Ietaupi savu enerģiju un laiku, izmantojot ērtus risinājumus dažādu darbiņu paveikšanai krietni ātrāk. Ielūkojies deviņos sagatavotajos padomos, kas ikdienas soli padarīs raitāku.
Ieliec saldētavā abolu.
Pēc kāda laiciņa izņem augli ārā, ļauj tam atkust.
Tad paņem glāzi un izspied ābola sulu. Pavisam vienkārši!
Paņem foliju un katru strēmeli loki uz savu pusi.
Tad ieklāj to cepamptraukā un pa virsu izkārto gaļu, kuru vēlies cept.
Kad tas izdarīts, liec trauku cepeškrāsnī.
Tauku daudzums būs mazinājies, tie būs notecējuši folijā no gaļas. Kā arī cepamtrauks nebūs jāberž!
Nekādi neizdodas gatavošanai nepieciešamos sparģeļus sagriezt, jo tie sprūk katrs uz savu pusi? Tam ir risinājums.
Abos galos uzliec gumiju un tad griez.
Vai tu gribētu gatavošanas procesu laika ziņā krietni atvieglot? Tad izvēlies šo rīku, ja grasies cept kartupeļus, tie daiviņās nebūtu jāgriež pašam. Ieekonomē laiku!
Nogriez špricei galu, tad ar tās palīdzību izņem ābola serdi.
Pēc tam sagriez augli ripiņās, ieliec atpakaļ serdi un nostiprini ar gumiju.
Tad brokastu kārbā ieliec sviestmaizi un ābolu, kas neaizņems daudz vietas.
Ja tev nepieciešams daudz piparmētru lapu, katra zariņa plucināšana aizņems vairāk laika, nekā vajadzētu, tādēļ ņem talkā rīvi un pārlieku neiespringsti.
Izvelc piparmētras kātiņu caur kādu no rīves caurumiņiem. Tieši tik vienkārši!
Ar tējkaroti nav iespējams gana labi saspaidīt zemenes, vai ne? Tādēļ ņem palīgā putošanas slotiņu un atvieglo procesu.
Pēc tam nokās zaptīti caur sietu un iepildi burciņā.
Kartupeļus nomizo.
Tālāk katrā kartupelī iedur koka iesmiņu un griež ripiņas.
Ripiņas izretina uz iesmiņa, uzlej virsū eļļu, apber ar garšvielām un krāsnī cep 40 minūtes.
Lai nebūtu jāpatērē laiks, cenšoties sagriezt ananasu, izmanto tam paredzēto rīku un iegūsti glītas augļa šķēlītes.