Komentāri: Skarbs lietpratēja vēstījums par asiņainiem graudiem, mangāna rūdu un mūsu ostām

Klusais

Viens zaglis stāsta un dod padomus par citiem zagļiem :)

8:34 Atbildēt
Janis Bērziņš

100% piekritu Jūsu vērtējumam.....

10:38 Atbildēt
juris bogdanovs

Šis ir vecais stāsts par to, ka Latviešiem vajagot šaut sev kājā, cerot, ka asinis no mūsu brūcēm uzkritīs uz Krievu krekliem, un Krieviem būs kreņķi.

Viens no lielākajiem lāstiem Latvijai ir absolūti tizli, neko nesaprotoši cilvēki, kuriem padomus dod kādi citi spēki, kas dzīvo okeāna otrā krastā. Tiem ir nospļauties uz Latviju un Latviešiem. Viņi, ja tas viņiem palīdzēs kaitēt Krievijai, uzmetīs atombumbu arī uz Rīgas ostām... Nešaubieties ne mirkli, ka viņi tieši tā arī izdarītu.

Nožēlojamākais ir tas, ka ne Kariņam, ne šodienas prezidentam, nav vispār nekādu ideju par to, kas notiks, kad karš beigsies, un Krievija, ar ļoti lielu ticamības momentu, būs uzvarējusi. Bet hei, kara laikā nedrīkstot tā runāt, jo esot jāuztur morāle un karošanas gars pret Krieviju, arī naids pret Krieviem dzīvs. Nu, nu!

Īsts valstsvītrs vienmēr domās divus soļus uz priekšu. Ja to dara arī mūsējie šodien, tad, spriežot pēc viņu aguļiem, viņu plāns ir attīrīt Latviju no Latviešiem un sagatavot mūsu zemes ieceļotājiem no Musulmaņu valstīm. Process jau rit pilnā sparā. Viņi sacenšas, kurš slēgs vairāk mazās skoliņas un pašvaldības. Tas viss noved pie ciematu izmiršanas. Uz šo brīdi no kartes esot pazuduši kādi 500 ciemati un kādas 400 skoliņas aizvērtas, un process turpinās...

Pie varas esošos nekā citādi, kā par noziedzniekiem, nosaukt nevaru.

10:41 Atbildēt

Komentēt