Radošs, bet supervienkāršs veids, kā sagriezt arbūzu

© F64

Arbūzus mēdz pasniegt dažādi - šķēlītēs, gabaliņos u.t.t. Tomēr šis varētu būt līdz šim foršākais veids!

Ķersimies vērsim pie ragiem! Kas jādara?

1

Paņem prāvu arbūza šķēli

2

Nogriez mazu daļiņu mizas, lai tā varētu stabili stāvēt uz galda.

3

Griez arbūza augšējo daļu no viena gala līdz otram, tomēr nevienā no tiem neskar mizu.

4

Tad griez augļa apakšu no viena gala līdz otram, tomēr esi uzmanīgs un nenogriezt iepriekšējā punktā pieminēto augšējo daļu.

5

Izņem #4 punktā minēto arbūza daļu ārā. Ja viss izdarīts pareizi, tas notiks ar vieglu rokas kustību.

6

Sagriez šo daļu šķēlītēs.

7

Uzliec tam virsū pārējo arbūzu.

8

Pacel arbūzu un izspied šos gabaliņus.

9

Un lūk! Tapis ''trauks'' no kura viegli var paņemt pa gabaliņam arbūza!

10

Lūk arī video ar visu augstāk minēto darbībā.

Priekā!

Virtuvē

Kad mājās aizķērušies pārgatavojušies banāni un nav vēlēšanās cept kaut ko sarežģītu, šis deserts ir ideāls glābiņš. Vajadzīgas tikai četras dabīgas sastāvdaļas, nav jālieto cepeškrāsns, un rezultāts – maigs, salds, veselīgāks nekā klasisks kēkss. Ar recepti dalās “All recepes”.

Svarīgākais