Komentāri: Pensionāru nodokļu slogu negrasās mazināt

Aija

Mūsu valsts pensionāri laikam vēl tikai pēc kādiem 50 gadiem (varbūt...!!) varēs atļauties, nu... kā citu Eiropas valstu pensināri, ceļot pa pasauli...

6.nov 2023 Atbildēt
Aija

Nu.., protams, izņemot pensionārus Andri Bērziņu (bijušais Valsts prezidents), Aivaru Lembergu, Andri Šķēli..., kuri savlaicīgi nodrošinājuši savas un savu bērnu vecumdienas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6.nov 2023 Atbildēt
Sarmīte Štrausa

Kārtējā liekulība no pensionāru federācijas puses! Tās valdei gan ir dati par to, cik procenti pensionāru saņem mazāk par tiem 530 EUR. Protams, paši vainīgi, ka nav pratuši iekārtoties "naudīgos darbos", vai ne?

Man ir 43 gadu darba stāžs, bet pensija tikai nedaudz pārsniedz 400EUR. Ko ēst pietiek, bet, ja gadās slimot, tad gan ir problēmas...

6.nov 2023 Atbildēt
Алекс Дж.

Citāts:" Lai arī alga ir augusi, attiecībā pret inflāciju reāla algas pieauguma pēdējā pusgadā nav bijis (to apēd tā pati inflācija), līdz ar to nebija iespējams piemērot koeficientu pensiju palielināšanai, un īpaši no tā šoreiz cieta seniori ar lielu darba stāžu. Tieši viņiem šis koeficients ļauj būtiskāk palielināt pensijas, ņemot vērā nostrādātos darba gadus. Arī šo situāciju skaidrot senioriem un arī pārskatīt indeksācijas kārtību aicina Latvijas Pensionāru federācija." Nu ja, bet pensījas "neapēda" inflācija? Kapēc algas pieaugumu vertē ar pagajuso gāda inflāciju,21.8. bet pensijas pieāugumu ar ēsošā gada koeficientu tikai 6.4? Normālā ekonomikā salīdzīnajumā bāze ir vienādā!

6.nov 2023 Atbildēt
Latgaliisa

Deputati un dažādu līmeņu ierēdni izlaupa valsti kur atklāti kur slēpti ,pretim nedodot nekādu pienesumu .

Aicinu visus parakstīties par saeimas atlaišanu.

9.nov 2023 Atbildēt

Komentēt