8 veidi, kā radoši izdekorēt torti

© Kadrs no video

Nav noslēpums, ka ēdiens vispirms piesaista vizuāli, tikai pēc tam ar garšu. Piedāvājam ielūkoties astoņos sagatavotajos veidos, kā radoši un vizuāli pievilcīgi izdekorēt torti. Iedvesmojies!

1.

Diega pavedienu iemērc glazūrā, pēcāk uzliek uz tortes un ar strauju kustību velk nost, izveidojot skaistu tekstūru.

Kadrs no video

Kadrs no video

Kadrs no video

2.

Kūku apslaka ar zemeņu ievārījumu, tad paņem nazi, novieto tortes centrā un izveido labirintveida rakstu.

Kadrs no video

Kadrs no video

3.

Saldējuma vafeles pārgriež uz pusēm, piestiprina pie tortes. Vafelēs liek iekšā saldējuma bumbiņas, kuras pārlej ar šokolādes mērci, rotā ar krāsainām cukura skaidiņām un ķirsīti.

Kadrs no video

4.

Ananasu sagriež šķēlēs.

Kadrs no video

Tad tās izkārto uz pannā ieklāta cepampapīra, pārlej ar granātābolu sulu un liek cepeškrāsnī.

Kadrs no video

Pēc tam ar tām rotā torti.

Kadrs no video

5.

No glazūras uz tortes izveido aplīšus. Pēcāk ar naža galu glazūru izsmērē, izveidojot ziedus.

Kadrs no video

Ziedu viducī ieber magoņu sēklas, no zaļas glazūras izveido puķu lapas.

Kadrs no video

Kadrs no video

6.

Uz kūkas vari izveidot arī šādas glītas rozītes!

Kadrs no video

7.

Uz tortes novieto mazu šķīvīti un tam apkārt uzspied krēmu, izveidojot mēness formu.

Kadrs no video

Kadrs no video

8.

Ar suši irbulīšu palīdzību kūku sadali sešās daļās un kontūras noklāj ar karameļu, bet izveidotās iedaļas ar šokolādes mērci.

Kadrs no video

Kadrs no video

Virtuvē

Kurš teicis, ka ir tikai viens pareizais veids, kā pagatavot, piemēram, frikadeļu zupu? Kurš gan ņemsies apgalvot, ka tajā jāpeld bagātīgai frikadeļu ražai, ja gardu rezultātu var panākt ar vienu pašu frikadeli? Pavārmākslas entuziaste Madara Biedriņa kopā pie Rimi Gardēdi, šefpavāru Normundu Baranovski izmēģina īpašu recepti – vienas frikadeles zupu.