Komentāri: Skauģis par rudzu maizes programmu: Šis nav tas gadījums, kad valsts nauda tiks notrallināta kā visādos lidojumos

Pēteris

Kurš nu būtu muldējis! Lāču dārgā, apdegusī un gletā rupjmaize sen vairs nav topā! Es ēdu Ļielezera Borodinas (Lāči šo maizi izķērnā, koriandra graudiņus uzkaisot uz kukulīša, no kura tie nobirst) un Donas mazos kukulīšus ar ķiplokiem vai speķi, man kundze - tikai un vienīgi Ķelmēnu maizi.

Un tos 300 000 eiro "apgūs" PR kompānijas, priviliģētie maiznieki aļā skauģis, deputāti un ierēdņi. Bez reāliem rezultātiem.

19.aug Atbildēt
baiba baibiņa

Kad reklamēs Melno Balzamu? Uzdāvināju dāņiem tādu, pēc 3 gadiem biju ciemos, nācās to viņuprāt indi pašai ar draudzeni izdert.

19.aug Atbildēt
Valdis atbilde baiba baibiņa

Secinājumi?

Ārzemniekiem tikai balzāmu.

19.aug Atbildēt
erottus

🍓Šeit jūs varat noņemt meitenes drēbes un redzēt viņu kailu) Es iesaku jums to izmēģināt ➤ **LINKS**

19.aug Atbildēt
erottus

🍓Šeit jūs varat noņemt meitenes drēbes un redzēt viņu kailu) Es iesaku jums to izmēģināt ➤ **LINKS**

19.aug Atbildēt
erottus

🍓Šeit jūs varat noņemt meitenes drēbes un redzēt viņu kailu) Es iesaku jums to izmēģināt ➤ Ja.cat/erotia

19.aug Atbildēt
Ieva sieva

Piekrītu 100%

24.aug Atbildēt
Ieva sieva

Piekrītu 100%

24.aug Atbildēt
Daiga

Izskatās,ka Skauģim arī kāds labums no šīs kārtējās afēras atleks.....

Piekrītu,ka Skauģa rupjmaize vairs nav ēdama...melna,apdegusi....

19.aug Atbildēt
Valdis

Nu, ... normāli, savulaik Skauģis politiķiem, tagad politiķi Skauģim...

Nekā personīga, tikai bizness.

20.aug Atbildēt
Anza

Man nav skaidrs kāds izskatīsies gala rezultāts kurš ir jāsasniedz. Atskaites par tik un tik novadītām lekcijām nav rezultāts, bet tikai naudas nopļeperēšana. Ja kādam negaršo kāds produkts tu vari dienām stāstīt cik tas labs un veselīgs rezultāta nebūs. Kāds būs tas izmēramais rezultāts, kurš liecinās ka kārtējā naudas kaudzīte nav iegūlusi muldētāju kabatās.

19.aug Atbildēt
Stella

Jā, interesanti laiki - tagad katrai lietai/darbībai/produktam vajadzēs atsevišķi iezīmētu naudu/programmu/personāžu, kas to veiks u.t.t. Es to nespēju saprast. Kad sāku strādāt (pirms 47 gadiem) par bērnudārza audzinātāju, bērniem pēc programmas bija paredzētas dažādas ekskursijas uz ražošanas/pakalpojumu sniegšanas u.c. darba vietām, kur bērnus iepazīstināja ar dažādu profesiju pārstāvjiem, darba veicējiem un viņu pienākumiem, viņu darba nepieciešamību dzīvē un labumu/nozīmīgumu sabiedrības pastāvēšanā. Tagad mums vajag papildus naudas maizei, ķiplokiem un diezin kam vēl. Ak, cik mūsu ierēdņi ministrijās ir "izdomas bagāti" un bezatbildīgi pieprasot/izšķiežot nodokļu maksātāju naudu šādiem nepamatotiem un amorāliem mērķiem. Par šādām "idejām" nāktos pasēdēt aiz restēm un pārdomāt dzīvi.

19.aug Atbildēt
Kalamburs

Izskatās, ka zināms viens no "patiesā labuma" guvējiem un, ka tā būs "Lāči" rupjmaize, ar kuru mēģinās tos bērnus ieinteresēt. Tad tā 100% ir vējā izkaisīta nauda.

P.S. "Zemkopības ministrija ir izstrādājusi nolikumu, kas un kā būs jādara. Vēl neesmu ar to ļoti detalizēti iepazīstināts. Zemkopības ministrs Armands Krauze plašsaziņas līdzekļos jau ir sācis informēt, kas šīs programmas ietvaros ir paredzēts darīt." Šis ir visai daiļrunīgi!

19.aug Atbildēt
Anza

Tas Skauğa mīts cik ārzemniekiem patīk melnā maize ir izdomāts. Personīgi es zinu ka bieži vien ārzemnieki pieklājīgi neko sliktu nepasakot un pat palielot to melno maizi speciāli pērk lai aizvestu uz savu mītnes zemi lai saviem paziņām dotu pagaršot. Cienījamie beķeri! Cepiet garšīgu maizi un nebūs vajadzīgas nekādas apšaubāmas akcijas.

19.aug Atbildēt
janis

labākais maizes cepējs ir bads

19.aug Atbildēt
Kalamburs

Precīzi!!

19.aug Atbildēt
Harijs Rupeiks

gaidu, kad par nodokļu maksātāju naudu sāks reklamēt silto ūdeni, gāzi elektrību utt.

19.aug Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Kādēļ nereklamē valdības kā tādas nepieciešamību? Man, piemēram, nav šaubu, ka Latvijas valdība Latvijai nav vajadzīga, proti, bez tās mēs dzīvotu labāk!

19.aug Atbildēt
Andris Brauns

Bik smieklīgi. Pajautāja āzim, vai kāposti garšīgi... Pajautājiet vistkopjiem, vai vajag akciju par vistas gaļas veselīgumu; pajautājiet dārzkopjiem, vai vajag dārzeņu veselīgumu reklamēt.

19.aug Atbildēt
Ārija Krauze

Būtu labāk šo naudu novirzījuši skolas auglim un pienam, lai tos bērniem iedotu katru dienu, nevis pārdienās. Un varētu augļu un piena programmau īstenot līdz mācību gada beigām, nevis izbeigt jau martā, jo pietrīkst finansējuma cenu celšanās dēļ. Mūsu skolā bērni bez visādām reklāmām katru dienu ēd rupjo maizi.

19.aug Atbildēt
Inese Lude

Piekrītu, skolēni katru dienu jau tāpat skolas ēdnīcā ēd rupju maizi, mums tā vienmēr ir garšīga, ar sēkliņām. Minēto finansējumu labāk novirzīt vēža slimniekiem.

19.aug Atbildēt
Roze Puķīte

Interesanti, kaa juus piespiediisoet eest rupjmaizi? 98% beerni eed baltmaizi, paareejaa tiek izmesta atkritumos? Aukliites noveerojums. Vai valdiiba grib tos 300000 izbarot BIPAI?

21.aug Atbildēt

Komentēt