Kad pie latviešu ēdienu gatavošanas ķeras ārzemnieki

© F64

Ja kādreiz jūties aizvainots, ka latviešu virtuvi necildina tāpat kā, piemēram, franču vai japāņu, tad nebēdā - mūsu gardumi tomēr ir iecienīti arī ārpus valsts robežām.

To apstiprina fakts, ka dažādi ēdienu blogeri un entuziasti vietnē YouTube mēģinājuši gatavot Latvijā tradicionālus ēdienus. Kā viņiem tas izdevies, uzzini zemāk.

1

Kartupeļi

Ne tik senu laiku recepte, tomēr zināma ikvienam, ir cepti kartupeļi ar galiņu un sīpoliem. Latvisko recepti frī kartupeļu gatavošanai sekotājiem parāda blogere AllasYummyFood.

2

Pupiņu zupa

Latvisko pupiņu zupu pagatavojusi blogere Suzie The Foodie. Viņa uzsver, ka to pagatavot ir ne tikai ļoti viegli, bet tā ir arī ārkārtīgi garda.

3

Sēņu mērce

Kuram gan negaršo gaileņu mērcīte? Pateicoties Internationelle to pagatavot var viegli apgūt ikviens Latvijas interesents no ārvalstīm.

4

Aukstā zupa

Sutīgās vasaras dienas bez aukstās zupas, kādu ēd latvietis, vairs nav jāpava arī ārzemniekiem, jo tās recepti iemāca un parāda blogs amaslpr.

5

Pelēkie zirņi ar speķi

Kur nu vēl latviskāk!? Arī šī ēdiena pagatavošanu uzņēmusies blogere AllasYummyFood.

6

Pīrādziņi

Speķa pīrādziņi ir klasisks latvieša gardums un roku to cepšana izmēģinājusi kāda YouTube blogere Jenna S.

Virtuvē

Ja arī jums vairs nav kur likt kabačus, visas iecerētās receptes ir izmēģinātas, radi un draugi apdāvināti un nevēlaties tos mest tāpat vien laukā, pagatavojiet gardumus ziemai. Izmēģiniet šo pavisam vienkāršo recepti, kā pagatavot kabačus ziemai, lai tie pēc garšas atgādinātu ananasus!

Svarīgākais