Komentāri: Kārlis Leiškalns: "Rail Baltica" realizācija pašlaik Latvijas teritorijā tiek apšaubīta

Jens Zvirgzdgrauds

Šķiet, ka šiem interviju palagiem ir psihoterapeitiska funkcija, lai izbijušiem darboņiem vēl nedaudz ļautu justies svarīgiem un izteikties par visu iespējamo, paust viedokli, bet bez skaidrojuma, kāpēc tāds viedoklis. Būtu pieticis, ja apspriests būtu Rail Baltica, bet kompetenti, nevis apcerēti karaļi un kāposti no bijušā bārmeņa viedokļa. Skaidri redzams, ka piem., vides jautājumos apaļa nulle, bet izteikties ir vēlme...

2.jun Atbildēt
Kalamburs

/Pie katra jauna benzīntanka iedzīvotāji protestē.

Toties pēc tam var aiziet čībās uz tanku pēc aliņa./

Pajols!!!!!

2.jun Atbildēt
Rolands

Tad jau noteikti vajadzētu būt tik gudram, ka spētu REALIZĒŠANU pateikt arī lietojot Valsts valodu, jeb viss pulveris izšauts karojot ar pretīgo krievu valodu. Starp citu, varu izteikt ne maz;ak k;a 20 teikumus ar vārdu REALIZĒT, katrā teikumā realizēšana izteiks citu domu. Es nepiekasos, bet tomēr, kāpēc daiļoties ar svešām spalvām, svešām skaņām?

2.jun Atbildēt
brīvdomātājs

ar pletīzeri: ... bet erudītais bārmenis nepateica !... jo skaidrs, ka LV Prezidents to nesapratīs ... ka pie GUDRAS VALSTS PĀRVALDĪBAS ...saistībā - ar patriotisma domu un garu... vajadzīgas arī viedīgas baznīcas - cilvēka miesai

2.jun Atbildēt
Rasma Garda

Vēl viens vecais rausējs izlīdis no alas un mācīs kā dzīvot tagad, sākums kā bārmenim apgūstot ,,labu " apķērību un runas mākslu, bet pēc tam gadu desmitiem sēdēt deputāta godā un neko nedomājot vāvuļot.

2.jun Atbildēt
brīvdomātājs

pielabojums uzrakstītajam: .....saistībā - ar patriotisma domu un garu - no tribīnes jeb kroga letes...

2.jun Atbildēt
Umis

Ja būs karš starp NATO un Krieviju, līdzšinējais tranzīts caur Latviju neizbēgami zaudēs savu nozīmi.Diemžēl arvien vairāk viss virzās uz to.

2.jun Atbildēt
Umis

Un kāda gan jēga šai laikā no AES Elektrību var ražot arī citos veidos, nepakļaujot bīstamas avārijas riskam vismaz ražotāja tuvāko apkārtni.

2.jun Atbildēt

Komentēt