9 triki, kas atvieglos darbošanos virtuvē

© Pixabay

Ietaupi savu enerģiju un laiku, izmantojot ērtus risinājumus dažādu darbiņu paveikšanai krietni ātrāk. Ielūkojies deviņos sagatavotajos padomos, kas ikdienas soli padarīs raitāku.

"Ātrā" ābolu sula

Ieliec saldētavā abolu.

Kadrs no video

Pēc kāda laiciņa izņem augli ārā, ļauj tam atkust.

Kadrs no video

Tad paņem glāzi un izspied ābola sulu. Pavisam vienkārši!

Kadrs no video

Kadrs no video

Taukaina gaļa

Kadrs no video

Paņem foliju un katru strēmeli loki uz savu pusi.

Kadrs no video

Tad ieklāj to cepamptraukā un pa virsu izkārto gaļu, kuru vēlies cept.

Kadrs no video

Kad tas izdarīts, liec trauku cepeškrāsnī.

Tauku daudzums būs mazinājies, tie būs notecējuši folijā no gaļas. Kā arī cepamtrauks nebūs jāberž!

Kadrs no video

Atvieglota dārzeņu griešana

Nekādi neizdodas gatavošanai nepieciešamos sparģeļus sagriezt, jo tie sprūk katrs uz savu pusi? Tam ir risinājums.

Abos galos uzliec gumiju un tad griez.

Kadrs no video

Kadrs no video

Kadrs no video

Kartupeļu smalcinātājs

Vai tu gribētu gatavošanas procesu laika ziņā krietni atvieglot? Tad izvēlies šo rīku, ja grasies cept kartupeļus, tie daiviņās nebūtu jāgriež pašam. Ieekonomē laiku!

Kadrs no video

Kadrs no video

Brokastu kārba

Nogriez špricei galu, tad ar tās palīdzību izņem ābola serdi.

Kadrs no video

Kadrs no video

Pēc tam sagriez augli ripiņās, ieliec atpakaļ serdi un nostiprini ar gumiju.

Kadrs no video

Tad brokastu kārbā ieliec sviestmaizi un ābolu, kas neaizņems daudz vietas.

Kadrs no video

Piparmētru lapiņas

Ja tev nepieciešams daudz piparmētru lapu, katra zariņa plucināšana aizņems vairāk laika, nekā vajadzētu, tādēļ ņem talkā rīvi un pārlieku neiespringsti.

Kadrs no video

Kadrs no video

Kadrs no video

Izvelc piparmētras kātiņu caur kādu no rīves caurumiņiem. Tieši tik vienkārši!

Kadrs no video

Zemenes

Ar tējkaroti nav iespējams gana labi saspaidīt zemenes, vai ne? Tādēļ ņem palīgā putošanas slotiņu un atvieglo procesu.

Kadrs no video

Kadrs no video

Pēc tam nokās zaptīti caur sietu un iepildi burciņā.

Kadrs no video

Kadrs no video

Kartupeļu virpuļi

Kartupeļus nomizo.

Tālāk katrā kartupelī iedur koka iesmiņu un griež ripiņas.

Kadrs no video

Ripiņas izretina uz iesmiņa, uzlej virsū eļļu, apber ar garšvielām un krāsnī cep 40 minūtes.

Kadrs no video

Kadrs no video

Ananasa sagriešana

Kadrs no video

Lai nebūtu jāpatērē laiks, cenšoties sagriezt ananasu, izmanto tam paredzēto rīku un iegūsti glītas augļa šķēlītes.

Kadrs no video

Kadrs no video

Kadrs no video

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais