Vismaz reizi dienā, visticamāk, ka vakariņu reizē, ģimenei vajadzētu piesēsties pie galda un ieturēt kopīgu maltīti. Gastronomiskām izvirtībām virtuvē vari ļauties arī nesteidzīgā brīvdienu rītā. Piedāvājam 3 ēdienu receptes, ar kurām palutināt savas garšas kārpiņas.
Nepieciešams:
Vispirms nomizo kivi un sagriež šķēlītēs, tāpat dara arī ar citiem nepieciešamajiem augļiem.
Tad abās mafinu pannās izkārto kēksiņu formiņas.
Tajās liek iekšā sagrieztos augļus.
Pēcāk paņem vai nu veikalā iegādātu saldētu ogu maisījumu, vai arī saldētavā noglabātās sasaldētās ogas.
Maisījumu ieber blenderī, klāt pielej grieķu jogurtu, mazliet medus, mandeļu pienu.
Tad visu sablenderē.
Pēc tam masu lej formiņās.
Liek saldētavā.
Varēsi baudīt gardu, atsvaidzinošu un veselīgu kokteili jebkurā laikā!
Nepieciešams:
Vispirms bļodā ieber pankūku mīklas maisījumu.
Pēc tam pielej klāt ūdeni un iejauc maisījumā mellenes.
Tad mafinu pannās kārto kēksiņu formiņas un tajās lej sagatavoto masu. Pēc tam pannas liek krāsnī.
Tālāk paņem mērtrauku, kurā ieliek stingru plastmasas konditorejas maisu.
Tajā lej gan mandeļu sviestu, gan medu.
Tad maisiņu aizsien ciet.
No krāsns izņem kēksiņus un tajos ar metāla uzgali izveido caurumiņus.
Tad tajos iekšā pilda iepriekš sagatavoto masu no sviesta un medus.
Kēksiņam pa virsu uzliek iepriekš izgriezto aplīti.
Nepieciešams:
Katrā cepamtraukā sakul sešas olas.
Vienā traukā pa virsu uzkaisi čedaras sieru.
Ieliec brokoļus.
Otrā ieliec tomātus, kas sagriezti uz pusēm.
Ieber lauru lapas un pievieno sadrupinātu kazas sieru.
Liec cepamtraukus cepeškrāsnī.
Tad ņem veikalā iegādātu maizīti.
Pārgriez to uz pusēm un izkārto pa kārtām.
Lai labi garšo!