināms, noplūdes nejaušas, regulāras vai apzināti vadāmas. Ja tomēr apzināti vadāmas tad, kas tāds tagad ir noticis ka tāda noplūde gadījusies.

30.apr Atbildēt
Edgars Ozolins

Normālas Krievijas prasības-Ukrainas neitralitāte bez militariem blokiem.Ta tagad labāk būs.

30.apr Atbildēt
Andis Vaičulis

Interesanti, kas tur normāls prasībā likt tev padoties un tikt okupētam. Ja tev uzbruktu kāds un redzot, ka tev ir pistole, piedāvātu darījumu - atdod pistoli, nesauc policiju un viss būs labi. Diez vai Edgars šādu piedāvājumu uzskatītu par normālu.

30.apr Atbildēt
Juris Garoza atbilde Andis Vaičulis

Naivs tu esi analoģija > tev kaimiņos Dzīvo Lāču ģimene, Un tu kā varonis citu kaimiņu mudināts ej ar koku bakstīt viņus, būvē lamatas netāli no viņiem un tā tālāk ? :)

1.mai Atbildēt
Aldis Viškers

Kāpēc tikai var izlasīt žurnālista pārstāstu. Kur varētu orģinālu izlasīt?

30.apr Atbildēt
Janis Bērziņš

Ņormāli būs ,ka visas pasaules kodolvalstis ar apsteidzošu kodoltriecienu noslaucis no zemesvirsmas šo pekles izdzimumu kopojumu......

30.apr Atbildēt
Juris Garoza

Tik tad arī tev nāksies izbaudīt Kodolziemu.

1.mai Atbildēt
Edzus Zvejnieks

Vates % Latvijā ir briesmīgs.

30.apr Atbildēt
Juris Garoza

Mums vietējie Kangari pietiek, neaiztiec Iļju Muromieti.

1.mai Atbildēt
Kоments

Vai tad te kādam rūpēja miers un jo sevišķi, amerikāņu ieroču baroniem.? Kad beidzās aukstais karš, NATO bija jālikvidē, vai arī jāuzņem viņā arī Krieviju, jo viņa pat to gribēja. Kam tas viss ir izdevīgi, nu laikam vienīgi tikai ieroču ražotājiem. Pēc Lielās depresijas amerikāņi atrada labu tirgus nišu un bez kariem, viņu ekonomika vairs nespēj funkconēt vispār un tādēļ arī notiek visur tie kari. Ja grib labu tomātu ražu rudenī, tad katrā bedrītē pirms stādīšanas, vajag iemest divas, trīs reņģes un amerikāni to dara tāpt. Ja grib savas ekomomikas uzplaukumu uz ierču ražotāju rēķina, kaut kur ir obligāti jāizraisa karus un viņu ekonomikai būs labs mēslojums. Ukrainā tas bija Maidans, bet Baltkrievijā gan neizdevās izspēlēt to pašu kārti, lai gan visas cerības vēl nav atmestas. Savas militārās alianses bloka valstīs, viņi to nedrīkst darīt, bet pasaule ir vēl gana liela...

30.apr Atbildēt
Andis Vaičulis

Skaisti rašistu propagandas stāsti - visur vainīgi citi nevis Putistāna. Putistāna sāka karu, Putistāna ir agresors.

30.apr Atbildēt
V ilis Gutmanis atbilde Andis Vaičulis

Tā parasti kladzina tie kam dievs nav devis apziņu.

30.apr Atbildēt
Andis Vaičulis atbilde V ilis Gutmanis

Ko lai saka par Vili, kura vienīgais argumentācijas līmenis ir apsaukāties un tēlot gudro, nesniedzot nekādus faktus un loģiskus viedokļus. Spēj tikai atstāstīt putinTV pasakas.

30.apr Atbildēt
Juris Garoza

Pilnīgi pareizi, Citi ir aizmirsuši kad Vācija, Japāna un vēl dažas valstis pēc 1945 gada ir okupētas un kuram tās 20-200+ bāzes tajās valstīs ir ... Amerika mierīgi iepērk no Krievijas naftu, gāzi un tad ved atpakaļ mums tirgot pareizo brīvības degvielu, gāzi :) nauda jau nesmird.

1.mai Atbildēt
Umis atbilde Juris Garoza

Tā jau ir, nauda vienmēr vajadzīga. Pat par to Krievijas naftu, kas der ukraiņu tanku dzinējiem, un gāzi,ar ko Ukraina ziemu sasildās.

1.mai Atbildēt
Latvian pagan atbilde V ilis Gutmanis

Vili Gutmani (vārds gan tev zagts), tu esi prasts rašists. Žaunu aizver. Paldies!

1.mai Atbildēt
Madris

Nekā jauna. Atrodiet kādu atšķirību no krievijas prasības pret Ukrainu, un potenciālām prasībām pret Latviju.

30.apr Atbildēt
grigorijs

Tikai aizmirstam vienu lietu- šo vienošanās dokumentu saskaņoja abas puses, abas puses bija gatavas parakstīt! Kāpēc neparakstīja? Uz Stambulu aizblieza Džonsons, tas kas toreiz britu premjers , un aizliedza to darīt! Karosim ar Krieviju līdz pēdējam ukrainim.... drīz beigsies, tad arī līgumu parakstīs. Vai tas bija to vērts? Jā, amīšu militārā rūpniecība saņēma desmitiem miljardu...viņu biznesam labi. Eiropas Savienības ekonomika arī iznīcināta, tas amīšiem labi. Japānas ekonomika iet uz leju, amīšiem labi.

30.apr Atbildēt
Andis Vaičulis

Aizmirsi pieminēt, ka Putistānas ekonomika ir iznīcināta.

Tikai rašistu propagandā dokuments bija saskaņots - faktiski šīs bija Putistānas prasības. Abas puses piekrīt dokumentam tikai tad, kad tas ir parakstīts līdz tam tas ir tikai nesaistošs melnraksts.

Kārtējie meli par to, ka Džonsons kaut ko aizliedza, to stāst tikai putinTV.

Labāk būtu pasmilkstējis par rašistu zaudējumiem, kas ir vairākas reizes lielāki. Tā kā drīzāk beigsies tavi mīļie rašisti.

Redzams, ka rašistu melu izplatītāji strādā visur.

30.apr Atbildēt
gundega

Stambula bambula , nav vecās pasaules vairs Latvijā saglabājas ciemati un lauki jo kolhoza uzcēla kafeinicu to tupie nesaprata

30.apr Atbildēt
V ilis Gutmanis

Varbūt vieglāk būtu nolikvidēt tādus kā jūs neviss iznīcināt visu pasauli?

30.apr Atbildēt
Andis Vaičulis

Kārtējais rašistu piegājiens biedēt ar visas pasaules iznīcināšanu, ja nedarīs tā kā rašists grib. Nesatraucies Vili, rašisti ir tik bailīgi, ka dabūjuši pa muti sēdēs klusi un neko nedarīs.

30.apr Atbildēt
V ilis Gutmanis atbilde Andis Vaičulis

Uz sevi labāk paskataties. Paši ar mēsliem apauguši un neiedomājamiem parādiem apkrāvušies stāsta ka Krievijai pienāks gals. Izlienat paši no tim mēsliem kuros esat ieskrējuši un tad varēsiet plātīties kuram ekonomika iet uz grunti bet kuram viss ir vislabākā kārtībā.

30.apr Atbildēt
gundega atbilde V ilis Gutmanis

Kamēr Ķīnā pērk naftu un trubas un zeltu .Bet reģionos ražot kaut vai zapti vai biezpiena sieriņus krievi slikti saprot

30.apr Atbildēt
Andis Vaičulis atbilde V ilis Gutmanis

Ja Vilis dzīvo mēslos, tad tā ir Viļa problēma. Latvija kopumā dzīvo labi, protams var vēl labāk. Ja nezini neko par Putistānas ekonomiku, tad nevajag stāstīt pasakas, ka tur ir labi un labāk nekā pie mums. Vienīgais, kur Putistānā ir labi, tad tas ir ieroču ražotājiem un rašistiem frontē, kuri saņem algu, kamēr dzīvi. Pārējās nozarēs notiek degradācija un primitivizācija, to pat saka Putistānas augstākās amatpersonas.

30.apr Atbildēt
Alfreds

Lielvaras Karo lai gūtu pelñu bet tauta cieß un paliek nabagãkas! Bet tas struts " Babi naro za jut un varēs sãkt dzīvi no Kauna ,büs darbs atjaunot sagrauto ,viss kã dabå ir ugunsgrëki un tad dzīvība atjaunojas!

30.apr Atbildēt
gundega

Atjaunot var uzbeki sagrauto Krievijā un Eiropā Ukrainā , nevis nodzēries krievs . Nav vairs tas naivās 60 gadu pasaules .

30.apr Atbildēt
Alfreds

Sorry, noJauna

30.apr Atbildēt
gundega

Nu tas ukraiņu hruščovenes nevajag bet Ukrainas pārtiku gan , tas dotu baigi labumu Krievijai kopumā pārtika ir jauns gāze , to krievi saprata un fiksi gribēja vēlāk bija jauns apstāties un Eiropas loģiku nesaprašanā arī 1917 gara eiropas.ligiku kuras nebija daudz nesaprata , nu Orbāni un Trampu Obamas naivulisi un negudra Merkele bija medus pods un viņi domā ja Eiropa ir nabadzīgāka un skopāka ,jo bomzi guļ uz ielas . Ja tad Obama būtu karevīgāks .

30.apr Atbildēt
gundega

Nu daži Eiropas politiķi ir Krievijas medus pods , un maize otrā nafta pasaulē , savāc Ukrainas maizi un valdi mierīgi . Tagad var draudzēties ar Indiju .vest valstī brazīliešu , ražot biezpiena sieriņus ieroču vieta bet to nedara

30.apr Atbildēt
gundega

Saprast ka nevajag tēlot gudrus bet ražot dzērveņu ievārījumu rīkotājiem rietumiem nav viegli . Krievijas bagātība ir zeme un sievietes kas var strādāt arī 70 gados un nav nodzērušies kā vīrieši jau 30 gados .

30.apr Atbildēt
gundega

Grib patiesībā turpināt Hruščova ballīti miljons krievu pie Ķīnas robežas , arī miljoni krievu Vidusāzijā , pie Kaukāza . Bet tie ir integrējušies , sajaukušies , izbraukuši ,

30.apr Atbildēt

Komentēt