Komentāri: Mārtiņš Čakste: Vienā brīdī elektroautomašīnas kļūs krietni lētākas

janis danoss

Tik apjomīgu absolūtu nepatiesību paušanā šis autors pārspēj visslavenākos Klimata reliģijas sludinātājus, nepārtraukti melojot par enerģijas "palētināšanu un visneekonomiskā enerģijas "avota" ūdeņraža slavināšanu! Ieteicu viņu apbalvot ar ANTINOBEĻA premiju!!!

16.mai Atbildēt
Andis Vaičulis

1. Elektrības cenu nosaka piedāvājuma un pieprasījuma attiecība. Šobrīd mums ir ražošanas jaudu deficīts, līdz ar to elektrība dārgāka. Dīvaini, bet kad vajag tad visi brēc, ka mums elektrība dārgāka nekā Skandināvijā. Tas vien nozīmē, ka elektrības cenas iespējams izlīdzināt ar Skandināviju, tas ir elektrība pie mums kļūs lētāka nekā šobrīd. Protams, ja attīstīsim ģenerāciju un starpsavienojumus.

2. Vispār, ko nozīmē "visneekonomiskā", tirgus sistēmā izdevīgumu nosaka dažādi apstākļi. Protams ūdeņraža ražošanas iekārtas ir dārgas, tāpēc arī ūdeņradi plānots ražot laikā, kad elektrības cenas ir zemas vai negatīvas. Savukārt izmantot ūdeņradi laikā, kad elektrības cenas ir augstas vai pārdot ūdeņradi transportam vai citām nozarēm. Tā arī plānots panākt, ka ūdeņradis būs izmantošanā konkurētspējīgs ar citiem energoresursiem.

16.mai Atbildēt
Kalamburs atbilde Andis Vaičulis

Kā gan bez biedra Vaičuļa "dējuma" pie raksta, kura kājas aug no viena no lielākajiem Latvijas monopoluzņēmumiem.

16.mai Atbildēt
Kalamburs atbilde Andis Vaičulis

P.S. Par to tā saucamo biržu, kurā notiekot tā saucamie elektrības pirkšanas/pārdošanas darījumi, par to jau visi Līvānu runči smejas!

Bet nu turpini "dziedāt", ekspertiņ.

17.mai Atbildēt
Andis Vaičulis atbilde Kalamburs

Uzreiz redzams Jūsu ģēnijs argumentācija un viedokļu paušanā. Skatos pieturieties principam par rakstīto neko tikai apsaukāties.

17.mai Atbildēt
Kalamburs

Lasu un pa bišķiņam brīnos - tas cilvēks tiešām tā domā un tic paša stāstītajam?

Ja tā, rodas jautājums: Cik šādu cilvēciņu ir piezīdušies nodokļu maksātāju maciņiem?

16.mai Atbildēt
Andis Vaičulis

Ir kādi pierādījumi vai kā parasti stāstāt notikumus no savas paralēlās realitātes.

17.mai Atbildēt
Chils

Beidziet dirst

17.mai Atbildēt

Komentēt