Komentāri: Jānis Sārts: Putina sapnis ir iegūt Baltijas valstis bez militāras operācijas

Robs

Tur nu gan negribētu piekrist ka prezidents būs Tramps! Ļoti dažādi scenāriji!

19.dec 2023 Atbildēt
Ivars

Cik latviešu puišus Sārta kungs ir gatavs upurēt aizstāvībai kurai nebūs Nekādu izrdžu?Mums blakus atrodas Krievijas karaspēks 200.000 vīru un 100.000 rezervē.Ko liks pretīm krievu saulescepējiem?

19.dec 2023 Atbildēt
Janis Bērziņš

Ne jau tev" ivariņ,ivaniņ "būs zināt ko liksim pretim ,ja kas tik daudz melno maisu raška nesavāks.......

19.dec 2023 Atbildēt
Kainšvainlībtdihs

Tāda haļava vairs nebūs nekad, un arī pat toreiz, kad prezidents lika visiem neko nedarīt, tāpat tiem pide rašistiem nācas nogalināt mūsu robežsargus, un tad vēl ilgi cīnīties pret partizāniem. Nebūs vviņiem nekāds te saldais ēdiens.

19.dec 2023 Atbildēt
Laila Jurēvica

Ivan, nebūs atklātas militāras konfrontācijas.

20.dec 2023 Atbildēt
Imants Imants

Lūk, Rietumu propagandas naratīvs dinamikā attiecībā uz Ukrainu: 1) Ukraina ir izvarējusi Putinu! 2) Ukraina uzvar Putinu! 3) Ukraina uzvarēs Putinu! 4) Ukraina var uzvarēt Putinu! 5) Ukraina, iespējams, uzvarēs Putinu! 6) Ukraina uzvarēs Putinu atsevišķās teritorijās. 7) Ukraina uzvarēs Putinu aizsardzībā. 8) Ukrainai ir vajadzīga tās teritorija, lai gūtu uzvaru pār Putinu. 9) Ukrainai nav vajadzīga visa tās teritorija, lai uzvarētu Putinu. [tālāk seko prognozējamais nākotnes naratīvs] 10) Ukrainai nemaz nevajag tik daudz teritorijas, lai uzvarētu Putinu. 11) Ukrainai nav vajadzīga tās teritorija, lai uzvarētu Putinu. 12) Ukrainai nav vajadzīga teritorija.13) Ukraina nav vajadzīga. Un tagad jāpadomā, kāds varētu būt Rietumu propagandas naratīvs attiecībā uz Baltijas valstīm... Baidos, ka pirmos 12 punktus var izlaist un uzreiz pāriet pie 13. punkta: Baltijas valstis nav vajadzīgas. :-(

28.dec 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme

Lielaka dala no Republikanu senatori negrib redzet Donaldu Trampu ka Amerikas prezidentu un ar Baidans nekad vairs nebus Amerikas prezidnets.

19.dec 2023 Atbildēt
Viesturs Pumpurs

Gan jau, ka Putins zina, ka Latvijā jāsāk ar Daugavpili un Rēzekni. Turienes vietvalži tādi prokrieviski, ka varbūt, ka pat īsts karš nebūs vajadzīgs. Kad Latgale būs okupēta un nobalsos vienbalsīgi par pievienošanos Krievijai, tad gan būs jārīkojas strauji, jo NATO un ANO totālā impotence un rīcībnespēja ātri pieņemt lēmumus nāks Putinam par labu.

19.dec 2023 Atbildēt
gundega

Putinisti grib vismaz pusi Ukrainas graudi lai vecenes ciematos būtu apmierinātas un ietu bizness , Latvija ir tikai prestižam , cer ka Ķīnā ekonomiski izvilks Krieviju .

19.dec 2023 Atbildēt
gundega

Cik Krievijas Sarkanie Hmeri tāpat būtu nošāvuši uz ielas ja būtu iekarojuši Kijevu , Krieviju var apturēt valsts apvērsums vai vads hruščovenēs , Kijevā krievi uzvestos jkā Hamas Izrēlā , lūk kāda ir demokrātija dažās valstīs 21 GS.

19.dec 2023 Atbildēt
gundega

Krieviju var apturēt bads , trūkums un apvērsums bet trūkums viss svarīgākais , tad parastajām karavīram Piemaskavā ja mātei nebūs ko normālu ēst būs vienalga

19.dec 2023 Atbildēt
Umis

Secinājums: Krievija progresē, un bumbu mums droši vien tāpat uzmetīs. nav ko iepriekš lieki satraukt cilvēkus.

19.dec 2023 Atbildēt
Umis

Secinājums: Krievija progresē, un bumbu mums droši vien tāpat uzmetīs. nav ko iepriekš lieki satraukt cilvēkus.

19.dec 2023 Atbildēt
gundega

Labs pagrabs vienmēr noder , latvieši kādreiz uzturēja kārtībā lauku mājas ar pagrabiem un pārtiku , kas tur slikts , tagad naudu liek bankās un tēlo buratino .

19.dec 2023 Atbildēt
gundega

Daudzi sapņo par labiem krieviem un Brežņevlaikiem , kuru nav krievijā .

19.dec 2023 Atbildēt
gundega

Krievija progresē Hamaz limenī.

19.dec 2023 Atbildēt
gundega

Pret 1000 tankiem der 1000 bazukas , pret 100 000 logiem , der 100 000 droni , ja kas .

19.dec 2023 Atbildēt
gundega

Ja Krievija kaut ko iekaros būs vēl lielākas asins upes , tas varbūt nebūtu Kazahstāna , bet Eiropu šis režīms tiešām ienīst ar 3 pakāpes alkoholiķa spēku , nezināmu iemeslu dēļ , var būt nabadzības , bet to izveidoja 70 gados lielu daļu naudas ieguldot nevajadzīga bruņojuma , rezultātā nabadzība sādžas un mēli ka visur ir Maskava siti , tas noveda pie sadisma .Bez šaubām nenobombirdeta Ukrainā ar labām jaunām pa Eiropas kredītiem iegādātas rūpnīcām Krieviju būtu padarījusi turīgākie uz kādu laiku

19.dec 2023 Atbildēt
gundega

Tāds karš ka tagad kad rūpnicas var izvest uz Poliju un pat lauksaimniecības tehniku īsti neder , Krievija nesaprot terminu godīgs darbs un loģika , 1917 gada Kerenskim vajadzēja uzlikt muižniekiem 5 % kara nodokļi ko izmaksātu karavīru atraiknēm un bāreņu namiem .1970 ieviest ar Čehu palīdzību labu ražošanu , un samazināt militāros izdevumus uz pusi . Afganistāna droši vien bija anekdote , PSRS trūka palagi un kokvilnas , to toreiz vēl totalā lētumā neražoja Ķīnā , PSRS gribēja smukus kokvilnas paladzinus visas hruščovenes

19.dec 2023 Atbildēt
gundega

PSRS trūka kokvilnas , bija liels palagu deficīts , pat bintes medicinā , Alleluja , Afganistanā varēja saražot to kokvilnu . Lūk un karš , tagad grib Sahalīnas babkai lētu maizīti no Ukrainas graudiem vismaz daļu taču nenozagtu jahtām .

19.dec 2023 Atbildēt
gundega

Iedotu šad tad tai babkai to lēto maizi sāktu tēlot Amerikosus un pakāstu atkal ar kara kuģiem un jahtām

19.dec 2023 Atbildēt
gundega

Olas rodas no graudiem , kuru laikam dižvalstī nav , nopārdoti .

19.dec 2023 Atbildēt
gundega

Tāda slimība ir psihiskā , zemniekam nozog velosipēdu , zemnieks raud , Ļeņins nolemj lai atriebtos zaglim jānošauj visi ciema iedzīvotāji , jo vecītis no bēdām jūk pratā

19.dec 2023 Atbildēt
Arturs Ozols

22 kara mēneši Ukrainā apstiprina seno patiesību , ģenerāļi gatavojas pagājušajam karam . Šobrīd noskaidrojas ,ka veco bruņutehniku vienkārši sadragā un sadedzina . Un skat ,nu jau tanka aizmugurē liek pamatīgu GPS slāpēšanas iekārtas kasti , katru nakti uz pilsētām mērķē dronu - lidrobotu- kamikadžu pūļus ,bet Krievijas izslavētā Melnas jūras flote slēpjas jūras galējo austrumu piekrastē ,un arī stratēģiskie bumbvedēji nepielido tuvāk par Kaspijas jūru , no kurienes izšauj savas raķetes. kuras 99% gadījumu notriec ! Karš ir izmainījis savus raksturlielumus ,jo noticis neiedomājamais , 2022.gada Krievijas triecienkaraspēks uzbrukumam Ukrainai ir pilnīgi iznīcināts , 8 ģenerāļus ieskaitot .Frontē atrodas no jauna mobilizētās vienības ar vāju tiešo komandieru sastāvu ,jo leitnantu un vecāko leitnantu sastāvs apmēram 400-600 šo virsnieku apjomā arī ir iznīcināts . Tagad vārds Rietumiem un tas attiecas arī uz Latviju , ja netiks piegādāts mūsdienīgs bruņojums un šāviņi , Ukrainai nebūs ar ko aizstāvēties . Kas notiek ,Rietumi vēlas Ukrainas padošanos ?

19.dec 2023 Atbildēt
gundega

Vajadzēja laut iekarot Afganistānu un kurieni dotos tālāk , kas zin .Ja grib karu jo Maskavā nav veikalā palagu tad ideoti ir jasakauj , Represijas kas nāk no sajukusiem dzerājiem arī neder , tāpat uz ielas nošauta sieva zelta gredzena dēļ arī nav laime .

19.dec 2023 Atbildēt
gundega

Pa melnās jūras kuģiem kaut vienu varēja Pleskava uztaisīt ceļus .Vai kāds zin kādu tie bija 80 gados , Āfrikā bija labāki .

19.dec 2023 Atbildēt
gundega

Krievijai vajag Katrīnu 1

19.dec 2023 Atbildēt
Kоments

Turpinājums sekos.

Ko rakstiet, ja vēl būs turpinājums..?

Man gan galvā stāv tikai viena lieta un vai Molotova-Rībentropa pakts ir spēkā, jeb viņu par noziedzīgu atzina, kaut tas pats Nirenbergas kara tribunāls.? Nekur neesmu varējis to sameklet, bet tādā gadījumā, ja viņš nekur nav globāli anulēts, tad mēs no PSRS iztājāmies pa īsteni ticīgo musulmaņu modei – pateicām sievai trīs reizes, ka es no tevis tagad šķiros un sveika Gauja..!? Mūsu Augstākā Padome to izdarīja 4. maijā, bet Gorbijs mums iedeva 2 gadus apdomāšanās laiku, bet tas ilga tikai līdz pučam un mūsējie palaida ļekas vaļā no padomijas ar piebildi, ka nu tādiem pārbaudes laikiem, vairs nav nekāda nozīme.. Tagad, kā gribu, tā arī maunu, bet to drīksts darīt savās mājās, ne starptautiskajās tiesībās, kur ir pavisam cita spēles kārtība. Mūsu bijušais deputāts un vēlākais Krievijas Domes deputāts V.Alksnis, kurš laikam saprata situācijas duālumu, ierosināja Krievijas Domei šo Mol@Rib paktu, ar visiem tā slepeniem protokoliem denonsēt, bet Dome tam nepiekrita.. Ka tas pakts bija noziedzīgs pret mums, tam nav nekādas nozīmes, jo visa politrika ir viena noziegumu ķēde un arī mūsu atdošana atpakaļ Krievijai, jau ar mūsu tagadējo sabiedroto rokām, jo tad viņi bija arī krievu partneri karā pret vāciešiem.. Tautas aptauja par netkarības atjaunošano notika un pats biju viņā, kā sabiedriskais novērotājs no LNNK. Referendums par izstāšanos no PSRS nenotika, kau tajā sovjetu Konstitūcijā, tāda iespēja bija paredzēta un tas bija atrunāts pat vienā no viņas likumu pantiem.. Pa kuru vietu Putins mums sitīs, tas vēl nav zināms, bet šī ir viena vieta un tā mums atrodās krietni vien, zem mūsu pareizējās jostas vietas, ņemot vērā, kas notiek kaut tajā pašā Ukrainā un arī citur visapkārt...

19.dec 2023 Atbildēt
Valdis atbilde Kоments

Eu, no tava murgojuma izriet, ka starptautiskās tiesības balstās uz Molotova-Rībentropa paktu?

19.dec 2023 Atbildēt
Kоments atbilde Valdis

Man nekas nešķiet, jo tā tas ir. Visi kādreiz noslēgtie līgumi ir spēkā, kamēr tas līguma slēdzējs, nav viņu anulējis. Ļvovas apgabals un citi, ungāru un rumāņu zemes, ir tur, kur viņas tika iedalītas ar to paktu. Pat tie līgumi ar indiāņiem ir spēkā, pēc kuriem briti ieguva viņu zemes. Neko nepadarīsi..

20.dec 2023 Atbildēt
Valdis atbilde Kоments

Redzi, dārgais, tā nav vis. Ir dažāki starptautiski noteikumi, kā var slēgt līgumus.

Nevar Koments kopā ar Nauru premjeru noslēgt līgumu par Havaju salu sadalīšanu un pēc tam doties pie Baidena tās atprasīt.

22.dec 2023 Atbildēt

Komentēt