Lai pagatavotu neticamu gardus desertus, tev nevajadzēs izmantot lērums sastāvdaļu un ilgu laiku pavadīt virtuvē. Smelies iedvesmu mūsu apkopotajās desertu idejās un nebaidies eksperimentēt!
Vispirms blenderī ieber mellenes.
Tad pievieno avenes un zemenes.
Pēc tam ogām pievieno pāris ēdamkarotes cukura un laima sulu.
Pielej klāt mazliet ūdens.
Visu sablenderē.
Tad iegūto masu ieklāj cepamtraukā un izlīdzina.
Liek trauku saldētavā uz visu nakti.
Tālāk ar dakšiņas palīdzību masu saspaida.
Tad to kārto trauciņos un pārber ar sarīvētu laima miziņu.
Sagriež veselu arbūzu.
Pēcāk iedur katrā gabaliņā koka saldējuma kociņu.
Kārto arbūza gabalus traukā.
Mērkrūzē ielej laima sulu, pievieno cukuru un mazliet liķieri Cointreau un tekilu.
Tad visu pārlej pāri arbūza gabaliņiem un trauku liek uz stundu saldētavā.
Visbeidzot, vari arbūzu nobaudīt!
Sagriež arbūzu kubiciņos.
Tad izkārto gabaliņus pannā, kurā ieklāts cepampapīrs. Trauku liek saldētavā uz divām stundām.
Pēc tam gabaliņus ievieto glāzē un tiem pa virsu lej gāzēto ūdeni!