Vēlies pārsteigt savus bērnus, ēdienu pagatavojot radoši? Šī bruņurupuča kūka sanāks tik skaista, ka būs žēl to notiesāt. Taviem ķipariem šis gardums noteikti ies pie sirds, ne tikai priecēs acis, bet arī punci.
Nepieciešams:
1. Izklāj uz dēlīša pārtikas plēvi, tad uzliec uz tā 13 baltmaizes šķēles.
2. Paņem rulli un izrullē tās.
3. Pēcāk uzlej uz izrullētās maizes "Nutellas" krēmu un izsmērē.
4. Tad visu sarullē cieši kopā un liec saldētavā uz 30 minūtēm.
5. Pēc tam no maizes noņem nost pārtikas plēvi un sagriez to šķēlītēs.
6. Kad tas izdarīts, gardo maizīti kārto bļodā.
7. Tad atsevišķā traukā ielej saldo krējumu, tam pievieno cukuru un saputo.
8. Tālāk pievieno krēma masai "Nutellas" krēmu un iecilā to iekš saputotā saldā krējuma.
9. Pēcāk klāj iegūto masu uz bļodā izkārtotajiem, pildītajiem maizes gabaliņiem.
10. Tad pa virsu krēmam uzklāj vēl vienu kārtu ar pildītajām maizītēm. Pēc tam trauku liek saldētavā uz 30 minūtēm.
11. Tālāk sagriez katru bageti uz pusēm.
12. Tad izkārto uz šķīvja, uz kura grasies pasniegt kūku.
13. Visbeidzot, virs bagetēm, kas domātas kā bruņurupuča kājiņas, uzliec iepriekš izveidoto maizes kārtojumu. Tad paņem šokolādes "čipsus" un iestiprini acu vietā. Ja vēlies, šķīvi vari dekorēt ar zemenēm. Labu apetīti!