Nav noslēpums, ka ēdiens vispirms piesaista vizuāli, tikai pēc tam ar garšu. Piedāvājam ielūkoties astoņos sagatavotajos veidos, kā radoši un vizuāli pievilcīgi izdekorēt torti. Iedvesmojies!
1.
Diega pavedienu iemērc glazūrā, pēcāk uzliek uz tortes un ar strauju kustību velk nost, izveidojot skaistu tekstūru.
2.
Kūku apslaka ar zemeņu ievārījumu, tad paņem nazi, novieto tortes centrā un izveido labirintveida rakstu.
3.
Saldējuma vafeles pārgriež uz pusēm, piestiprina pie tortes. Vafelēs liek iekšā saldējuma bumbiņas, kuras pārlej ar šokolādes mērci, rotā ar krāsainām cukura skaidiņām un ķirsīti.
4.
Ananasu sagriež šķēlēs.
Tad tās izkārto uz pannā ieklāta cepampapīra, pārlej ar granātābolu sulu un liek cepeškrāsnī.
Pēc tam ar tām rotā torti.
5.
No glazūras uz tortes izveido aplīšus. Pēcāk ar naža galu glazūru izsmērē, izveidojot ziedus.
Ziedu viducī ieber magoņu sēklas, no zaļas glazūras izveido puķu lapas.
6.
Uz kūkas vari izveidot arī šādas glītas rozītes!
7.
Uz tortes novieto mazu šķīvīti un tam apkārt uzspied krēmu, izveidojot mēness formu.
8.
Ar suši irbulīšu palīdzību kūku sadali sešās daļās un kontūras noklāj ar karameļu, bet izveidotās iedaļas ar šokolādes mērci.