Debešķīgi gardi! Augļi šokolādē

© Pixabay

Augļus nomazgā, nomizo, sagriež gabaliņos un apviļā izkausētā šokolādē - tieši tik vienkārši ir uztaisīt gardu našķi, kurš patiks ikvienam kārumniekam. Palutini savas garšas kārpiņas un ķeries tik klāt!

Banāni šokolādē

Sagriež banānu šķēlītēs.

Kadrs no video

Pēc tam katru banāna ripiņu uzdur uz koka iesmiņa un iemērc izkausētā šokolādē.

Kadrs no video

Tad bumbiņu apviļā popkornā.

Kadrs no video

Kadrs no video

Kadrs no video

Kārums ir gatavs!

Gardie āboli

Sagriež ābolu šķēlītēs.

Kadrs no video

Tālāk paņem koka iesmiņu un katru šķēlīti uzdur uz tā.

Kadrs no video

Katru šķēlīti apziež ar izkausētu šokolādi un virsū uzkaisa cukura pērlītes.

Kadrs no video

Liek saldētavā. Lai labi garšo!

Kadrs no video

Zemenes šokolādē

Izkausētā šokolādē var iemērkt arī zemenes. Šī patiesi ir laba kombinācija!

Kadrs no video

Kadrs no video

Kopā ar šokolādi labi saderēs arī tādi augļi kā kivi, ananass un fizālis.

Kadrs no video

Kadrs no video

Virtuvē

Kurš teicis, ka ir tikai viens pareizais veids, kā pagatavot, piemēram, frikadeļu zupu? Kurš gan ņemsies apgalvot, ka tajā jāpeld bagātīgai frikadeļu ražai, ja gardu rezultātu var panākt ar vienu pašu frikadeli? Pavārmākslas entuziaste Madara Biedriņa kopā pie Rimi Gardēdi, šefpavāru Normundu Baranovski izmēģina īpašu recepti – vienas frikadeles zupu.