Komentāri: Valdība piesaka grūtdieņu glābšanas budžetu

viesis

Hi, hi... katrs var parēķināt, cik ilgi Ašaradena kungs atrodas pie varas, un cik ilgi Latvija Eiropā ir pēdējās vietās sociālajos jautājumos...... un tagad viņš pēkšņi kļuvis "sociāli atbildīgs"??? Pat kaķim jāsmejas........

4.nov 2023 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Skatos TV, redzu, portfeli nes, dārgos valdības pārstāvjus nesējus tāda kā samulsusi sagaida Saeimas pr-ja, tiek teiktas runas presei, portfeli novieto uz galdiņa pie caurlaides, priekštelpā un tad visi kungi, dāmas, pametušas portfeli, ieiet Saeimas ēkas dziļumā! Nesa, nesa un pameta! Rēcīgs teātris!

4.nov 2023 Atbildēt
Jānis

Kluiņa kungs jau varēja parēķināt cik tad reāli tiks veselības nozarei 2024.gadā ņemot vērā 2024.gada inflācijas prognozes un 2023.gada valsts parādu ārstniecības iestādēm. tad mēs ieraudzītu tos slavenos portfeļa nesējus un naudas dalītājus patiesajā gaismā, kā sociālo problēmu risinātājus. Rakstu tik nikni, jo mani akūtam USG izmeklējumam 12 oktobrī pierakstīja uz valsts apmaksātu USG uz 2024.gada 22.februāri. Gaidīšanas rinda ap 6 mēneši. Ja man šobrīd 85 gadi, nez vai nu tā būs, ka būs jārok mans kaps, lai man iztaisītu solīto USG. Un ministrs to sauc par sociālo budžetu, jo nodrošināts BŪTISKS veselības nozares finansējums. Būt pie varas (pie tam ilgstoši - kā JV) nozīmē vadīt valsti, ne vilkties ES valstu lejasgalā gadu desmitus.

4.nov 2023 Atbildēt

Komentēt