Burvīgs augļu pāvs uz tava šķīvja

© Attēlam ir ilustratīva nozīme/Pixabay

Ja vēlies savus viesus pārsteigt ar gardām uzkodām, to izveidē pievienojot klāt kripatiņu radošuma, tad smelies iedvesmu šajā rakstā, lai gala rezultāts priecētu gan tevi, gan ēdiena baudītājus.

Nepieciešams:

  • sauja melleņu;
  • bumbieri;
  • mandarīni;
  • zaļās un sarkanās vīnogas;
  • banāni;
  • burkāns
  • pielīmējamās "actiņas";
  • gari kanapē kociņi

Vispirms izvēlies glītu bumbieri, tad pie tā piestiprini pielīmējamās "actiņas".

Pēcāk norīvē no burkāna strēmelītes, lai no tām izgrieztu bumbiera rotāšanai nepieciešamo deguntiņu un kājiņas.

Kad tas izdarīts, sagriez augļus, lai tos būtu ērti izkārtot uz kanapē kociņiem. Tad tos sāc likt kārtās.

Vispirms liec:

  • melleni;
  • bumbiera gabaliņu;
  • mandarīna gabaliņu;
  • zaļo vīnogu;
  • sarkano vīnogu;
  • banāna šķēlīti;
  • visbeidzot, pašā galā uzliec mandarīna gabaliņu.

Ekrānšāviņš

Virtuvē

Citrons ir viens no daudzpusīgākajiem augļiem virtuvē – tas piešķir svaigumu ēdieniem, izceļ garšas un darbojas arī kā dabīgs konservants. Taču daudzi nezina, ka citrona sasaldēšana atklāj pavisam jaunas tā izmantošanas iespējas. Šī metode ir gan praktiska, gan ekonomiska – tā ļauj augli izmantot pilnībā, neizmetot pat mizu, raksta “Healthline.com”.