Komentāri: Jānis Ikstens: Siliņas valdības galvenais destabilizējošais faktors ir "Progresīvo" ministru sniegums

Uldis

Siliņas valdības galvenais mīnuss ir JV manipulācijas,totāla nesakritība ideoloğiskajos mērķos starp partijām.

6:26 Atbildēt
ir tāds

Ko darīt, ja ar saukli:krievi nāk, saeimā tika savēlēts nez kas, ka tikai tā sauktās krievu partijas netiek. Mežā kur daudz koku vienmēr der atcerēties, ka no ezīša bēgot var mežacūkai uz ilkņiem uzskriet! Un tad ir daudz sāpīgāk kā uzsēsties ezītim uz muguras.

8:38 Atbildēt
Juris

Laika periodā, kad pie valdības stūres atrodas Jaunā Vienotība , tiek pieņemti lēmumi un veiktas darbības to realizācijai, kas iet pret runā ar valsts un tautas interesēm. JV biedriem galvenais ir varas iegūšana, personīgais ieguvums un labklājība. Saistībā ar ""Rail Baltica" vainīgs nav Briškens, kas viens no sakarīgākiem un gudrākiem ministriam valdībā. Darbs ir jāveic prokuratūrai par visiem iepriekšējio ministru / ne tikai Satiksmes ministrijas / darbību.

8:54 Atbildēt
ir tāds

Mīļais cilvēk! Nevienu ar varu pār ministru neliek. Ja esi uzņēmies šo amatu, esi gatavs arī atbildēt. Saskaņā ar Satversmes nevainības prezumpciju katra cilvēka vainu nosaka tiesa tāpēc nevajag te stāstit bernišķības, ka Briškens noteikti nekur nav vainīgs, jo ir sakarīgs un gudrs. Tie nav argumenti, varbūt vienīgi bērnudārzā tie derēs. Vēl varēji pateikt, kā skaists un mīļš, tāpēc nevar būt vainīgs. Var būt kad kādreiz tālā nākotnē reiz kāda tiesa vērtēs šos darboņus, bet tas ir varbūt. Bet pagaidām ir pāragri spriest, ir, vai nav vainīgs.

9:18 Atbildēt

Komentēt