Naktī uz sestdienu vairs tikai Kurzemē temperatūra noslīdēs zem nulles

Naktī uz sestdienu Kurzemē gaisa temperatūra pazemināsies līdz 0..-3 grādiem, bet pārējā valstī minimālā temperatūra būs +1..+6 grādu robežās, prognozē sinoptiķi.

Rietumlatvijā debesis būs skaidras un pūtīs lēns mainīga virziena vējš. Citviet naktī gaidāms mainīgs mākoņu daudzums, bez nokrišņiem, pūtīs mērens ziemeļu vējš.

Sestdien Latvijas austrumu un dienvidaustrumu daļā debesis klās mākoņu sega, vietām arī nedaudz līs. Pārējā valstī gaidāms sauss un pārsvarā saulains laiks.

Dienā pūtīs mēreni stiprs ziemeļu vējš, tā ātrums brāzmās sasniegs 11-16 metru sekundē. Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +13..+17 grādiem, vēsāks laiks būs piekrastē, kā arī Vidzemes austrumos un Latgalē, kur gaidāmi +8..+12 grādi.

Rīgā sestdien gaidāms neliels mākoņu daudzums, spīdēs saule un nokrišņu nebūs. Pūtīs mērens ziemeļu, ziemeļrietumu vējš, kas dienas laikā brāzmās pastiprināsies līdz 13 metriem sekundē. Minimālā gaisa temperatūra naktī +3..+4 grādi, dienā temperatūra būs par desmit grādiem augstāka, vien galvaspilsētas ziemeļos pie līča nebūs siltāks par +9 grādiem.