Komentāri: Kas tukšo Latvijas iedzīvotāju makus – zviedru nekustamie īpašumi, karš Ukrainā vai augstā inflācija?

viesis

Nepareizi noformulēts jautājums. Latviešu maki jau ir tukši, jo ienākumi ir zemi. Līdz ar to jāpēta, kādēļ šī situācija ir radusies. Kādēļ, piemēram, minimālā alga Latvijā ir 600, kamēr Lietuva nākošgad plāno noteikt jau 900? Kamēr netiksim skaidrībā ar šīs atpalicības cēloņiem, tikmēr nekas labāks nebūs. Bet inflācija un procentu likmes, protams, ir svarīgas, bet tie ir otršķirīgi jautājumi, kas paši par sevi nav šīs Latvijas atpalicības cēloņi.....

8.jūl 2023 Atbildēt
Labais

LV nedrīkst pirkt no Krievijas gāzi, jo usa neļauj, tai pašā laikā usa no Krievijas 2023. gada aprīlī iepirka visu ko par 270 miljoniem, bet maijā jau par 500 miljoniem un neviens te nesaskata neko īpašu, jo tā jau ir usa.Jau no seniem laikiem ir zināms, ka, tas, kas ir atļauts Jupiteram nav atļauts vērsim.

8.jūl 2023 Atbildēt
V ilis Gutmanis

Kamēr Latvija nedomās pirmám kārtām par savas valsts iedzívotājiem un tikai pēc tam par citiem, tikmēr Latvijas iedzīvotāju maki stāvēs tukši.Mēs jau sen dzīvojam uz parāda un gaidam kad atnāks kāds bagāts investors un izvilks mūs no parādu bedres. Diemžēl tas nenotiks nekad kamēr mūsu valdība nepārstās skatīties eiropai mutē un sāks domāt par savu valsti un tautu.

8.jūl 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme

Gondons zilais Vilis Gutmanis kremlins un Putina dirsas laizitajs un beidz te murgot un stulbais gondons Labais un Latvija no Krievijas gazi neperk jau no 2022 gada pavasara.

8.jūl 2023 Atbildēt
Jānis

Kas par augstu jaunlatvieša intelektu. Kas par izteiksmīgu un sulīgu valodu piebārstītu ar epitetiem. Krievu bydla ar savu matušku nobāl īstenā, nemācītā un neaudzinātā latvieša priekšā.

8.jūl 2023 Atbildēt
Airīna Vikmane

Līdz ar neatkarības pasludināšanu iegajām mežonīgajā kapitālismā, kas radīja mazu sabiedrības daļu par ļoti bagātiem un lielāko daļu sabiedrības par trūcīgiem. Tadēļ arī visu šo laiku sabiedrības sociālie jautajumi nav bijuši svarīgi, jo Saeimā esošās partijas radīja naudas un varas saaugšanu, spēcīgu korupcijas pastāvēšanu. Arī Šīs Saeimas daļa deputātu cinās par varu un naudu pērkot no ZZS balsis sava prezidenta kandidāta ievēlēšanai. Tad kāda ticība var būt šiem partiju pārstāvjiem Saeimā, ja to darba kārtība nav sociālo jautājumu risināšana, bet, galvenokārt publiski rūpējas par sabiedrības mazas daļas homoseksuāli orientēto, kuru neatbalsta pārējā sabiedrība, radīt iespēju slēgt laulības, kas pieņemtas gadu simtiem par ģimenes veidošanas pamatu

8.jūl 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme

Komunisms un socilalisms bija tikai PSRS un LPSR un JV ZZS un Progresivie ir stabili partneri un nevis AS un NA, kas negrib stradat un tikai turas ar zobiem pie saviem amatiem un kategoriski bija pret Progresivajiem valdiba.

8.jūl 2023 Atbildēt
Jānis

Latviešu tumsoņa.

8.jūl 2023 Atbildēt
Jānis

Zviedru nekustamie īpašumi latvietim noteikti netraucē. To šeit varētu būt vēl vairāk, jo īsts latvieti ir tikai liberāli domājošs latvietis. Augstā inflācija nu nepavisam netraucē, jo mūsu biezais slānis izturēt var ne tikai to vien. Bet lūk karš Ukrainā, kuru veic asiņainā putlera režīms, tas gan mums ļoti traucē. Labi ka ir mieru mīlošie amerikāņi kas piebāzuši Ukrainu pilnu ar nāvējošiem modernajiem ieročiem palīdz pēdējam ukrainim nosargāt brīvību. Un demokrātiju. Un liberālismu. Un LGBTQ+ tirāniju.

8.jūl 2023 Atbildēt
viesis

Tā ir, īstenajiem latviešiem nospļauties par valsts atpalicību un nabadzību. Galvenais nolamāt krievus un Putinu, un atbalstīt Stambulas konvenciju, bet valsts stāvoklis ir nenozīmīgs sīkums......

10.jūl 2023 Atbildēt

Komentēt